Hamilelikte çatlak oluşumunu önleyici krem

İlk ayda ben sadece zeytinyağı ve tatlı bademi karıştırıp yatarken sürdüm. Birde duştan sonra kullandım 1 ay falan ve ondan sonra hiç birşey kullanmadım hiç çatlak yok. Not. Badem yağı hafif tuylenme yapıyor:)

kızlar benim annem iki bebeğine de hamileyken nivea'nın bildiğimiz lacivert teneke kutudaki yağlı kreminden sürmüş karnına ilk aylardan itibaren. bir tane bile çatlağı yok.

tabi ki önlem de almamız lazım ama bu iş kişinin vücut yapısıyla alakalı kesinlikle. kimisinin karnı kocama oluyor hamileyken, ne yaparsa yapsın çatlıyor. kimisinin de hamile olduğu bile belli olmuyor, hiçbir şey kullanmasa dahi çatlamıyor

vallahi bu konuda açılan konuların nerede ise hepsine yazdım... aynı cevabı vereceğim. ücretsiz bir ürün olduğu için reklam olur düşüncem yok.

radigarnier 'ı ücretsiz deneyebiliyorsunuz. geçen hafta sipariş vermiştim ama çok geç geldi. 4. gündeyim gerçekten toparlıyor gibi. ücretsiz deneme yapılabilmesi de ayrıca güzel. site adresi vermek reklam olur diye gönderemiyorum ilk hafta kullanımımı doldurunca fotoğraf da paylaşacağım.

Promosyondan faydalanıp ücretsiz ürün almak için facebook'ta 1 kere paylaşım yapmanız gerekiyor. Örnek için tıklayabilirsiniz.

kakou yagı ve fındık yagını katıp 3 . Aydan ıtıbaren doguma kadar surun tırnaklarızla kaşimamaya dıkkat edın en cok kuru cıltlerde çatlaklar meydana gelıo oldukca düzebli kullanın beslenmenize de dıkkat edın arkadaslar kaşirken bile elğnize yag alıp maşaj yapar gbı kaşiyün hiç catlak olmadan dogum yapan annelerı cok kıskanıyorum vallahı maşşalh bnde 7 haftalik hamileyım araştırıyorum hangısı daha ıyı ne ıyı gelir ne yapmamiz lazım falan ....

Doktorum hiç pahalı kremlere gerek yok dedi.
Kaliteli bir bebe yağı kullan dedi.Günde 2 bazen 3 kere masajla uyguluyorum.
Bebe yağı kullanıp da hiç çatlamayan birçok arkadaş tanıyorum .
Tavsiye ederim.
hangi marka bebek yağını kullanıyorsunuz acaba

Merhaba ilk hamileligimde 15 kg aldm ve ilk günden itibaren her sabah elancly hamilelik catlak kremi ve her akşam johnsbaby aleovera bebek bakım yağını 9 ay kullandım ve hiç catlagim olmadı.Tavsiye ederim.

Merhaba ilk hamileligimde 15 kg aldm ve ilk günden itibaren her sabah elancly hamilelik catlak kremi ve her akşam johnsbaby aleovera bebek bakım yağını 9 ay kullandım ve hiç catlagim olmadı.Tavsiye ederim.
Başlığı 11 yil once acmisim Lierac kullandim ama bacaklarim, gobegim, goguslerim bile catladi. Cunku 50 kilodan 76 kiloya ciktim. Her yerim odem doldu. Sanirim ondan olacak ki onleyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…