- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 658
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım henüz kendisi kaynana değilTeyzenin adı nevallahi kaynanamda hep söyler hamile kişilere yoksa benim kaynanami bu kişi
![]()
Doktorum girebileceğimi söylemişti. 40'ım çıktıktan sonra girmiştim. Senin de iki ay olmuş sanırım bir sorun olacağını sanmam. Son 2 ay kala ilişkiye girmedim.Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. Doktorum birşey demedi ama hamileliğimin çok sağlıklı olduğunu söyledi sadece.Cnsel ilişkinin bi zararı var mı. Bilenler yazabilir mi teşkrlr
O efsane hala var maalesefbiz de son güne kadar oluyoduk ama doktora başta sordum ben bunu. hani nolur nolmaz sıkıntı doğmasın diye.
çünkü bazıları var 9 ay boyunca yasak ilişki o yüzden doktora sorarsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
ayy aklıma da bişey geldi buraya yazmazsam olmaz.
bi akraba var, bi yenge. ben hamileyken güya beni uyarıyo aklınca;
"bizim üst kat komşusu hamileyken kocasıyla birlikte oluyolarmış, çocuk bi doğ sen, bembeyaz kirle, meğer adam hiç korunmuyomuş bütün meni çocuğa yapışmış doktorlar bile ayıplamış kadını"
beni aldı bi gülmeverniks'i sperm zannediyo. ve açıklayamıyorum çünkü bi de bilmiş, kaç yaşına gelmişim ben mi biliyorum sen mi dicek bana
![]()
Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. Doktorum birşey demedi ama hamileliğimin çok sağlıklı olduğunu söyledi sadece.Cnsel ilişkinin bi zararı var mı. Bilenler yazabilir mi teşkrlr
Bir tanıdığım doğuma 15 gün kala ,ilişki sırasında kese bozulup doğum başlamıştı...
Yok bebek aşagı inmiş demekki, doğum yaklaşmıştı..bebeğin durduğu yer ile ilişkinin olduğu yer uzak yalnız birbirine. yani ben de yanlış biliyo olabilirim ama ikisinin arası baya uzak diye biliyorum ben
başka bi sebebi olmasın doğumun erken başlamasının?
Ciddi bir hayalgucu var teyzenin. Degerlendirilmeli. 40 yıl düşünsem aklıma gelmez. Doktorun ayıplama kısmı haric. Oldukça yalancı bir teyzeymis
Ben olsam "hangi cahil doktor onu dedi" diye yüzüne vururdum.![]()
Allah AllahYok bebek aşagı inmiş demekki doğum yaklaşmıştı..
Bunun olabileceğini int.tende okumuştum ben..
Bu arada ayağa kalkınca suyu gelmiş
Çok iyi 5 yaşını bitirdiAllah Allah
bebek iyi mi şuan?
Çok iyi 5 yaşını bitirdiAma o dönem annesi baya vicdan yapmıştı,biz sebep olduk duracaktı daha diye..
Neden?Böyle bir kıstasmı var?Bu kesim şunu konuşabilir,şu kısım konuşamaz diye?muhafazakar olup da cinsel problemleri danışmak da zor olsa gerek.
Çok iyi 5 yaşını bitirdiAma o dönem annesi baya vicdan yapmıştı,biz sebep olduk duracaktı daha diye..