- Konu Sahibi filizerdem
-
30 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başından bu yana 14 kilo aldım ve doktorum bana diyet verdi pilav makarna ekmek yok!
siz siz olun o kadar çok yemeyin dengeleyin
bide hareketliyim hareketli olmasam heralde 20 kilo alırdım:)
bu ay 2 kilodan fazla almamam lazım nasıl olacaksa :)
diyet yapan varmı hamilelikte ne yiyorsunuz ya
ben ben ben 31. haftaya girdim tam 15 kg aldım çok uyuz tarafı zaten 70 kg hamile kamıştın normal kilomun çok üstünde dr un gözleri yuvalarından fırladı olmaz böle die o yok bu yok şu yok vallahi hiç kasamam kendimi abartmadan yiyorum her istediğimi normalde sürekli fit olmak için stres yapardım bide hamilelikte yapamam şekerden uzak dur dedi ama ben dondurma yemeden duramıyorum yaf napım30 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başından bu yana 14 kilo aldım ve doktorum bana diyet verdi pilav makarna ekmek yok!
siz siz olun o kadar çok yemeyin dengeleyin
bide hareketliyim hareketli olmasam heralde 20 kilo alırdım:)
bu ay 2 kilodan fazla almamam lazım nasıl olacaksa :)
diyet yapan varmı hamilelikte ne yiyorsunuz ya
aman kusura bakma da halt etmiş senin doktorun:) ben de 36.haftamdayım senın kadardı herhalde benım de kılom 30..haftada.bana da dedi doldu senın lımıtın dıye.en son 2 hafta çönce 17 kılo almıştım.sinirimden çıkmıyorum valla tartıya.herhalde 20 kg ıle tamamlarım gibi gelio.
o yasak bu yasak bence erkek dr lar kesinlikle anlamıyolar hamıle kadının halınden,onlar sadece teorik olarak bakıyolar gebeliğe.hayatta kaç defa halıemolucam kı,kaldı ki ben de dunyaları yıyan yada abur cubura saldıran bı tip değilim.ama insansın yanı daha da önemlısı hamılesın zaten vucut alıyor.sen de öylemısın bilmiyorum ama ben n-mesela 54 ile hamıle kaldım,ve heryerede zayıfların daha çok kılo aldığı yazıyo,bunu söyledim evet doğru dedi,e ben de bi arıza yok o zaman dedim ben de:))delirtiyorum adamı.kılo doğumu zorlaştırıyo dedi ep eki 100 kılo normal doğum yapanlar var.onlar nasıld oğuruyo di mi ama?
canım bende 54 kg la hamile kaldım ve 68 im 30. haftada abur cubur yemem öyle ama iştahım çok acık gece gurultudan yatamıorum ekmek çok yiyodum ama bbu yalan değil kilo al tamam ama bide bunu vermesi var dedi fazla kilo alırsan sanada çocuğada yararı olmazdoğumun zor olur dedi bende korktum bugün hiç ekmek yemedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?