hamilelikte içinin daralması, sıkınıtı, bunaltı yaşayan var mı?

Hergun yagmurda yagsa yuruyus yapin.ciceklerle ilgilenin bir hobi edinin.tv den uzak durun.neseli canli muzikler dinleyin.renkli salatalar yapin bol meyve yiyin.nefesiniz daralinca nefes egzersizi yapin

benimde ilk defa 20li haftalarimin basinda icim kararmisti sonraları artmaya basladi etrafima sorduğumdanormal dedi herkes doktora gitmedim o yüzden aslinda okumak lazim en guzel deva o, boyle hicbir sey yokken kasvet geliyor degil mi alinganlik oluyor alakasiz iki konuyu baglayip üzülüyosun falan cok sacma şeyler ama oyle gececek diye teselli ediyorum cunku gecmeli...

Benimki alerjik rinitin beni zorlamasi ve tedavi olmaması ile anksiyetemi tetikledi

Iyi akşamlar hanimlar öncelikle bu durumda olan herkese Rabbim şifalar versin.bende yaklaşık on yıldır anksiyete ile mücadele halindeki. Bir kızım var sekiz yaşında ona hamileligimde o kadar kötüydumki düşünmek bile istemiyorum.ama şu sıralar eşim çok fazla çocuk istemeye başladı kızım derseniz herkesin kardeşi var benim yok diye ağlıyor. Bu korkular yüzünden hep erteledi bu ay denemek istiyorum ama düşününce bile sıkıntı geliyor.nasıl olacak bilemiyorum zaten düzenli ilaç alıyorum çok zor arada kaldım resmen ne evet ne Hayır diyebiliyor. Ben ne yapıyım sizce?

3. ayı atlatıp uygun ilaç kullanırsınız korkmayın geçecek bi şekilde.erteledikce daha da gerileceksiniz.ben doğum yaptığım güne kadar ilaç kullandım.kullanmaSamı tansiyonum yükseliyordu falan zararı daha çoktu.geçecek h kizinizin minik bi kardeşi olcak hem size de inşallah iyi gelecek.

Inşallah o kadar çok istiyorum ki gebeliğim tadını çıkara çıkara

Arkadasım uzun zaman olmuş yazalı ama şimdi bu yazdıklarını ben yaşıyorum mahvoldum ağlamaktan 13 haftalığım daha merak ettiğim doğumdAn hemen sonra geçtimi

Arkadasım uzun zaman olmuş yazalı ama şimdi bu yazdıklarını ben yaşıyorum mahvoldum ağlamaktan 13 haftalığım daha merak ettiğim doğumdAn hemen sonra geçtimi
Benimde 6 haftalıkken felan başladı 12 haftaya kadar devam etti ölmek istiyordun çocuk düşsün istiyordum yatalak olmustum resmen sonra geçti ve 5 aylıkken tekrarladı yine ayniyim çok zor bi durum var alerji tetikliyo benimkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…