hamilelikte içinin daralması, sıkınıtı, bunaltı yaşayan var mı?

Aynı şeyleri yasıyorum şuan sanki hiçbişi bitmiycek geçmiycek gibi uykusuzluk sıkıntı vesvese yazdıklarının hepsi var allahımyardımcımız olsun

Aynı şeyleri yasıyorum şuan sanki hiçbişi bitmiycek geçmiycek gibi uykusuzluk sıkıntı vesvese yazdıklarının hepsi var allahımyardımcımız olsun

Ben de benzer durumdayım gergin ve mutsuz hissediyorum. Aklıma olabilecek olumsuzluklar geliyor. Doğması kucağıma almış olma fikri bile bir çıkış gibi gelmiyor o zaman da olabilecek sorunlara odaklanıyorum. Hormonlar ve bulantılar dengemi alt üst etti. Böyle biri değilimdir. Hamilelik isteyen hamile olan mutluluktan uçan hanımların yazılarını okuyorum. Umarım psikolojiniz düzelir. Bunu ancak yaşayan bilir zor

bi de ilaçlar 1 ayda ancak etki eder düzenli kullanırsan rahatlarsin.güzel düşün minik bi bebeğin var ve sana ihtiyacı var :)
Merhaba ikacın bebeğe bir zararı oldu mu acaba? Ve ikaç biraz da olsa düşüncelerinizi düzene sokmanızda faydası olup mutlu oldunuz mu ? Birde emzirirken ilaca devam ettiniz mi? Bazı doktorlar doğumdan sonra ilacı kesiyorlar süte daha çok geçtiği için siz naptınıZ? Bende kullanmak istiyorum doktorum pek taraftarı deil ama mecbur kalırsak kuuanıcaz mecbur diyor

Şuan nasılsınız bnmde ocakta sukuntılarım vardı 2 ay boyunca atlattım .Şimdi tekrardan hortladı sizin durumunuzu merak ettim

İlk gebelikte 12 haftalık tı 50 mg lustral 30 mg rexapin aldım Bi süre. Dogumdan sonra bırakmadım emerken de kullandım. Kafanı tabi ki toparlıyor öyle cok kötü olmuyorsun. Suan hamileyim ve yine ilaç kullancam berbatın ötesi Bi haldeyim. Bu arada oglum 2.5 yasında Saglıklı şükür

Oğlunuzun iyi olmasına sevindim. Şuan kaç haftalıksınız?

Bu başlık altında hissettiklerimi yazan çokca kişi olmuş sağolsunlar. Benim de sıkıntılarım 20. haftaya yaklaşırken başladı iç sıkıntısı, gece kesinlikle uyuyamama gibi. Gözümü kapadığımda düşünceler o kadar hızla geçiyor ki aklımdan gözümü açmak daha rahat ettiriyor bu kez de uyu uyuyabilirsen sabah da iş var zaten kalkacaksın öyle zombi gibi 1.5 2 saat uyku ile işe. Yaklaşık 1 aydır da devam ediyor hayırlısı diyorum ama sanki geçmeyecekmiş artık eskisi gibi olamayacağım hissi kötü, çocuk sahibi olmak isterken şimdi kaygı evham, doğru karar mı gibi saçma düşüncelerin olması kötü. Sizler ne yaptınız doğum sonrası nasıldı geçti mi?

Canım aradan uzun zamam geçmiş ama şu an senin yaşadıklarını yaşıyorum 37. Haftamda.. Doğumdan sonra geçiyormu ya bu duygular için daralması uyku yok aynı anlattıklarını yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…