- Konu Sahibi bulantilihamile
-
çocuğumla ilgili hevesim bile kalmadı hiç bişeye hevesim yokki. hayal kur bebeğinle ilgili diyolar kuramıyorum ki. kafanı başka şeye vermeye çalış diyolar ama zihnin açık olduğu her an sıkıntı bunalım başka yere vermek öyle zor ki. yüreğim daralıyo beynimde hep vesveseler. Allahtan huzur mutluluk ve sağlıktan başka bişey istemiyorum. o konuyu gördüm arkadaşım ama biraz okuyorum kapatıyorum. kötü olumsuz bişey okuycam diye korkuyorum. herkes geçicek bi süreç sadece bu derken ben aksi bişey okumaktan ölesiye korkuyorum çünkü aksini düşünmek bana kafeste gibi çaresiz hissettiriyo ve deliriyo gibi hissediyorum ve panikliyorum.
Aynı şeyleri yasıyorum şuan sanki hiçbişi bitmiycek geçmiycek gibi uykusuzluk sıkıntı vesvese yazdıklarının hepsi var allahımyardımcımız olsunarkadaşlar daha önce de uyku sorunumla ilgili yazmıştım ama merak ediyorum benim gibi hisseden var mı?
sürekli kendimi tedirgin, sıkıntılı hissediyorum. sanki nedenini bilmediğim birşey beni rahatsız ediyoru gibi. bu normal mi? doktor hamilelik anksiyetesi diyor. bazen çok yoğun hissediyorum hiç bir yere sığamıyorum eve gitmek istemiyorum yalnız kalamıyorum falan.
lütfen cevap yazın tek miyim? hamilelik öncesi hiç böyle sıkıntılarım yoktu. sanki eski halime dönemicekmişim gibi, ya geçer mi acaba doğumdan sonra. bu sorumlukluk mu bu kadar zorladı anlamıyorum.
bu arada 18. haftamdayım.
Aynı şeyleri yasıyorum şuan sanki hiçbişi bitmiycek geçmiycek gibi uykusuzluk sıkıntı vesvese yazdıklarının hepsi var allahımyardımcımız olsun
Merhaba ikacın bebeğe bir zararı oldu mu acaba? Ve ikaç biraz da olsa düşüncelerinizi düzene sokmanızda faydası olup mutlu oldunuz mu ? Birde emzirirken ilaca devam ettiniz mi? Bazı doktorlar doğumdan sonra ilacı kesiyorlar süte daha çok geçtiği için siz naptınıZ? Bende kullanmak istiyorum doktorum pek taraftarı deil ama mecbur kalırsak kuuanıcaz mecbur diyorbi de ilaçlar 1 ayda ancak etki eder düzenli kullanırsan rahatlarsin.güzel düşün minik bi bebeğin var ve sana ihtiyacı var :)
Şuan nasılsınız bnmde ocakta sukuntılarım vardı 2 ay boyunca atlattım .Şimdi tekrardan hortladı sizin durumunuzu merak ettimBen de benzer durumdayım gergin ve mutsuz hissediyorum. Aklıma olabilecek olumsuzluklar geliyor. Doğması kucağıma almış olma fikri bile bir çıkış gibi gelmiyor o zaman da olabilecek sorunlara odaklanıyorum. Hormonlar ve bulantılar dengemi alt üst etti. Böyle biri değilimdir. Hamilelik isteyen hamile olan mutluluktan uçan hanımların yazılarını okuyorum. Umarım psikolojiniz düzelir. Bunu ancak yaşayan bilir zor
İlk gebelikte 12 haftalık tı 50 mg lustral 30 mg rexapin aldım Bi süre. Dogumdan sonra bırakmadım emerken de kullandım. Kafanı tabi ki toparlıyor öyle cok kötü olmuyorsun. Suan hamileyim ve yine ilaç kullancam berbatın ötesi Bi haldeyim. Bu arada oglum 2.5 yasında Saglıklı şükürMerhaba ikacın bebeğe bir zararı oldu mu acaba? Ve ikaç biraz da olsa düşüncelerinizi düzene sokmanızda faydası olup mutlu oldunuz mu ? Birde emzirirken ilaca devam ettiniz mi? Bazı doktorlar doğumdan sonra ilacı kesiyorlar süte daha çok geçtiği için siz naptınıZ? Bende kullanmak istiyorum doktorum pek taraftarı deil ama mecbur kalırsak kuuanıcaz mecbur diyor
Oğlunuzun iyi olmasına sevindim. Şuan kaç haftalıksınız?İlk gebelikte 12 haftalık tı 50 mg lustral 30 mg rexapin aldım Bi süre. Dogumdan sonra bırakmadım emerken de kullandım. Kafanı tabi ki toparlıyor öyle cok kötü olmuyorsun. Suan hamileyim ve yine ilaç kullancam berbatın ötesi Bi haldeyim. Bu arada oglum 2.5 yasında Saglıklı şükür
10 olcak ama ben ilaç başlicam dayanacak gücüm kalmadı.Oğlunuzun iyi olmasına sevindim. Şuan kaç haftalıksınız?
10 olcak ama dayanamıyorumOğlunuzun iyi olmasına sevindim. Şuan kaç haftalıksınız?
Benim ara ara artıp azalıyor hormonların etkisiyle inşallah sağlıkla atlatırız.Şuan nasılsınız bnmde ocakta sukuntılarım vardı 2 ay boyunca atlattım .Şimdi tekrardan hortladı sizin durumunuzu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?