HAMİLELİKTE BEBEK EĞİTİM BAŞLAR

Kitap biraz psikolojik sanki tefekküre davet ediyor genelde ama bilemiyorum şu an esmaül hüsna ve o kitap var elimde sadece

Merhabalar bende ilk hamileligimde bol bol tahmidiye sekine rahman ve meryem suresi okumustum ve 1 hatim yapmistim kizim beni hic üzmedi cok sukur.simdi de basladim daha yeni cinsiyet belilrinince meryem yada yusuf suresine niyetim var bol rahman ve sekine önemli.Insallah sag salim ahlakli uzun ömurlu evlatlar olurlar.

Sekine ne birde o sureler cinsiyet lemi alakalı

inşallah canım ne güzel örnek alinmalisin bende inşallah okicam

Sekine şükür e muvaffak olmak için okunan bir dua internette var canım ben genelde zorda kalınca okurdum ama her zaman okunsa daha iyi olur tabi

Güzel paylaşım olmuş teşekkürler. Malesef ben bu aralar stresli günler geçiriyorum umarım hissetmiyordur. Ama bu yazılanları da en kısa zamanda uygulamaya başlayacağım.

nisanyagmurumm canım paylaşımların çok güzel olmuş, gerçekten çok teşekkürler. Ben konuşuyorum bebeğimle ilk öğrendiğimden beri, babası da her sabah kalkınca elini koyup günaydın konuşması yapıyor ve öpüyor. Ben hissettiğine inanıyorum Şu anda Kuran okumaya başlamadım ama namazlarımı düzenli kılmak için ekstra özen gösteriyorum, eskiden sabah namazına kalkarken zorlanırdım ama bu kararı kendi içimde verdiğimden beri sanki biri dürtmüş gibi ezanla uyanmaya başladım çok şükür Onun dışında ablam hamileyken Kuran okurdu, bi arkadaşım da işteyken okuyamasa da boşta kaldıkça youtubedan açar dinlerdi, alışsın şimdiden derdi. Bir de her boş kaldığımda elimi olduğunu hissettiğim yere koyuyorum, varlığımı yanında olduğumu hissetsin istiyorum bana da iyi geliyor. Herkes erken olduğunu düşünse de ben daha rahat ediyorum böyle.
Luluuu94 yanında kitap veya Kuran olmadığını söylemişsin. İnternet üzerinden erişebilirsin canım, hele ki Kuran okumak istediğinde o kadar çok site var ki, internetten oku ya da en azından dinle sen de

Tesekkur ederim canlarim.Elimden geldigince yapmaya calisiyorum.
Sekine huzur dinginlik feraha cikma icin okunan buyuk bir dua Allahin isimlerinden olusuyor 19 kere okunuyor.buyuk cevsenlerde bulabilrsin arapca biliyorsaniz Turkcesinden de tabiki okunur ancak ben ingilizce ogretmeniyim yani dilciyim dilin farkli anlamlarda telafuzlarda nasil onem tasidigini biliylrum kuran dili arapcadan ziyade de Allahin dili ögrenmek de ne kadar guzel olur degil mi?bilmyenler en azindan evladi icin bu aylari firsat bilip başlayabilir cok da güzel olur.Cok da kolay aslinda 1 2 hafta icinde kolayca ogreniliyor.Anlamasak da kuran Allahin dili oldugu icin her harfi ayri bir sevap.
Meryem suresi kiz
Yusuf suresi erkek icin okunan sure
Rahman suresi ahlak guzelligi icin okunan sure bu hadislerde de tasdik edilmis.insani anlatan bir sure anlami cok guzel mutlaka okuyun.
Anlamlarini okumak da cok iyi oluyor.
Ayva yemek ayrica ahlak yumusak bir huy icin iyi bu da hadisleede mevcut.
Tahmidiye büyük cevsenlerde yine olan bir dua buda şifa icin okunuyor.

Ne güzel bilgiler paylaşmışsın canım, ben de hemen okumaya başlayayım. Ayvayı da ilk kez duydum, çok da severim bol bol tüketmeye çalışacağım, çok saol

Biliyorum canım onuda ama tlfdan denedim hayli zor oluyor bi müddet sonra başım ağrıyor arapça biliyorum okumayı ama henüz kuranı tam hepsini okumadığım için yalnışlık olmasın diye titizlenirken tlfnun küçük harfleriyle zor geliyor sağol canım yazdıkların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…