Hamilelikte cinsel ilişki

İlişkiye devam edebilirsiniz sorun yok ama korunun. Doktorum bana muhakkak korunmam gerektiğini söylemişti.

Valla sağlıklı bi gebelik, henüz 8. Hafta, doktor değilim ama durmak için bi sebep yok gibi. Doktor da bişey dememiş.

Ben ekstrem bişey olmadıkça hiç kesmeyeceğim :halay:

eğer doktorun sıkıntı görmediyse devam edebilirsininiz ama korunmak önemli

Hadi ya google a yazinca cok farkli seyler cikiyor. Insan sasiriyor ne yapacagini
Cinsel ilişki Normal Doğumda sancılar ile açılmanın olmasını kolaylaştırıyormuş , ondan ilk başlarda bazen düşük tehditi olmasın diye doktorlar ilişkiyi yasaklıyor . Ama düşük tehditi kanama vs yoksa ilişki yasak değil ilk haftalar.

Yinede ben ilk hamileliğimde 6. Haftada ilişki sonrası kanamam olmuştu diye ilk 12 hafta dikkat ettim

12. Haftaya kadar yasak demisti doktrumuz... çünkü düşükler genelde ilk 3 ayda oluyor... sagliklo dediği sey kalp atışları var, rahimde kanama vs yok.. bence dikkatli olmalısınız sonra zaten doktor normal devam edebilirsiniz diyor... ayrica prezervatif kullanılmalı bebege enfeksiyon olmuyor size olabilir... olacak diye birşey yok ama kullanmakta fayda var.. mesela atıyorum idrar yolu enfeksiyonu oldunuz ya da mantar bunlar nasil tedavi edilecek , antibiyotik ya da fitil ikiside masum değil.. o yuzden enfeksiyon vs deniliyor...

Saglik sorunu yoksa son ana kadar bir sorun olmaz. Sanildigi gibi vajina haznesi direkt rahime cikmiyor.

Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. Doktorum birşey demedi ama hamileliğimin çok sağlıklı olduğunu söyledi sadece.Cnsel ilişkinin bi zararı var mı. Bilenler yazabilir mi teşkrlr
Doğuma gittiğim güne kadar hiç ara vermedik. Dr yasaklamadıysa sıkıntı yok.

Niye? Erken doğum ya da düşün riski yoksa hiçbir sıkıntı olmaz zaten.

Olabilir,genelde 12.haftaya kadar olduğunu biliyorum.
Kişiden kişiye değişebilir doğuma giderken şaşırdım okadar
Karnı çok büyümüş olduğundan garipsedim sanırım

Sorsaydınız keşke, her doktorun fikri farklı oluyor.
Bizimki 13.haftaya kadar önermiyorum dedi, kesinlikle demediği için kaçamak yaptık.
Sonra son güne kadar mutlaka olsun dedi, doğumu kolaylaştırıyormuş.

lekelenme olursa ara veriliyor yaklasık 2 hafta falan eger yoksa sıkıntıda olmaz zaten

Hamilelikte cinsellikte normal şeyler. Büyük bişeymiş gibi abartmaya gerek yok. Anormal bi durum varsa doktor gerekli uyarıyı yapar zaten. Yapmadı mı ? Çok merak ediyorsan sen sor. Bukadar basit. Biz son aylara kadar gayet normal devam ettik. Zaten 6. Aya kadar hamile olduğumu anlayamadık.. ondan sonra karnım çıktı ve herşey daha zor olmaya başladı. Bizde doğum sonrasına kadar ara verdik. Bu işlerin bi kuralı yok nasıl hissediyorsanız öyle.

Aman göbekle isi ne :) Yoluna baksın. Biz kocalarımızın göbeği kocaman olursa onlara yanasmayacak miyiz? Kurban olsunlar göbişimize. :) Saka bir yana benim halen biraz göbeğim var. Esime takılıyorum ben olsam benle yatmam, her yerim yağlı, iğrenç diyorum. Sacmalama diyor.
Göbeği pek takmıyorlar evet ,benimkinin umrunda değil göbek :halay:

Back
X