Hamilelikte burun tıkanıklığı

Wunsch

Aşk Her Daim AŞK
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
2.258
1
156
Diğer
herkeze merhaba arkadaşlar benim sorunum burun tıkanıklığı 22 haftalık hamileyim ve lk aylarımdan itibaren bu sorunu yaşıyorum geceleri uykudan kalkıçak kadar kötü yani dr söyledim deniz suyu verdi ama hiç işe yaramadı onun yerine novarisin burun spreyini kullanıyorum ama o 5 gunden sonra kullanılması yasak ama ben 3 aydır kullanıyorum ve malesef ne yapcagımı bılmıyorum kullanmadıgımda cok kotu tıkanıyorum ve sizden yardım bekliyorum

Son düzenleme:
Canim benim saman nezlem ve astimim var bana doktorum asla burun spreyi kullanmamam gerektigini soyledi ben deniz suyu aldim ve çok memnun kaldim birde yattigim odada kalorifer peteginin ustune bir kap su koydum geçen televizyonda izledim okaliptus yagi diye bir yag vermis onu sicak su dolu bir kabin içine bir kaç damla damlatip odanin bir kosesine birakirsan buda burnu açiyormus

aynı dertten müzdaripim ve hiç bişey işe yaramıyo.bide deniz suyunu deneyim bakim umarım işe yarar

canım gösterdiğin ilgi için tşk ederim öneri denicem inşallah iyi gelir :CüvCüv:

evt benimde başıma gelmişti hemde hastahanede kalıyodum verdikleri işe yaramamıştı denizsuyu falan

Kizlar bu olakiptus yagini denemedim ama tv izledigime gore bebeklere bile iyi geliyormus rahat uyumalarini sagliyormus (deryali gunlerde izledim)

merhaba arkadaşım geçmiş olsun bendee 22 haftalık hamileyim bende şikayet ediyodum burnum tıkanıyo die ama seninki çok daha kötüymüş.benimki tıkanıyo kendiliğinden bi kaç dakika sonra geçiyor hiç ilaç flnda kullanmıyorum yani önemsemiyorum ama seninki ilerlemiş galiba çok geçmiş olsun canım.

canım cok tsk ederım valla ne yapcagımı sasırdım pıskolojım bozuldu yavss

bende de oldu 16. haftama kadar dewam etti sonra geçti kendiliğinden şimdi arasıra burun kanamam oluyor onun dışında problemsiz ben serum fizyolojik kullanmıştım

merhaba benim merak ettigim griptenmi bi tıkanıklık bu? eger öyleyse ben 19 haftalık hamileyim hamileligimin başlarında gripten ötürü tıkanmıstı ve geceleri tıkanmalarım cok oluyordu gecen senede burun tıkanıklıgını 2 ay cekmiş ve dok. son noktada gitmiştim sinizüt dedi ve okadar cok ilerlemişki kortizon igneleriyle acılmıstı burnum bunun sıkıntısını cekmiş biri olarak grip olunca hemen kbbye gittim sanırım 9haftalıktım antibiyotik ve iladin sprey verdi iladinden cok memnun kaldım bi kutu antibiyotigide içtim iyileştim fakat şuandada grip oldum eşimden bulaştı

yarım kaldı, yine burnum tıkalı doktorum iladini kullanmamda bi sakınca görmüo bende gece yatarken bir kere fıslatıorum ama 5 günden fazla kullanmayacagım eger tıkanıklık dvm ederse tekrar kbbye ggidicem seni cok ii anlıyorum ve biranönce gecmiş olsun diliyorum.. sana tavsiyem odanı muhakkak nemlendir soguk buhar cok işe yarıo ve bu kış boyunca prizden cıkarma ve muhakkak kbbye git tedavini ol dogum dok.kbb dok. görüşüp sana uygun ilacları vericeklerdir. cok gecmiş olsun bende tıkalı burundan nefret ediorum eşimede cok kızıyorum

ya aynı dert bende de var.çok kötü bişey.benimki sadece gece yattınca ortaya çıkıyo.ateşimim yok öksürüyüm yok.niye tıkanıyo anlamıyorum.çok cansıkıcı bişey.geceleri uyutmuyo.bide burun tıkanınca agzım açık oluyo oda genzimi kurutuyo.sonra kuru kuru öksürüyorum.bu hamilelikdenmi kaynaklanıyo.ne oluyo anlamadım.bilen varsa lütfen yardımcı olunnn.uykusuz kalmakdan bıktım artıkkkk

canım doktorunla bır konus benım saman nezlem var o yuzden ona göre bır ılaç verdı ama normalde denız suyuda çok ıyı gelıyor bırde evın kalorıferlıyse ustune bır kabınn ıçınde su koy

canım benımde burun tıkanıklıgımı bı novarıstın sprey gecırıyor vslls o olmasa naparım bılmem verım ıstersen adını ?

arkadaklaşlar bende 19 haftalık hamileyim. yaklaşık üç hafta önce grip oldum ve burnum tıkandı. gribim geçti ama burun tıkanıklığı kaldı.gece uyutmuyo.illadin kullanıyorum.5 günden fazla kullanmamalıyım ama tıkanıklığa dayanamıyorum:çok üzgünüm:

burnunun içine biraz vics sür rahatlarsın

DİLEĞİM SEN HAMİLEMİSİNakannehirakannehirakannehir:bbo::bbo:
hayırlı olsun canım benim

cnm bnmde çok tıkanıodu hamileyken burnum ve öksürük gripten sonra yapıştı resmen geçmek bilmedi ilaçta kullanamıyordum doktorum buhar makinası al dedi ben ondan çok memnun kaldım gece boyu açıktı ve sabah kalkınca oturduğum odaya alıyordum öksürüğüm hafifledi sabah kalkınca burnum resmen açılmıodu o geçti ayrıca burun çevrene sık sık vicks sür oda çok iyi birde ılık suya bolca tuz ve birkaç damla limon sıkıp burnuma çekiyordum oda süper açıyordu birde başım ağrıdığında yine ilaç içmemek için biberiye kaynatıp içiyordum sinüzitim var bnm hem burnum tıkanıodu hem başım ağrıyordu biberiye süper iyi geliodu ağrımı geçiriyordu birde şimdi kış gelio portakal mandalin çıkıo ben bi oturuşta bi kilo mandalin bi kilo portakal yiyiyordum hemde günde iki kez fln düşünün iki kilo portakal iki kilo mandalin tüketiyordum ama hastada olmadım bir kez grip oldum oda üçüncü gün geçti (öksürük kaldı ama) bol meyve tüketin hamile arkadaşlarım çok yararlı hem bebek hemde sizin için bnm önerebileceklerim bunlar kızlar umarım yardımım olur yerimseniben

burun tıkanıklıgı berbet bişey deniz suyu falan işe yaramıyor..asla nefes alamıyorum otrivine pediatrik
sıkıyorum 1 damla yoksa ölürüm ya..yatarkenken tıkanıklık sebebiyle tansiyonumda düşüyo geceleri işkence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…