29 hftada 13 kılo aldım ve cok sınır oluom bazen daha 10 hafta var en azından doguma..
İlk 7 ay 8 kg aldım,ama demir hapımı değiştirdikten ve bitkisel bir marka kullanmaya başladıktan sonra ( mide yanması yaşıyordum gyna ferro sanol du ilk ilacım) kilo alımın yavaşladı.İlaçlarımız nedeniyle alıyoruz o kiloları bence.Şimdilik 10 kg ile ilerliyoruz azda kaldı :)
15 haftalık hamileyim 16.haftama giricem 3kg aldım ama normalde de kilolu bi bayanım 70 kiloyla hamilekaldım 73 oldum boyum 153cm çok dikkat etmem lazım enfazla 8-9 kilo almam lazım toplamda
cnm bencede dikkat et aynı durumdayız.ilerde şekerde olursa kötü olur. kepek ekmeği ye hamur işleri ve tatlıdan uzak dur.doktorum bana ilk muayanemizde tenbihledi.bunların bebğe bir faydası yok uzak dur onlardan dedi.ancak nefsimizi köreltmek 1 parça aman dikkat et ben 28. haftamdayım.şekerim yüksek çıktı.o yüzden dikkatli davranıyorum.kendin için güzelliğin için dikkat edemiyorsan bile bebeğinin sağlığı va gelişimi için dayanmak zorundasın.
Ben 16. haftamdayım, henüz 600 gr aldım
Bulantılarım yeni geçmeye başladı, bu sıralar hergün bulantı kusma ile uyanmıyorum. Sanırım artık kilo almaya başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?