Hamilelikte geğirme

sulucan57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
280
7
96
Mrb. Arkadaşlar. 2,5 aylık hamişim ama geğirmekten konuşamıyorum bile. Böyle bişey arkadaşlarda görmemiş benim gibi olan hamişler varmı sürekli sesli bir şekilde geğiriyorum 1 dk. Da 2-3 kere geğiriyorum fakat uzanıp yatağa yatınca geğirmiyorum.off napıcam ne zaman bitecek bu geğirme..

ben de aynıyım canım. ama bu iyi mi kötü mü bilemedim. benim çok bulantım da oluyo. geğirmek bazen rahatlatıyo bazen de kusmamı tetikliyo. ne yapacağımı bilemez haldeyim. yemek yer yemez başlıyo. eşim benden iğrenecek diye korkmaya başladım artık.

ben de aynıyım canım. ama bu iyi mi kötü mü bilemedim. benim çok bulantım da oluyo. geğirmek bazen rahatlatıyo bazen de kusmamı tetikliyo. ne yapacağımı bilemez haldeyim. yemek yer yemez başlıyo. eşim benden iğrenecek diye korkmaya başladım artık.

emin ol bende eşime söledim geçenlerde iğreniyosun değilmi benden dedim çok kızdı saçmalama dedi ama iyice ruhsal bunalım yaşıyorum.doktora telefon açtım 3 haftadır böleyim sabahtan başlıyo gece yatama kadar sabahta kusmama sebep oluyo bendede mide bulantısı var leblebi tuzlu çubuk yiyorum. he buarada doktor geğirme normal dedi ama benim çok şiddetli oluyo normal dedi sade soda içebilirsin dedi ve 4. aya kadar sürebilirmiş bu geğirmeler.ben çalışıyorum çalışmasam evde yatsam geçiyo sırt üstü yatınca böle iştee seninde bilgilerine canım.

canım benim eşim de problem etmiyo ama içim rahat değil işte. gerçi benim ilk hamileliğim de böyleydi. çok şükür aramızda bi sorun olmadı hiç. ben de çalışıyorum malesef ve genelde odama kapanıp işime bakıyorum. insanların yanına pek çıkmıyorum.çok rahatsız edici bi durum. kimseyi rahatsız etmek istemiyorum. yatmak sana yarıyomuş ne güzel ben de yatınca geğirmiyorum ama midem daha çok bulanıyo ve kalkar kalkmaz kusuyorum. boynum ağrımasa yani gece bile oturarak uyuyacam. hatta bikaç gece yastıkları sırtıma dayayıp oturarak uyumayı da denedim ama çok zor oluyo. leblebi kraker de pek kar etmiyo bana. ilk hamileliğimde soda çok işe yaramıştı. nereye gitsem yanımda taşıyodum ama bu sefer onu da görmek istemiyorum. umarım 4. aya kadar bu geğirmeler de bulantılar da geçer. daha bugün tam 2 ay oldu benim. nasıl dayanıcam bilmiyorum...

Kızlar gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama ben 25. haftamdayım hala geğirme var hiç geçmedi.Artık sessiz sessiz çıkarmayı öğrendim bende çok utanıyorum başkalarının yanında,üstelik çalışıyorumda çok zor çoooook.Eşim hiç problem yapma böyle şeyleri.Umarım doğumdan sonra geçer.

Kızlar gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama ben 25. haftamdayım hala geğirme var hiç geçmedi.Artık sessiz sessiz çıkarmayı öğrendim bende çok utanıyorum başkalarının yanında,üstelik çalışıyorumda çok zor çoooook.Eşim hiç problem yapma böyle şeyleri.Umarım doğumdan sonra geçer.

valla doğumdan sonra geçmezse ölim artık böle yaşanmaz 25. haftadasın maşşalah ama geçmedi diyosun off inanmıyorum yandım ben. benimki aşırı sesli oluyo çalışıyorum ve odadada 1 kız 1 de erkek çalışan arkadaş var artık onlar alıştı ama çok utanıyorum ne yapcam bilmiyorum hiçbişey fayda etmiyo sadece sırt üstü uzandığımda geçiyo biraz

canım benim eşim de problem etmiyo ama içim rahat değil işte. gerçi benim ilk hamileliğim de böyleydi. çok şükür aramızda bi sorun olmadı hiç. ben de çalışıyorum malesef ve genelde odama kapanıp işime bakıyorum. insanların yanına pek çıkmıyorum.çok rahatsız edici bi durum. kimseyi rahatsız etmek istemiyorum. yatmak sana yarıyomuş ne güzel ben de yatınca geğirmiyorum ama midem daha çok bulanıyo ve kalkar kalkmaz kusuyorum. boynum ağrımasa yani gece bile oturarak uyuyacam. hatta bikaç gece yastıkları sırtıma dayayıp oturarak uyumayı da denedim ama çok zor oluyo. leblebi kraker de pek kar etmiyo bana. ilk hamileliğimde soda çok işe yaramıştı. nereye gitsem yanımda taşıyodum ama bu sefer onu da görmek istemiyorum. umarım 4. aya kadar bu geğirmeler de bulantılar da geçer. daha bugün tam 2 ay oldu benim. nasıl dayanıcam bilmiyorum...

benim ilk bebişim ve ilk hamileliğim inş. iyi geçer razıyım geğirmeye napim bi sorun olmasında yapıcak bişey yok. ya her geğirdiğimde kussaydım o daha kötü devalı kusmam yok haftada 2-3 kere öle diyim. buna şükredelim napalım canım idare etcez. senin işin daha zor uyku sorunun varmış allah yardımcın olsun valla..

bendede cok var bulantımı erteliyordu hatta rahatlatıyordu ama benimki hıckırık tarzında halada yemekten snra ve arada oluyor.

Benimde gegirmem surekli oluyor sesli oluyor utaniyrm ama rahatliyorum mide bulantim yok büyük ihtimalle 4 5haftalik gecen hafta kan degerim 773cikti

Back
X