Konusun hamile iken koku hassasiyetinin arttığını dişlerini fırçalasın agız gargarası kullansınKızlar merhaba bu aralar eşimle konuşmuyoruz sebebide tamamen cinsellik doktor herhangi bi sorun yok olabilir dedi ama ben yapamıyorum ben sigara hiç kullanmadım ama eşim kullanıyor tanıdım tanıyalı önceden sorun yoktu ama şimdi sigara kokusu kahvehane gibi kokuyor öpmek istiyor yanaştırmıyorum istiyor ki hep ilişki olmada da yakınlaşalım bende aşırı derece de bi soğukluk var bende mi bi sorun var acaba ilişkiden resmen tiksindim
Kullanıyor ama ben yine de razı gelmiyorum diyorum ki içme şunu o da bana sonra tavır yapıyorKonusun hamile iken koku hassasiyetinin arttığını dişlerini fırçalasın agız gargarası kullansın
Ortak bi noktada buluşmanız lazım dişlerini fırçalıyorsa içtikten sonra sizinki psikolojık de olabılır koku vardır psikolojısıKullanıyor ama ben yine de razı gelmiyorum diyorum ki içme şunu o da bana sonra tavır yapıyor
Hamilelikte ilişkiden soğuma olduğunu duymuştum keza kısacık hamileliğimde ben de soğumuştum ama bu sigara konusu sıkıntıKızlar merhaba bu aralar eşimle konuşmuyoruz sebebide tamamen cinsellik doktor herhangi bi sorun yok olabilir dedi ama ben yapamıyorum ben sigara hiç kullanmadım ama eşim kullanıyor tanıdım tanıyalı önceden sorun yoktu ama şimdi sigara kokusu kahvehane gibi kokuyor öpmek istiyor yanaştırmıyorum istiyor ki hep ilişki olmada da yakınlaşalım bende aşırı derece de bi soğukluk var bende mi bi sorun var acaba ilişkiden resmen tiksindim
Belki de psikolojiktir bilmiyorum haklı olabilriOrtak bi noktada buluşmanız lazım dişlerini fırçalıyorsa içtikten sonra sizinki psikolojık de olabılır koku vardır psikolojısı
İnşallah bi an önce hamile kalırsın canım inan bana şu hamilelik hiç kolay geçmiyor depresyondayım galibaHamilelikte ilişkiden soğuma olduğunu duymuştum keza kısacık hamileliğimde ben de soğumuştum ama bu sigara konusu sıkıntıeşinle tatlı dille konuşup halledemez misin en azından evde olduğu sürede içmesin dışardan geldiğinde de bi duş yemek yemek diş fırçalamak derken koku kalmaz zaten bu konuda anlayış göstermesi gerekir benim eşim hamile kalabileyim diye sigarayı bıraktı 8 ay önce hala kalamadım ayrı mesele
İşte ben o kokuyu alınca ilerleyemiyorum hemen midem kalkıyoeAynı hassasiyeti ben de yaşıyordum..nikotinin kokusunu öyle iyi alıyordum ki midem kalkıyordu. Ama ilişkiye adm atınca o hazdan aklıma koku gelmiyordi
Ben de öyle oluyordum.. çok kötü kokuyor ellerin diyordum. Bazen ittiriyordum ama yine de hayr diyemiyordum eninde sonunda oluyorduİşte ben o kokuyu alınca ilerleyemiyorum hemen midem kalkıyoe
Kız girme depresyona falan ne kadar güzel Allah nasip etmişİnşallah bi an önce hamile kalırsın canım inan bana şu hamilelik hiç kolay geçmiyor depresyondayım galiba
Ben de öyle oluyordum.. çok kötü kokuyor ellerin diyordum. Bazen ittiriyordum ama yine de hayr diyemiyordum eninde sonunda oluyordu
Benim sorunum şu mide bulantım yok tek kusmamı tetikleyen sigara ve salçaKız girme depresyona falan ne kadar güzel Allah nasip etmişben bazen kendimi hayal ediyorum kusarken mutlu olacağım tek süreç hamilelik olur herhalde diye sen eşinle güzelce konuş evdeyken içmesin bari
Ya bn korkuyorum diyorum tamam olmasın ama yakınlaşalım istiyor bn yapamıyorum arkadaşın dediği gibi sanki elleri ayrı bi kahvehane kokuyorTamamen haklısın. Gebelikte zaten psikolojik olarak istemiyorsun. Bir de koku problemi olursa ı ıh olmaz. Biraz fedakarlık yapacak sigarayı bıraksın. Ben anlamıyorum bunu. Ben de içiyordum çat kestim gebelikle yani.
Bu arada ben de gebelik öğrendiğimden ber doktor yapabilirsin demesine rağmen hiç cinsel ilişkiye girmedim. İstekliyim de aslında ama psikolojim el vermiyor.
Eşim de normal karşılıyor bu halimi. Hayvan değiliz ki dürtülerimizi kontrol edebilmeliyiz.
Ya bn korkuyorum diyorum tamam olmasın ama yakınlaşalım istiyor bn yapamıyorum arkadaşın dediği gibi sanki elleri ayrı bi kahvehane kokuyor
Karşılamıyor aksine karşılama alıyorum güzel dille anlatıyorum bana benimle alakalı sorun mu var diyip duruyoevet ben kendim içtiğim halde bana da öyle kokmaya başladı haklısın. Seni anlayışla karşılaması lazım.
Karşılamıyor aksine karşılama alıyorum güzel dille anlatıyorum bana benimle alakalı sorun mu var diyip duruyo
Ya kendisinin aklı çıktı diyorum ki bak anlayış göster tamam diyor o akşam sorun yok ertesi gün bi daha tartışmaeşin çocuk fikrine hazır mı gerçekten? Şu an ne yaşandığının farkında mı? Bilen birileriyle mi konuşsa sana inanmıyor mu ya?
Çabuk pes ediomaalesef bnde olmuyor küsüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?