Canim benim saman nezlem ve astimim var bana doktorum asla burun spreyi kullanmamam gerektigini soyledi ben deniz suyu aldim ve çok memnun kaldim birde yattigim odada kalorifer peteginin ustune bir kap su koydum geçen televizyonda izledim okaliptus yagi diye bir yag vermis onu sicak su dolu bir kabin içine bir kaç damla damlatip odanin bir kosesine birakirsan buda burnu açiyormus
herkeze merhaba arkadaşlar benim sorunum burun tıkanıklığı 22 haftalık hamileyim ve lk aylarımdan itibaren bu sorunu yaşıyorum geceleri uykudan kalkıçak kadar kötü yani dr söyledim deniz suyu verdi ama hiç işe yaramadı onun yerine novarisin burun spreyini kullanıyorum ama o 5 gunden sonra kullanılması yasak ama ben 3 aydır kullanıyorum ve malesef ne yapcagımı bılmıyorum kullanmadıgımda cok kotu tıkanıyorum ve sizden yardım bekliyorum
canım cok tsk ederım valla ne yapcagımı sasırdım pıskolojım bozuldu yavssmerhaba arkadaşım geçmiş olsun bendee 22 haftalık hamileyim bende şikayet ediyodum burnum tıkanıyo die ama seninki çok daha kötüymüş.benimki tıkanıyo kendiliğinden bi kaç dakika sonra geçiyor hiç ilaç flnda kullanmıyorum yani önemsemiyorum ama seninki ilerlemiş galiba çok geçmiş olsun canım.
ya aynı dert bende de var.çok kötü bişey.benimki sadece gece yattınca ortaya çıkıyo.ateşimim yok öksürüyüm yok.niye tıkanıyo anlamıyorum.çok cansıkıcı bişey.geceleri uyutmuyo.bide burun tıkanınca agzım açık oluyo oda genzimi kurutuyo.sonra kuru kuru öksürüyorum.bu hamilelikdenmi kaynaklanıyo.ne oluyo anlamadım.bilen varsa lütfen yardımcı olunnn.uykusuz kalmakdan bıktım artıkkkk
arkadaklaşlar bende 19 haftalık hamileyim. yaklaşık üç hafta önce grip oldum ve burnum tıkandı. gribim geçti ama burun tıkanıklığı kaldı.gece uyutmuyo.illadin kullanıyorum.5 günden fazla kullanmamalıyım ama tıkanıklığa dayanamıyorum:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?