Hamilelikte burun tıkanıklığı

Aynı şeyi bende yaşıyorum. Geceleri Buhar Makinesini açıyorum. Havalarda sıcak ek serinletici oluyor. Bebek için zaten almak durumunda kalacaksınız.

kızlar bende de kronik sinüzit artı kemik eğriliği var doktor ameliyat demişti fakat ben olmadan hamile kaldım doktorum bir bardak suya 1 çay kaşığı tuz (mümkünse kaya tuzu gibi doğal bir tuz) 1/2 çay kaşığı karbonat ekleyip karıştırıp burnuma çekmemi söyledi ben de bir cam şişeye hazırlayıp burnum tıkandıkça çekiyorum ama aslında günde 3 defa çekmek lazım.. antibiyotik etkisi olduğunu söylemişti dr.. Allah hepimizin yard olsun..

Kızlar bende aynı konudan muzdarıbım dün gece hiç uyumadım yastıgımı yükselttim deniz suyu kullanıyorum oda fazla işe yaramıyor ben geçmişte ameliyat olmuştum burnumdan birisi tam açıkta degil tıkalı odahada zorluyor beni yukarıda yazılanları deniyecegim sıcak suya limon tuz gibi dogal zararıda olmaz şimdiden böyleyim 17 haftamdayım daha ben hepinize sağlıklı sihatli günler diliyorum...

Kızlar 23. haftadayım. Burun tıkanıklığı sebebi ile geçen yıl ameliyat olmuştum. Her şey güllük gülistanlıktı. Taaa bir kaç hafta öncesine kadar. Grip ardından geçmeyen burun tıkanıklığı, hapşırık krizleri. Okyanus suyu işe yarıyor birazcık. Antihistaminik verdi doktorum ama o da etkisini yitirdi Ne yapacağımı bilmiyorum. Biberiye kaynatmaktan bahsetmiş bir arkadaşım. Onu deneyeceğim.
İnşallah bebişe bir zarar vermez bu rahatsızlık

bol nefesli günler

Ben de 9 haftalık hamileyim.

2-3 haftadır kulak ve burun tıkanıklığı yaşıyorum. KBB doktoru östrojen hormonu arttığı için bunun olduğunu söyledi.

İliadin diye bir sprey verdi. Pek etkisi olmadı. Bugün Sinus Rinse denilen burun yıkama kitinden aldım, akşam deneyeceğim. Umarım faydası olur.

Yatakodasında viks buğusu yaptım, sprey sıktım burnuma ve viks sürdüm ancak etki gösterdi de uyuyabildim. Ve bu durum tüm hamilelik boyunca devam ediyormuş sanırım.

burun tıkanıklığı bende de var 5. haftamda başladı normalde de sinüzitim var hiç bişeyin faydası olmuyor deniz suyu açıyor ama kısa süre sonra gene aynı durum malesef burun spreyini de bebeğe zarar verir diye kullanmıyorum

ben de 27. gebelik haftası içindeyim. 5 aydır burnum tıkalı çok zorlanıyorum,hep ağzımdan nefes alıyorum,sinus rinse aldım herşeyi denedim fayda etmedi, ilaç olarak dr otrivine verdi 1-2 gün kullan dedi hiç fayda yok gene tıkalı burun bntları da işe yaramadı... bunu yaşyıp sağlıkla bebeğini kucağına alan anneler de yazarsa sevinirim çözüm bulabildiniz mi? bir de en merak etttiğim ve evham ettiğim şey acaba biz böyle sıkıntı öekerken bebeğe yeterince oksijen gidiyor mu acaba bilen ve ya dr soran varsa acil cevaplarsanız sevinirimherkese sağlıklı hamilelik ve doğumlar diliyorum..

Ben de sinüs rinse'ı denedim.

Ama kısa süreli çözüm bu da diğerleri gibi. Bir yandan sıcaklar da nefes almayı zorlaştırıyor. Sanki yeterli nefes alamadığımı bile düşünüyorum bebek için.

Herkese sağlıklı hamilelikler dilerim ben de.

bede 17 haftalık hamileyim. İlk haftalardan itibaren burnumdan nefes pek aldığım söylenemez. Özellikle gece çok can sıkıcı hale geliyor. Sürekli uyanıyorum , tekrar uyumakta zorlanıyorum. En kötüsü de anladığım kadarıyla kalıcı bir tedavisi yok. Bende burun yıkama serumu kullandım faydasını hiç görmedim, burun bandı biraz rahatlatıyor.. Durum vahim yani...

ya bende nerdeyse 5 aydır bu sorunla uğraşıyorum sürekli burnumu temizleme ihtiyacı hissediyorum, dün o kadar zorlamışım ki burnumu çok kanadı. Geceleri bile uykudan kalkıyorum yıkıyorum, sonra biraz oturuyorum dik durunca geçiyo bi süre. Vicks biraz mantıklı geldi bana, hamileyken grip olunca da işime yaramıştı çok. Artık yanımda gezdirirm valla

ya bende nerdeyse 5 aydır bu sorunla uğraşıyorum sürekli burnumu temizleme ihtiyacı hissediyorum, dün o kadar zorlamışım ki burnumu çok kanadı. Geceleri bile uykudan kalkıyorum yıkıyorum, sonra biraz oturuyorum dik durunca geçiyo bi süre. Vicks biraz mantıklı geldi bana, hamileyken grip olunca da işime yaramıştı çok. Artık yanımda gezdirirm valla

Kizlar bir aydir kullaniyorum acaip rahat ettim tabi esim de öyle ) burun banti hem bebege bir zarari yok hem de size ve burnunuz hic tikanmiyor tabi bu sefer de baska seylerden uyuyamiyorsunuz ama..... En azindan biri eksiliyor

Her kış en az ayda bir akut faranjit geçiririm, çok şükür şu anda biraz olsa da hafif geçiyor. Gündüz pek bir problem yok ama gece yatınca tıkanıyor burnum, içinde hiç bir şey olmadığı halde. Doktorun verdiği burun spreyi de kar etmiyor.

Dün son şöyle bir çözüm buldum belki sizde de işe yarar diye yazayım istedim.

Yastığımı ikileştirdim. İki yastık üstüste koyup yani biraz yükseltip uyudum, burnum tıkanmadı, kafanızı biraz yüksekte tutup uyumayı deneyin. Bende işe yaradı. Umarım sizde de çözüm olur.

canım gecmez sadece hafıfletırsın okaluptus yagı vede vıksc cok ıse yarıyor dene petegın ustune ıslak havlu koy

kızlar bende 4 haftalık hamileyim. 3 haftalıkken başladı nefes alamama burun tıkanıklığı hala devamm ediyor. şu an tuzlu su çektim ama burnum açılsada sanki göğsümde bir tıkanıklık var. viks zararlı olurmu bebeğe. ne yapmalıyım. kızlar birde siz hamileliğnizde hiç simit yediniz mi

tuzlu su banada pek fayda ettiği söylenemez, viks in çok zararlı olduğunu okumuştum bana kalırsa kullanma bitkisel çaylarıda önermiyorlar dr gitmelisin bence.. simit derken ? daha bu sabah yedim çok severim valla

ya sormayın ben de ölüyorum bu burun tıkanıklığından ve hiçbirşey de kullanmıorum napcaz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…