Doğuma Hazırlık Hamilelikte KaÇ Kilo Aldık?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
pes valla nasıl başardınız o kadar az kılo almayı?

Valla canim hic caba sarfetmedim. İlk 3ay deli gibi bulantim oldu, dogru duzgun hic bisey yiyemedim. Uc aydan sonra herseyi yedim.hic kismadim. Dogumdan sonra kg aldim. Ama suan onuda vermis durumdayim. Suanki kg 56. Mutluyummn😊

mrb arkadaşlar 69 ile hamile kaldım şuan35+2 81 kiloyum 7 ayıma kadar hiç kilo almadım 72 olmuştum ve tedirgindim şimdi yine tedirginim ama 90 kilo ile doğuma gitmekten korkuyorum benim ablam doğumdan sonra kilo veremedi ve annemizde kilollu benide korkutan zaten müsayit bir bünyemizz var doğumdan sonra 75 kilodan aşagısını birdaha göremeyeceğim diye tedirginim herşey gönlünüzce olsun doğumlarımız kolay evlatlarımız hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun....

Hic böyle düsünüpde sende zamaninda ayni ben deli gibi kendini mahvetme derim..

Ayni anlattigin hersey, (annem ve ablam)kismi ayni ben :)

Ama söyle birsey varki, ilk hamilelegimde 63Kg ile marotona baslayip 90 kg ile son bulan toplamda 27 kilo alan birisiydim ((

Ne kadar üzüldügümü bir ben, birde Allah ve benim gibi olanlar anlayabilirdi ancak..

Kizim 14 aylik olana dek, yapmis ve uygulamis oldugum hic bir diyet inan fayda etmedi bana. ( Kacamaklarin haddi ve hesabi yokdu ama o ayri bir konu)

Taaki, kizim Alyadua 14 aylik oldukdan sonra ben öyle azim, spor , diyet ve dengeli beselenerek toplamda 7 ayda tam 30 Kg verdim.

Bu zaman zarfi harici 57'lere kadar dahi düstüm.

O yüzden bosuna hiiic sikinti yapma..

Birak yavrun dogsun saglikli bi sekilde insaAllah, ardindan boool su ve hareketlerle dengeli beslenerek yapamayacagin ve ulasamayacagin hic bir kilo yok Allah'in izni ile..

canım inan içime su serptin zaten doğum yaklaşıyor onun korkusu sarmış durumda içi birde aldığım kiloların sıkıntısını yaşıyorum eşimde çok fazla yediğimden şaka yoluyla söz etmeye başladı onada üzülüyorum senin sağlığın için diyor ama yinede üzüyor beni ağzımın hiiiç boş kalası yok hep yiyorum hep yiyorum önceden annemler yemiyorum diye üzülüyorlardı :) şimdi yiyorum diye nerdeyse önümden alıcaklar :) inş. Bende azimle senin gibi veririm aldığım kilolarımı allahın izniyle...

34 haftalik hamileyim ve 12 kilo aldim simdilik, korkarim diger iki hamileligimde oldugu gibi 19 kilo ile tamamlayacagim hamileligimi!

Valla canim hic caba sarfetmedim. İlk 3ay deli gibi bulantim oldu, dogru duzgun hic bisey yiyemedim. Uc aydan sonra herseyi yedim.hic kismadim. Dogumdan sonra kg aldim. Ama suan onuda vermis durumdayim. Suanki kg 56. Mutluyummn

Ben 28. haftamdayım 12 kilo aldım daha 2 ayım var davul olcam galiba inşaAllah bende kilolarımı verebilirim.

33 haftadayım 68 ile hamile kaldım 83 kiloyum ilk hamileliğimde 22 kilo almıştım daha bir ayım var en çok kilo alınan son dönem ama inşallah 90 nı görmem.çok moralim bozuk o yüzden.

merhaba kızlar;

Bende yarın 25.haftama gircem.Şu ana kadar nur topu gibi bir 10 kilom oldu
Boyum 1.74 civarı,kilomda 78 oldu..
Her şey iyi güzelde ah şu kilolar olmasa..
nasıl vercem bunları dıye sımdıden kara kara dusunmeye basladım

28+4 Haftamdayım 58 ile hamile kaldım. 64 kiloyum toplamda 6 kilo ve son ayımda 4 kg. aldım maalesef ve ağzım hiç boş durmuyor.

kızlar kilo neysede çatlaklar ne olacak??? kilo veriliyor ama çatlaklar kalıyor.ben 25 gün önce doğum yaptım.doğumda 8 kilo gitti.ama karnım bacaklarım iğrenç haldeee.....ben bakmak istemiyorum eşim nasıl baksın.tecrübeli olan varmııı?? ne sürsekte gitse bunlarr(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…