2 marka Lierac veya Mustela: arkadaşlarım tarafından test edildi onaylandı, sıra bende :) Ben bir süre kakao yağı kullandım, şimdi Lierac aldım. Lierac kampanyalı olarak 49 TL(100 ML), Mustela kampanyalı 3 tanesi 160 TL(her biri 200 MLlik yani 3x200 ML). Normalde tanesini 75-80 e satıyorlar, kampanyalı fiyatlarını o yüzden yazdım.
Ben de beyaz ve ince tenliyim. 3-4.aylarda karın ve göğüste kaşınma başlıyor zaten, kremi de o dönemde kullanmaya başlıyorsun. Özellikle kaşındığı zaman tırnağınla kaşımayacakmışsın dikkat et.. Çok dayanılmaz olursa masaj yapar gibi kaşırsın. Kakao yağının kokusu bana ağır geldiğinden bırakmak istedim. Lierac iyi oldu kokusuz, ama Mustela nasıl bilmiyorum.
ben galenic in elancyl die hamileler için çatlak önleyici kremini kullanıyorum.
şu ana kadar hiç çatlağım olmadığı için memnunum,ama bu neticede yapısal bişey,kimisi hiçbişey kullanmıyo vehiç çatlamıyo,kimiside dünyaları sürse de çatlıyo..
ben son zamanlar iyice deri gerilmeye başladığında ilave olarak bebe yağıyla masaj yapmayı fln düşünüyorum
yaşayıp görcez bakalım
Bu kampanyanın gecerli oldugu firma yada adresi verebilirmisin lütfen... teşekkürler
ya kızlar herkes bana 3. aydan itibaren koruyucu çatlak kremi kullan diyor. 9 haftalık hamileyim ve 50 kilo ile hamile kaldım derim çok ince ve açık tenliyim. siz önlem amaçlı krem kullanıyor musunuz?kullanıyorsanız hangi kremi kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?