- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi pinkperest
-
Allah iyiligini versinben 12 yildir toplamda 6 tane agdaci degistirdim valla artik utanma falan kalmadi gostere gostere alistim sen de alisirsin kuzum
evet kesınlıkle... bence bunu evde al koklerın yumusasın. eger kıl koklerını az cıkaran krem varsa onuda agda sonrası sur yumusatıyor. aynı hatayı evlenırken yapmıstım dahada yapmadım. cok azaldılar. yarım satte bıtıo du ısım. ama sen aynayı dene yorulursan dınlen ama bıtır bırakma sakın :)
Yaa canim ayni sorun bende de var.hayatim boyunca hic agda yapmadim hem jilet yaptim.iki kere farli yere lazere gittim dayanamadim.en son hamile kalmadan bir ay once kendimi agdaya alistirayim diye gittim ama oyle aci olamaz resmen gozlerimden yas aka aka elimi isirip morartmisim.kendimi alistiramadan ertesi ay hamile kaldim.sonra herkes dediki cok aciyosa dayanamiyosa aldirma dusuge sebep olur diye.benimde canima minnet biraktim.simdi yine jilet yapiyorum ama son 1 aydir artik bakmadan yapiyorum ve gercekten cok zorlaniyorum.keske tuy dokucu kremler zararli olmasa.bende ne yapacagimi sasirmis durumdayimmmm canim yaa.
Al bendende o kadar agda nasil acili birseydir oyle, Allahimmmm hayatta yaptirmam bir kere yaptirdim oldum oldum.. zaten tuylerim seyrek o yuzden cokta onemsemiyorum, ama son aylar esime yaptiririm heraldeYaa canim ayni sorun bende de var.hayatim boyunca hic agda yapmadim hem jilet yaptim.iki kere farli yere lazere gittim dayanamadim.en son hamile kalmadan bir ay once kendimi agdaya alistirayim diye gittim ama oyle aci olamaz resmen gozlerimden yas aka aka elimi isirip morartmisim.kendimi alistiramadan ertesi ay hamile kaldim.sonra herkes dediki cok aciyosa dayanamiyosa aldirma dusuge sebep olur diye.benimde canima minnet biraktim.simdi yine jilet yapiyorum ama son 1 aydir artik bakmadan yapiyorum ve gercekten cok zorlaniyorum.keske tuy dokucu kremler zararli olmasa.bende ne yapacagimi sasirmis durumdayimmmm canim yaa.
Yaa sormaa.benim sezeryanda en azindan haberim olur buyuk ihtimal diyorum ama.yapmakda mesele.dedigin gibi zamaninda alistirmaliydik.kokler masallah taş gibi.canimizda tatli oluncaİşimiz zor vallahi alıştırmadığımız için böyle canımız yanıyor :) Pat diye suyumuz gelse, utancımdan çocuğu doğuramam ben :)))
Yaa vallaha bende oylemi yapsam diyorumda oda biraz utanc verici oluyo ama ne eziyet cektigimizi gorsunler dimi.Al bendende o kadar agda nasil acili birseydir oyle, Allahimmmm hayatta yaptirmam bir kere yaptirdim oldum oldum.. zaten tuylerim seyrek o yuzden cokta onemsemiyorum, ama son aylar esime yaptiririm heralde
Ben kocamdan cekinmem ya boyle seyler icin :)Yaa vallaha bende oylemi yapsam diyorumda oda biraz utanc verici oluyo ama ne eziyet cektigimizi gorsunler dimi.
Vallaha zorda kalinca el mahkum yaptiracaz.herseye cozum bulunuyoda acisiz agdaya cozum yok yawww.Ben kocamdan cekinmem ya boyle seyler icin :)
canım ya çok sorun yapmışsın boşver gitmeye çekinme git yaptır ağdanı ama yok gidemem jilete devam diyorsan benim gibi küçük ayna yardımı alabilirsin :) ben jilet yapıyorum.ayna çok etkili oluyor.eğilip bükülmek zorunda kalmıyorsun.Bu yöntemi ağda içinde uygulayabilirsinAh keşke hiç bulaşmasaydım... Bu kadar sorun yaratacağını hiç düşünmemiştim o zamanlar
Ayna fikride fena değil en azından biraz daha işimi kolaylaştırır. Bugün cesaretimi toplayıp ağda yapmam lazım...
yap yapAy Angel'im cesaret itemi gibisin vallahi gücümü topladım gidip bir kutu ağda alayım. Oflaya puflaya alıcam artık.
Kulaklarını çınlatabilirim acıdığında
hadı rast gele canımmmmKızlar ağda ile ağda bezi aldım japon pazarından el aynalarından aldım hakkınızı helal edin
3-5 saatte gelmezsem orman bakanlığına şikayete gidin tövbe tövbe çok pis tırsıyorum.
Allah'ım ne olur çok acımasın dinimiz amin
Dipnot: Eşim de ben sana yardım ederim vs. diyor sonra dalga geçiyor etek traşı diye. Yastık mastık elime ne geçerse uçuyor kafasına şapsalın
Ağda ile yapmıyorsanız eldiven ile yapınİşimiz zor vallahi alıştırmadığımız için böyle canımız yanıyor :) Pat diye suyumuz gelse, utancımdan çocuğu doğuramam ben :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?