Hamilelikte darbe

Hamileyken (birçok sebebiniz var)eşinizden ayrılır mıydınız?

• Hayır göze alamaz devam ederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .
Her sey bi kenara cocugun akil sagligi icin ayrilin.Bebegine cok daha iyi bakarsin tek basina
Evet çok haklısınız. Ayrılık değil de şuan düşüncem ayrıldıktan sonrası. Onun şer suratlı ailesi ve kendisi sürekli bebeği isteyecekler ben vermek istemicem eşim tek çocuk annesi alıp bakmak isticek annesinin maaşı var eşim de çalışıyor maddi açıdan benden daha iyi bakılacak belkide . Mahkeme bunları göz önünde bulundurursa diye korkuyorum. Ben çalışmıyorum hayatımda da çalışmadım ailemin durumu çok da iyi değil babamın tek maaşı ile geçim sağlıyorlar. İnsan ne düşüneceğini şaşırıyor gerçekten Allah kimseye yaşatmasın

Canım tavsiyelerini mutlaka denicem umarım işe yarar. Zaten baya yumuşama var şuan için aklı başına gelmiş gibi. Ama ne kadar sürer bilemiyorum. Yarın konuştuğumuz zaman bunlsrı ona söyleyeceğim tabiki anneme de çünkü dediğin gibi annem de ona karşı tepkili kırgın ve sinirli. İnşallah başarılı olurum eşim çok zor bir insan çünkü

Normalde özünde herkes iyidir önemli olan bu durumlarda iyi olabilmek Allah bize doğru kapılar açsın

Mahkeme çocuğu herZaman anneye verme taraftarıdır herhangi bir sağlık sorunu yoksa diyebiliyorum. Senin problemin eşinin ailene tavrı gibi gözüküyor benim tamamen ev içi sen inşallah atlatırsın

Mahkeme çocuğu herZaman anneye verme taraftarıdır herhangi bir sağlık sorunu yoksa diyebiliyorum. Senin problemin eşinin ailene tavrı gibi gözüküyor benim tamamen ev içi sen inşallah atlatırsın
Eşimin aileme tavrı ve ani çıkışları beni deli ediyor ve ailesinin benim evimdeki misafire kadar karışması. Ailesini hiçbir zaman red edememem. Bugün şu işim var başka gün gelin diyememem beni çıldırtıyor. Eşim herşeyi kendi istediği gibi olsun istiyor problemlerimiz bunlar. Çözülür mü daha beter mi olur bilmiyorum zamanla. İnşallah biraz daha olgunlaşır ve düzelir. Dilerim senin de yuvana Allah huzur versin canım

Canım benim darbe için doktora gözükmelisin. Biz bunu burdan bilemeyiz. Anket yapmışsın şöyle düşün şuan ne hissedersen o yavru da hissedecek. Ayrıca doğduktan sonra da huzursuz bir yuvada olacak. Ailenin tepkisi ne olur bilemiyorum ama baba evine ilk dönen sen değilsin. Kötü düşünme. Bazen eşlerimizin gerçek karakterni evlendikten sonra görüyoruz bu kötü oluyor ama yapabileceğimiz bişey yok. Hayırlısı olur inşallah

Evet aynen canım ben aslında biraz biliyordum ama bu kadarını tahmin bile edemezdim ve nişanlılığın verdiği bir heyecan evlilik merakı gelinlik merakı kısaca cahilliğim beni bu hale getirdi biraz olgun olabilsem balık baştan kokar deyip nişanlıyken bitirebilirdim. Aman nişan bozdu olmasın dedim şimdi ki durum daha kötü oldu. Korkularım endişem hep vardı evlilik değiştirir nikahta keramet var demek olmuyormuş keske eski günlerime dönebilsem ailemi ve eski huzurlu yaşantımı çok özlüyorum. Tabiki bizim de huzurlu günlerimiz oldu çok da mutlu oldum. Ama haftanın 4günü mutlu 3 günü mutsuz diyeyim. Yada 1 saat mutlu 1 saat mutsuz da olabilir çünkü eşimin ruh hali aşırı değişken birkaç dakika önce güldüğümüz seye bir zaman sonra tartışma yaratan bir insan. İnşallah düzelir biraz daha bekliyorum karnımdaki günahsızın hatırı için. Oldu oldu. Olmadı gitmek zorundayım. Bunu demeyi hiç sevmiyorum ama keşkeee keşke hiç evlenmeseydim zamanı geriye alabilmeyi çok isterdim ama kader diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…