- 18 Ocak 2018
- 7
- 1
- 16
- 33
- Konu Sahibi bulantilihamile
-
Benimki alerjik rinitin beni zorlamasi ve tedavi olmaması ile anksiyetemi tetikledibenimde ilk defa 20li haftalarimin basinda icim kararmisti sonraları artmaya basladi etrafima sorduğumdanormal dedi herkes doktora gitmedim o yüzden aslinda okumak lazim en guzel deva o, boyle hicbir sey yokken kasvet geliyor degil mi alinganlik oluyor alakasiz iki konuyu baglayip üzülüyosun falan cok sacma şeyler ama oyle gececek diye teselli ediyorum cunku gecmeli...
Çok kötuysen ve 3. ayı bitirirseniz genelde belirli ilaçları veriyorlar.doktorlar sorumluluk almak istemiyorum ama kimse keyfinden ilaç ver demiyor zatenArkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim bana dr ilaç vermedi siz ne ilacı kullanıyorsunuz acaba
Gittim ama vermediler banaÇok kötuysen ve 3. ayı bitirirseniz genelde belirli ilaçları veriyorlar.doktorlar sorumluluk almak istemiyorum ama kimse keyfinden ilaç ver demiyor zaten
Canım kimse sorumluluk almak istemiyor.Gittim ama vermediler bana
Evet ama insanları çaresiz birakiyorlarCanım kimse sorumluluk almak istemiyor.
Ben dinlemedim eğer içmesem olecektim tüm sorumlulugu ben aldım hani tansiyon seket nasıl bi hastaliksa buda öyle ama anlamıyorlar.yaşamayan bilemezEvet ama insanları çaresiz birakiyorlar
Evet aynen öyle bisey olmaz diyolar alerji de öyle ilaç vermiyolar ama dayanilmiyo hamilesin çek diyolarBen dinlemedim eğer içmesem olecektim tüm sorumlulugu ben aldım hani tansiyon seket nasıl bi hastaliksa buda öyle ama anlamıyorlar.yaşamayan bilemez
benim tansiyonum yükseliyordu sikintilandikca. oldu yani hamileler zaten hormonlarla dengeyi bozuyor iyice mahvolsun hamileler.Evet aynen öyle bisey olmaz diyolar alerji de öyle ilaç vermiyolar ama dayanilmiyo hamilesin çek diyolar
3. ayı atlatıp uygun ilaç kullanırsınız korkmayın geçecek bi şekilde.erteledikce daha da gerileceksiniz.ben doğum yaptığım güne kadar ilaç kullandım.kullanmaSamı tansiyonum yükseliyordu falan zararı daha çoktu.geçecek h kizinizin minik bi kardeşi olcak hem size de inşallah iyi gelecek.Iyi akşamlar hanimlar öncelikle bu durumda olan herkese Rabbim şifalar versin.bende yaklaşık on yıldır anksiyete ile mücadele halindeki. Bir kızım var sekiz yaşında ona hamileligimde o kadar kötüydumki düşünmek bile istemiyorum.ama şu sıralar eşim çok fazla çocuk istemeye başladı kızım derseniz herkesin kardeşi var benim yok diye ağlıyor. Bu korkular yüzünden hep erteledi bu ay denemek istiyorum ama düşününce bile sıkıntı geliyor.nasıl olacak bilemiyorum zaten düzenli ilaç alıyorum çok zor arada kaldım resmen ne evet ne Hayır diyebiliyor. Ben ne yapıyım sizce?
Inşallah o kadar çok istiyorum ki gebeliğim tadını çıkara çıkara3. ayı atlatıp uygun ilaç kullanırsınız korkmayın geçecek bi şekilde.erteledikce daha da gerileceksiniz.ben doğum yaptığım güne kadar ilaç kullandım.kullanmaSamı tansiyonum yükseliyordu falan zararı daha çoktu.geçecek h kizinizin minik bi kardeşi olcak hem size de inşallah iyi gelecek.
Arkadasım uzun zaman olmuş yazalı ama şimdi bu yazdıklarını ben yaşıyorum mahvoldum ağlamaktan 13 haftalığım daha merak ettiğim doğumdAn hemen sonra geçtimibazen sorumluluk çok büyük geliyo..bn hala benimseyemedim son zmnlarda hareket etmeye başladı anca ısındım..bnde bu yüzden çok bunalıma girdm acaba niye böyle hissediyorum sanki bnm çocuğum değilmiş gibi..ilk hamilelik olduğundan heralde çok ilginç bi duygu..normalde duygusaldım şimdi duygularımın 10 kat fazlasını yaşıyorm..geçen yolda giderken yine aklıma geldi niye böyleyim diye başladım katıla katıla ağlamaya..eşimde napıyosun dövdümde ağlıyo fln sancaklar dedieve geldk anlattm derdimi oda gayet normal daha bişi hissetmemen görmüyosun daha tanımıyosun ama kucağına aldığında farklı olck fln dedi..neyse bnmde böyle bi sorunum var..bnde çok daralıyorum artık katlanabildiğim şeylere katlanamıyorum..birden bi yerde otururken sıkılıyorum daralıyorum kalkmak istiyorum..evde oturmak istemiyorum bzn eve girmk bile istemiyorum..çok farklı ve çok yoğun duygular içindeyim..açıkcası bzn aklımı oynattığımı bile düşünüyorum..ama normal görünmeye çalışıyorum kendimi kontrol altına almaya çalışıyorum..hamilelikten sonra eski normal hayatıma dönceğimi umut ediyorum..mrk etme yani kolay değil içimizde bi can bi insan taşıyoruz..normal olmayan şeyler olabilir tabiki ruhsal olarak farklı şekilde etkileyebilir..bzn bi çantayı taşırken zorlanıyoruz kaldıki içimizde bi insan taşıyoruz..böyle zmnlarda Allahın ne kdr mükemmel şeyler yarattığını düşünüyorum..onun içimde oluşması ve günden güne büyümesi..böyle düşününce yine ağlayasım geliyo çok ağlıyorum..bn snn içini dahada daralttım galiba
Benimde 6 haftalıkken felan başladı 12 haftaya kadar devam etti ölmek istiyordun çocuk düşsün istiyordum yatalak olmustum resmen sonra geçti ve 5 aylıkken tekrarladı yine ayniyim çok zor bi durum var alerji tetikliyo benimkiniArkadasım uzun zaman olmuş yazalı ama şimdi bu yazdıklarını ben yaşıyorum mahvoldum ağlamaktan 13 haftalığım daha merak ettiğim doğumdAn hemen sonra geçtimi
Arkadasım uzun zaman olmuş yazalı ama şimdi bu yazdıklarını ben yaşıyorum mahvoldum ağlamaktan 13 haftalığım daha merak ettiğim doğumdAn hemen sonra geçtimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?