- Konu Sahibi bulantilihamile
-
Bendede uyku yok antidepresan içiyorum hergün Ağlıyorum adet olmadan önce sıkıntışar yaşıyoruz şuanda onları misliyle yaşıyorum yazacak kekime bulamıyorum inan sıkıntıdan üzüntüden mahvoldum1bucuk ayim kaldı hala hergun ağlıyorum ve hiç uyumuyorum
Hangi ilacı kullanıyorsun fayda etmedi mi hicBendede uyku yok antidepresan içiyorum hergün Ağlıyorum adet olmadan önce sıkıntışar yaşıyoruz şuanda onları misliyle yaşıyorum yazacak kekime bulamıyorum inan sıkıntıdan üzüntüden mahvoldum
Lustral kullanıyorum ilk zamanlsr öahvetti bünye alışana kadar alıştım ama hala hergün sıkıntı ve stres yaşıyorum sende ne gibi şeyle oluyorHangi ilacı kullanıyorsun fayda etmedi mi hic
Benim alerjik rinitim var burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı çok zorluyo beni onun yüzünden bu kadar azdi anksiyete bi yere gidemiyorum yatak odasında yatiyorum sürekli tikandigim için o yüzden çok ağlıyorum hiç uyuyamiyorum ve zaman zaman olmek istiyorumLustral kullanıyorum ilk zamanlsr öahvetti bünye alışana kadar alıştım ama hala hergün sıkıntı ve stres yaşıyorum sende ne gibi şeyle oluyor
Bende 21 haftalık hamileyim bende de var bu problemarkadaşlar daha önce de uyku sorunumla ilgili yazmıştım ama merak ediyorum benim gibi hisseden var mı?
sürekli kendimi tedirgin, sıkıntılı hissediyorum. sanki nedenini bilmediğim birşey beni rahatsız ediyoru gibi. bu normal mi? doktor hamilelik anksiyetesi diyor. bazen çok yoğun hissediyorum hiç bir yere sığamıyorum eve gitmek istemiyorum yalnız kalamıyorum falan.
lütfen cevap yazın tek miyim? hamilelik öncesi hiç böyle sıkıntılarım yoktu. sanki eski halime dönemicekmişim gibi, ya geçer mi acaba doğumdan sonra. bu sorumlukluk mu bu kadar zorladı anlamıyorum.
bu arada 18. haftamdayım.
Hangisi canimBende 21 haftalık hamileyim bende de var bu problem
İçim sıkılıyo ağlayasım geliyo ve sık sık (bazen sebepsiz) sinirleniyorum gereğinden çok fazlaHangisi canim
Eşimle aramızda ki problem tetiklemiş olabilir bide beklenmedik bi gebelik benimki çok endişeliyim hazır değildim ama Allah'ın verdiği canı ben alacak değilim nasip böyleymiş diyip susuyorum tabi aklımdakilerin gitmesine engel olmuyorKaç haftaliksin benim gibi bunu tetikleyen bisey oldu mu
Iste ondan benim ilk aylar bulantılar tetikledi geçti sonra alerji tetikledi çok zor geciyo benimEşimle aramızda ki problem tetiklemiş olabilir bide beklenmedik bi gebelik benimki çok endişeliyim hazır değildim ama Allah'ın verdiği canı ben alacak değilim nasip böyleymiş diyip susuyorum tabi aklımdakilerin gitmesine engel olmuyor
Ben de de aşırı bulantı olmuştu günlerce yemek yememiştim alerji yi atlattım çok şükür şimdide yeni problemler başladı bel ağrım baştan beri hiç geçmedi alıştım artık ama afedersin alt yanım acıyo açılıyomuş gibi sanki yürürken çocuk düşcekmiş gibi hissediyorum ruh halimden dolayı da olabilir bilmiyorum ilk çocuk olduğu içinde tecrübem yok korku var cuma günü kontrole gidicem bakalım son durum neIste ondan benim ilk aylar bulantılar tetikledi geçti sonra alerji tetikledi çok zor geciyo benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?