Hamilelikte bulantı vs. Olmaması

kendincebirii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
55
10
3
27
Arkadaşlar merhaba. 6.5 haftalık hamileyim çok şükür. Sırt ağrısı hariç hiiiçbir belirtim yok. Hatta sırt ağrım yıllardır var onuda hamileliğe yormamak gerek Ne bulantı ne kusma ne halsizlik. Halsizlik çoook nadiren oluyor. Sadece çok su içtikten sonra biraz psikolojik bulantım oluyor. Normal mi? Doktorum çok kafana takma riskli hiçbir şey yok daha bulantın olur dedi. Olmaması avantaj mutluyum ama hamile bayanlardan benim gibi olanlardan da duymak isterim. Benim gibi olan var mı??

üzgünüm ama bunları söylemek için çok erken yarın sabah uyandığınızda da başlayabilir bulantı kusma ki inşallah olmadan geçirirsiniz gerçekten şu an bile o hallerimi düşündükçe ikinci çocuğu sorgulatıyor

İnş olmaz bulantınız. 6.5…7 lerde başlıyor benim doğuma kadar sürüyor. Zencefilli çaylar krakerler,çorbalar ile geçiriyorum .6+1 im henüz başlamadı. İnş da başlamaz bari bu gebeliğim rahat geçsin.

İnşallah dediğiniz gibi devam eder. Bulantı olmaması büyük bir lüks Benim 6. Haftadan sonra başlamıştı. Kusturacak kadar çok olmayan ama bütün gün süren lanet bir şeydi. Prilam diye bir mucize var onu kullandım 16. Haftaya kadar yanlış hatırlamıyorsam.

Benim 8-13 arası oldu bulantı. Son trimester ise ilaçsız yatamıyordum her gün kustum doğuma kadar. İnş rahat geçirirsiniz

Kız daha ne istiyorsun, ben kusmadan nefes alamazdim, bı arkadaşımin doğuma kadar başı agrimadi, keyfini çıkar, daha vakit var böyle şeyler için, 9ayin herhangi bi vaktinde olur, gelir gider, bı başlarsa görürüm ben seni

11 haftalık benim bebiş çok şükür bende de hiç bulantı yok sadece mide yanması vardı birkaç kez. Sırt ağrısı var şu anda da var mesela. Bulantı da bulantısızlıkta gayet normal

Ayy kızlar Allah bütün hamişlere yardım etsin çok zor bir durum çok şükür şimdiye kadar hiçbir şey olmadı, olmazda Herkes büyük lüks diyor umarım böyle devam eder bulantı olursa buraya hatırlatmaya gelirim

Amann sakın nazar değdirmeee kıçını kaşı napıyosan yappp 26. Haftadayım hala ilaç kullanıyorum ilk 4 ay ilaç filan hiç bir şey etki etmedi günde 3 kez kusuyordum hala hamile kaldığım kilodayım düşünn yaniii miisss gibi geçsin hamileliğin bulantı ve kusmayla çok zor arkadaşım

Selam canım hamileliğin boyunca tek bir öğürmem tiksinmem olmadı çok şükür hiç canını sıkma ben de çok düşündüm bu konuyu inşallah böyle devam eder senin de

Ay şükürler olsun sorana kusuyorum dicem artık

Peki bebeğin sağlığı etkilendi mi kusanlar? Yeterli gıda alınmıyor çünkü bu konuyla alakalı bilgi ve deneyimleriniz neler?
Yoo hiç etkilenmedi o alacağını benden aldı çok şükür bende korkmuştum besleyemezsem diye ama gayet besleniyor ilk üç ay plesenta oluşmadığı için zaten annenin yediklerinden bağımsız annenin depolarından besleniyor. Ben normalde sağlıklı beslenen biriydim kan değerlerimde hamile kaldığımda çok iyiydi o yüzden depolarımı sömürdü yavrum feda olsun kuzuma

gebelik boyunca hiçbir belirti yasamadım. sadece 25.haftadan sonra mide yanması ve sık idrara çıkma oldu

iki kez, biri 7. diğeri 16.haftada kustum. onlar da biri saçma sapan hiçbir sebep yokken, diğeri yumurta yedim diye oldu. onun dısında mide bulantım hiç olmadı. kırmızı etten midem bulanıyordu sadece. beni de o dönem çok üzdüler “mide bulantısı olması gerekiyor sağlıklı gebelikte” vs diye. ama doktorum hep “Allah’ın şanslı kulusun sen” diyordu Çok sükür de güzel ve sağlıklı bir gebelik gecirdim. Bebeğim de sağlıkla doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…