bende öyle düşünüyorum ama eşimle bu konuda kavga edıyoruzBaska bi doktorla görüsmenizde fayda var bence..
selam ben 13+5 deyım doktoruma sordum canım .. ınsallah son haftalarda normal doguma el verır de normal dogum yaparsın dedii. eger basurun yoksa ve rahımın el verıslıyse normal yap ben normal yapacagım .. normal dogumda 3 saat sonra ayaga kalkıyosun hemen sut gelıyor gogsunden . ne dikiş ne bişey . drun da bıraz bıçak parası hastalıgı varsa bılemem cnm..Merhabalar benım dr un lugatında normal doğum dıye bır şey yok sanırım normal doğum olur mu dıye sorduumda bana vermış olduğu cevap şu yaşın kaç 33 bu yaştan sonra 5 çocuk mu yapaccaksın kı normal istıyorun benım cevabım ise ben eğer vucudum elverırse normal istıyorum dr ise bız normalı tavsıye etmıyoruz.
Ben mı çok pınpırıklıyım yoksa gerçekten anormallık var mı şaşırdım kaldım
selam ben 13+5 deyım doktoruma sordum canım .. ınsallah son haftalarda normal doguma el verır de normal dogum yaparsın dedii. eger basurun yoksa ve rahımın el verıslıyse normal yap ben normal yapacagım .. normal dogumda 3 saat sonra ayaga kalkıyosun hemen sut gelıyor gogsunden . ne dikiş ne bişey . drun da bıraz bıçak parası hastalıgı varsa bılemem cnm..
bi kadın doğum doktoru tanıyorum.o da normal doğum için diyor ki:''tam bir vahşet.''tahmin edeceğiniz üzre çok paracı bi doktor.bence başka doktorların da fikrini alın.normal doğum imkanınız varsa normal yapın.neden ameliyat olasınız ki?
bende öyle düşünüyorum ama eşimle bu konuda kavga edıyoruz
ben internetten hem normal doğum hem sezeryan doğumları izledim kaç kere
kesinlikle sezeryan yaptırmam ciddi bir ameliyat,ayrıca karın bölgesinde çok deformasyon yapıyor
göbek inmiyor,kabızlık gaz problemi geçmiyor.eskisi gibi ince bir beliniz kalmıyor
hem görüntü hem sağlık açısından kesinlikle normal doğum
annelerimiz nasıl çatır çatır doğurmuş cesaret kızlar tamah etmeyin paracı doktorlara :)
ben internetten hem normal doğum hem sezeryan doğumları izledim kaç kere
kesinlikle sezeryan yaptırmam ciddi bir ameliyat,ayrıca karın bölgesinde çok deformasyon yapıyor
göbek inmiyor,kabızlık gaz problemi geçmiyor.eskisi gibi ince bir beliniz kalmıyor
hem görüntü hem sağlık açısından kesinlikle normal doğum
annelerimiz nasıl çatır çatır doğurmuş cesaret kızlar tamah etmeyin paracı doktorlara :)
hiç bir doktor "normal doğumu ne yapacaksın sezeryan ol" demez! Inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?