kremin zararli olup olmadigini bilmiyorum ama kremsiz gunese cikmak da zararli sonucta,cildini korumak zorundasin.Hamilelere ozel gunes koruyucu krem oldugunu sanmiyorum o yuzden mecburen normal koruyucalari kullanacagiz.Ben su anda evden hic cikmiyorum fakat doktora giderken 1 saat icin ble olsa koruyurcumu suruyorum,cildim cok lekeleniyor cunku.Yine de icin rahat edemediyorsa doktoruna sor.
benim daha lekelenmeler başlamadı cnm ama hergün işe gidip gelirken mecburan güneşe maruz kalıorum ve de dediim gibi alerjim var ztn beyaz tenliyim sadece yüzüme deil açıkta kalan her yere sürmem gerek yoksa çok kötü oluorum bikaç gün sürmesem mutlaka doktora gitmem gerekio ozmnda ilaç kullanmam gerekio... yani onu kullanmaktansa güneş koruyucu daha mantıklı gelio bana... sen doktora sormuşmuydun cnm
ben doktora sorma geregi duymadim canim,her doktor farkli bir sey soyluyor bu tarz konularda cunku.Kimi doktor sac boyayabilirsiniz diyor,kimi sakin ha diyor mesela.Ama alerjik bir bunyem var diyosun,senin kremi kullanmaman daha zararli,sonrasinda alacagin ilaclar bebegine daha cok zarar verecek.Bence canini sikma fazla bu konuda.Hayirli ve sorunsuz bir gebelik diliyorum.
arkadaşım eğer değiştireceksen bebek koruyucularıyla değiştir.. hiç değilse daha az kimyasal içerir ve formülü ona göre ayarlanmıştır...... :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?