hamilelikte içinin daralması, sıkınıtı, bunaltı yaşayan var mı?

Arkadaslar siz yazali baya olmus.suanda ne durumdasiniz,nasilsiniz.depesyon durumlari gectimi arttimi?
Bende 13 haftalik hamileyim.okadar kotuyumki,sizin anlattiginiz gibi hic biseyden tat alamiyorum herseyden hemen sikiliyorum.esim cok calisiyor gec geliyor sabah erken gidiyor.ailem yanimda ama onlardanda sikiliyorum.arkadaslarimin hepsi dogum yapti cocuklariyla ilgileniyorlar. cocuk muhabbetindende sikiliyorum.kafayi yedim heralde.zaten istahimda yok canim hic bisey istemiyor.yeni kahvalti yaptim aksam ne yiyecegimin sitresi sardi.televizyon da izlemek istemiyorum.ya bu sikinti dayanilacak gibi degil napacam hic bilemiyorum.agliyorum agliyorum aglamaktan sikiliyorum((

bende 24 haftalık gebeyim ve erken doğum riskim var bu yüzden çok gerginim huzursuzum bebeğim doğarsa yaşarmı yaşarsa ne gibi sorunlar çıkar diye yada onu kaybeder miyim diye çok gerginim

benımde 7 haftalık ya bende asırı karın agrıları var sende yasıyo musun aynılarını cok tedırgınım bu konuda

Şu yazılanları görünce ben yalnız değilim dedim bebekleri severm ama yenı evlendıgım için kendimi hiç hazır hissedemedim 10. haftamdayım ve bugün yine aglayarak evde iş yaptım bazı arkdaşlar gibi bende hiç bişiyden zevk alamıyorum mutsuzluktan huzursuzluktan ölcem zannediyorum gözüm bebeği görmüor hiç ama üzülüorumda ben kötü bi anne olmak istemıorum ama korkularım benı benden alıo sanki eşimi çok seviyorum ani bi tanışma ve ani bi evlilik oldu ama çok sevecen çok ilgili ondan bi parçam olsn istıorum ama ahhh önceden yaşadıgım piskolojk sorunlarm tekrarladı hayattan koptum resmen acaba kendimi öldürsem mi die düşündüğüm oluo Allah bana ve benım gibi zor hamılelık geçirenlere sabır versın

ah ah ne çektim ben bu iç daralması yüzünden. eşim bir gün yanıma geldi "karımı kaybediyorum ben" diye ağlamaya başladı belki mide bulantılarının bir çaresi olur ama bunun çaresi yok gibi. psikiyatrise gittim sırf bunun için.

Ama elhamdülillah iyiyim şimdi. doktor bana kendini oyalayacak bir şeyler bul demişti. geçti şükür o günler. 3 ay bitince geçti. hormanal bir durum. sabredin :2:

inşalllh ama ben kendimi öldürecek kadar daraldımmmmm anne olmak istemediğime inandım artık

malesef bende bunalıma girenlerdenim. hamileliğim boyunca sürekli agladım. ilk 4 ay hiçbişey yiyemedim yedigim cıktı 6kg verdim. sonrasında düşük tehlikesi su azalması falan filan bunaldım sürekli.en sonda bebegimin su haftalarda zayıf oldugunu cok geriden geldigini böyle giderse erken alacaklarını söylemeleri yine üzdü beni. eşimden utanıyorum artk nasılsın dese aglar oldumm onuda bunalıma soktum resmen. yani hem gebelik stresi hem bu duyduklarım üstüste yedi bitirdi beni

merhabalar,

benim kızım 1 yaşını doldurdu. şu anda iyiyiz. hamilelikte yaşadıklarım ciddi şeylerdi diye düşünüyorum ve resmen bakış açımı değiştirdi. herkes aynı şekilde yaşamıyor bu süreci ama ben bu şekilde yaşadım ve geçti diye bakıyorum. umarım herkes sağlıkla atlatır. bu durumu yaşayanlara belki bir kaç şey söyleyebilirim;

herkesin hikayesi başka o yüzden başkalarını düşünüp kendinizi sıkmayın,
hamilelikte hormonların dalgalı durumunun etkisi çok büyük bunu unutmayın
biraz kaderci olmakta sanırım fayda var yani inanç meselesi, sonuçta herşey olacağına varır yani ben aylarca ağlandım üzüldüm ama Allahtan sağlıklı doğdu kızım
bu durum geçici bir dönem sonrasında çok seveceğiniz bir yavrunuz olacak onu düşünmek moral veriyor
eğer durumunuz çok kötüyse doktordan destek alın bunu mutlaka yapın

herkese sağlıklı doğumlar ve huzurlu günler :)

Bende

Aynı şeyleri yaşıyorum delircek gb oluyorum hoca hoca gezdim okunarak biraz iyiyim nazar diolar hormonlarda degişti tabi psikiyatri hiçbirşeyden anlamıyor ilaç yazıp yolluyor üstelik hamilelikte sakıncalı yazıo nebilim kızlar çok zor bi durum

Hanimlar 15 haftalik hamileyim ve 1 aydan fazladir icimde bi daralti sikinti bunalim var aglama hissi oluyor delirecek gibi oluyorum psikiyatr gittim ilac verdi hocalara gittim bir turlu gecmiyor. Hanimlar bu durum ne zaman gececek bu durumda olupta atlatan varmi?

ilacı düzenli kullan ben de ilaçla tamamlamıştım.bi de maneviyatını güçlendir Allahin izniyle rahatlayacaksin

Insaalh ilac kullanıyorum ama bebege zarar verir diye korkuyorum
Canım 34 aydan sonra bir çok insan kullanıyor nasil ki şeker hastası tansiyon hastası ilaç alıyorsa bu da bi hastalık ve kullanmaSan daha kötü olabilir.Allaha emaneti bebısın ben hiç sorun yasamadim inşallah sende yasamayacaksin :) negatif enerjileri kov bi kafandan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…