pes valla nasıl başardınız o kadar az kılo almayı?
mrb arkadaşlar 69 ile hamile kaldım şuan35+2 81 kiloyum 7 ayıma kadar hiç kilo almadım 72 olmuştum ve tedirgindim şimdi yine tedirginim ama 90 kilo ile doğuma gitmekten korkuyorum benim ablam doğumdan sonra kilo veremedive annemizde kilollu benide korkutan zaten müsayit bir bünyemizz var doğumdan sonra 75 kilodan aşagısını birdaha göremeyeceğim diye tedirginim herşey gönlünüzce olsun doğumlarımız kolay evlatlarımız hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun....
hic böyle düsünüpde sende zamaninda ayni ben deli gibi kendini mahvetme derim..
Ayni anlattigin hersey, (annem ve ablam)kismi ayni ben :)
ama söyle birsey varki, ilk hamilelegimde 63kg ile marotona baslayip 90 kg ile son bulan toplamda 27 kilo alan birisiydim((
ne kadar üzüldügümü bir ben, birde allah ve benim gibi olanlar anlayabilirdi ancak..
Kizim 14 aylik olana dek, yapmis ve uygulamis oldugum hic bir diyet inan fayda etmedi bana. ( kacamaklarin haddi ve hesabi yokdu ama o ayri bir konu)
taaki, kizim alyadua 14 aylik oldukdan sonra ben öyle azim, spor , diyet ve dengeli beselenerek toplamda 7 ayda tam 30 kg verdim.
Bu zaman zarfi harici 57'lere kadar dahi düstüm.
O yüzden bosuna hiiic sikinti yapma..
Birak yavrun dogsun saglikli bi sekilde insaallah, ardindan boool su ve hareketlerle dengeli beslenerek yapamayacagin ve ulasamayacagin hic bir kilo yok allah'in izni ile..
Valla canim hic caba sarfetmedim. İlk 3ay deli gibi bulantim oldu, dogru duzgun hic bisey yiyemedim. Uc aydan sonra herseyi yedim.hic kismadim. Dogumdan sonra kg aldim. Ama suan onuda vermis durumdayim. Suanki kg 56. Mutluyummn
25+1 yani 26.haftam 10 kilo almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?