Hamilelikte ilişki

Hamilelikte ilişkiden soğumak çok normal. Bazı kadınlar için tam tersi oluyor, istek artıyor bazı kadınların ise soğuma sorunu oluyor. Mesela bende kuruluk sorunu olmuştu bir dönem. İlişkiden soğumuştum. Bir de ilk 3 ay midemin çok kötü olduğu dönemde eşimin ağzı kokuyor gibi geliyordu ama kokmadığına eminim çünkü sürekli dişlerini fırçalar ve mutlaka gargara yapar. Hayatında hiç sigara içmemiş, sigaradan nefret eder. Düzenli olarak dişçiye gidermiş önceden ve dişleri bembeyazdır. Hamile kalmadan önce hiç ağzının koktuğunu görmedim, hamileyken de görmedim ama rahatsız oluyordum. Hatta diş macunu ve gargara kokusundan bile rahatsız oluyordum. Sanırım bu birkaç ay eşiniz ne yapsa düzeltemeyecek bu durumu. Ama geçiyor merak etmeyin. 3-4 ay sonra geçti benimkisi

Aynen öyle adam dişlerini fırçalıyor bu sefer de di macunu kokuyor benim çok koku hassasiyetim var ondan galiba

Aynen öyle adam dişlerini fırçalıyor bu sefer de di macunu kokuyor benim çok koku hassasiyetim var ondan galiba
Evet ve bu çok normal bir durum. Temiz yıkanmış çamaşırların deterjan kokusundan iğrenmiştim. Öğürüyordum ya da istifra ediyordum o deterjan kokusunu alınca. Zor bir dönem

Evet ve bu çok normal bir durum. Temiz yıkanmış çamaşırların deterjan kokusundan iğrenmiştim. Öğürüyordum ya da istifra ediyordum o deterjan kokusunu alınca. Zor bir dönem
Yemin ederim ki marul ıspanak tere filan yıkayamıyorum değil yemek yıkayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…