hamilelikte içinin daralması, sıkınıtı, bunaltı yaşayan var mı?

Lustral kullanıyorum ilk zamanlsr öahvetti bünye alışana kadar alıştım ama hala hergün sıkıntı ve stres yaşıyorum sende ne gibi şeyle oluyor
Benim alerjik rinitim var burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı çok zorluyo beni onun yüzünden bu kadar azdi anksiyete bi yere gidemiyorum yatak odasında yatiyorum sürekli tikandigim için o yüzden çok ağlıyorum hiç uyuyamiyorum ve zaman zaman olmek istiyorum

Bende 21 haftalık hamileyim bende de var bu problem

Kaç haftaliksin benim gibi bunu tetikleyen bisey oldu mu
Eşimle aramızda ki problem tetiklemiş olabilir bide beklenmedik bi gebelik benimki çok endişeliyim hazır değildim ama Allah'ın verdiği canı ben alacak değilim nasip böyleymiş diyip susuyorum tabi aklımdakilerin gitmesine engel olmuyor

Iste ondan benim ilk aylar bulantılar tetikledi geçti sonra alerji tetikledi çok zor geciyo benim

Iste ondan benim ilk aylar bulantılar tetikledi geçti sonra alerji tetikledi çok zor geciyo benim
Ben de de aşırı bulantı olmuştu günlerce yemek yememiştim alerji yi atlattım çok şükür şimdide yeni problemler başladı bel ağrım baştan beri hiç geçmedi alıştım artık ama afedersin alt yanım acıyo açılıyomuş gibi sanki yürürken çocuk düşcekmiş gibi hissediyorum ruh halimden dolayı da olabilir bilmiyorum ilk çocuk olduğu içinde tecrübem yok korku var cuma günü kontrole gidicem bakalım son durum ne

Ah bir bilsem hala bulamadım doktor test yapmadı kullandığın şeylere dikkat et ne tetikliyo diye papağanımı yan odaya attım kedi sevmeyi bıraktım deterjanlardan uzak durmaya çalıştım kilim paspas çırpmayı bıraktım bunlardan birine alerjim olduğunu düşünüyorum doğumdan sonra ayrıntılı bi alerji testi yaptır dedi doktor

Ben ne yaptıysam kurtulamadım evdeki tim halıları kaldırdım yorganımı yastığımi degistim ilaçta kullaniyorum ama yok kurtulamiyorum

Benim gibi evcil hayvanınız var mı ? Yada hayvanlarla içli dışlı mısınız deterjanlara dikkat et benim önceden de alerjim olduğu için kullanmıyodum zaten ama doktor çamaşır suyunu asla kullanmamam gerektiğini söyledi sen kullanıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…