Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bir bakayım önerilerinize. Allah razı olsun siz de sağlıcakla kavuşun inşAllah ne kadarlık hamişsinizBen sonuç ne olur bilemiyorum henüz kullanma aşamasındayım ama içerik olarak baya araştırdım. Weleda nın yağı ve kavanozda kremi var. Özellikle yağını çok sevdim kıyafete de bulaşmıyor. Bir de mamaaura var. Nemli tutuşunu çok sevdim gece sürüyorum sabah hala o nemli his varsağlıkla kavuşun bebişinize
![]()
Vazelin ve bebek yağı kullandım ben iki hamileliğimde de hiç çatlama olmadı çok şükürÖneri için açtım bu başlığı tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi lütfeen. 5. ayıma gireceğim göbüşüm şimdiden bayaa büyüdü. Önlemek amacıyla neler kullanabilirim ?
MaşAllah ne güzel arada ondan da süreyim olmadıVazelin ve bebek yağı kullandım ben iki hamileliğimde de hiç çatlama olmadı çok şükür
Çoğu kadın için kaçınılmaz son sanırım kimi de tüm pahalı kremleri,yağları sürüp çatlıyorBen mamaaura kullanıyorum şuan 3 alana 1 bedava vardı sanırım trendyolda. Şuan 5.5 aylık hamileyim çok memnunum ama galiba ne sürersem sürim çatlıcam. Karnım şimdiden çok büyüdü ve çok sert.![]()
Evet katılıyorum başta gen ve deri kalitesiyle alakalı diyorlar ama göbüşüme de hak veririm ya o kadar büyüyor,geriliyor haklıEn iyisi lierac.
Ama catlayacak olan her türlü catlar diyorlar ya
Günde 2-3 kez sürüyordum ben çok iyi nemlendiriyorMaşAllah ne güzel arada ondan da süreyim olmadı![]()
Ouuwww fazla değil mii gerçi benim cildim de kuru.Günde 2-3 kez sürüyordum ben çok iyi nemlendiriyor
Benım annem teyzelerim etleri çok sıkı benımkide öyle galiba ablamın karnı perişan benım karnım kız karnı gibi hiç yırtılmadı .Evet katılıyorum başta gen ve deri kalitesiyle alakalı diyorlar ama göbüşüme de hak veririm ya o kadar büyüyor,geriliyor haklı![]()
Sürekli nemli tutarsanız yırtılmaz diyorlar vücut tipine göre 2-3 az bile gelebiliyor bazılarınaOuuwww fazla değil mii gerçi benim cildim de kuru.
MaşAllah diyelim gerçekten çok şanslısınızBenım annem teyzelerim etleri çok sıkı benımkide öyle galiba ablamın karnı perişan benım karnım kız karnı gibi hiç yırtılmadı .
Suan ikiz gebelik olduğu ıcın fazlaca kilo aldım ama hala göbeğim yırtıksıztabi bacaklarımda oldu yırtık
Doğru aslında benim de az gelecek bir deri yapım var çok teşekkür ederimSürekli nemli tutarsanız yırtılmaz diyorlar vücut tipine göre 2-3 az bile gelebiliyor bazılarına
Mamaaura ve bioderma yağ kullanıyorum 30 haftaya kadar çatlağım olmadı şuan 38 haftadayım sonuç çatlaklar boy boy :) üstelik karnımda küçücük çünkü bizde genetik benim derim çok sıkı be esnek değil ama yinede ihmal etmeyin mutlaka sürünÖneri için açtım bu başlığı tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi lütfeen. 5. ayıma gireceğim göbüşüm şimdiden bayaa büyüdü. Önlemek amacıyla neler kullanabilirim ?
YaaMamaaura ve bioderma yağ kullanıyorum 30 haftaya kadar çatlağım olmadı şuan 38 haftadayım sonuç çatlaklar boy boy :) üstelik karnımda küçücük çünkü bizde genetik benim derim çok sıkı be esnek değil ama yinede ihmal etmeyin mutlaka sürün
Çevremde çoğu kişi çatlamadı siz yinede bol bol sürün inşallah çatlamazsınızYaaŞimdiden tahmin edebilmek çok zor o zaman son haftalarda göreceğiz çatlayıp çatlamadığımızı ben gene de önlemimi alayım umarım çatlamam
![]()
Bence değil zaten gün içerisinde cilt çok kuruyorOuuwww fazla değil mii gerçi benim cildim de kuru.