Hamilelikte cinsel ilişki

Htcsidney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
107
62
33
Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. Doktorum birşey demedi ama hamileliğimin çok sağlıklı olduğunu söyledi sadece.Cnsel ilişkinin bi zararı var mı. Bilenler yazabilir mi teşkrlr

Biz hep devam ettik hiç sorun olmadı şuana kadar ,olmadığını da çok duydum, 12. haftaya kadar kontrollü bir şekilde olursa bir sorun olacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. Doktorum birşey demedi ama hamileliğimin çok sağlıklı olduğunu söyledi sadece.Cnsel ilişkinin bi zararı var mı. Bilenler yazabilir mi teşkrlr
Gebeliginiz normalse bir sıkıntı olmaz. Ben doğuma gittigim gun bile esimle birlikte oldum. Bir sıkınti yasamadık cok şükür.

Dün eltim 7 haftalık hamileydi
Dooktor herşey yolunda 14.hafta cinsel ilişki yasak demiş
Tabiki kişiye göre değişirmi bilemem
Sağlıkla gelsin yavrunuz

Peki eşimin korunması gerekiyor mu yani o malum şeyden kullanması gerekşyor mu enfeksiyondan korunmakiçin

Bazi sitelerde oyle yaziyor da onun icin. Ilk hamileligim ve bilmiyorum nasil oluyor

Normal gebeliklerde kısıtlama olmuyor pek
Biz de son 10 gün kalana dek birlikte olmuştuk, her 2 gebeliğimde de.

Hahaha :) Bilmiyorum sormustum doktora birşey olmaz demişti. Biz de ayni duzende devam ettik.
Aslında öyle olması gerekiyormuş , son dönemlerde ilişki normal doğumu kolaylaştırıyormuş, ondan gebelikte libido artıyor ama erkekler işte yaklaşmak istemiyor koca göbek olunca :)

Aslında öyle olması gerekiyormuş , son dönemlerde ilişki normal doğumu kolaylaştırıyormuş, ondan gebelikte libido artıyor ama erkekler işte yaklaşmak istemiyor koca göbek olunca :)
Hadi ya google a yazinca cok farkli seyler cikiyor. Insan sasiriyor ne yapacagini

Aman göbekle isi ne :) Yoluna baksın. Biz kocalarımızın göbeği kocaman olursa onlara yanasmayacak miyiz? Kurban olsunlar göbişimize. :) Saka bir yana benim halen biraz göbeğim var. Esime takılıyorum ben olsam benle yatmam, her yerim yağlı, iğrenç diyorum. Sacmalama diyor.

ben doğurana kadar devam ettim. hormonlar üst seviyede olduğundan bundan mahrum etmemelisin kendini. doktoruma sormadan doktorum söylemişti. Hasta değil hamilesin. kendini sıkma, normal hayatına devam et dedi. cinsel ilşki yaşayabilirsin hamileliğin için oldukça faydalı falan dedi. hem sevişirken yaptığın hareketler bebeğin çok hoşuna gidermiş, hem de yaşadığın psikolojik ve ruhen rahatlama hamileliğe çok faydalıymış.

nazik bir sekilde yapıldıgı takdirde sorun yok

Back
X