Doğuma Hazırlık Hamilelikte KaÇ Kilo Aldık?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben 25 haftalık hamileyim 1,70 boyum var 69 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum ama benim 5 ayım mide bulantısıyla geçti kilo bile verdim.

ben 55 kiloyla hamile kaldım. ilk üç ay hiç kilo almadım 20. haftamdayım ve 5 kilo almış durumdayım.
alınan kilolar verilir verilmez değil.ben iki kere 10 kilo verdim. ama hamiilelikte fazla kilo almak işleri zorlaştırıyor.
ben o kiloları alacağım gibi

38+4 maalesef ben 25 kilo aldım , bebeğim 3300 Gr .54 kilodan 79 a çıktım ..hayatım da 60 kiloyu bile hiç görmemiş ben,doğuma kadar 80 kiloyu göreceğim

32 haftalık hamileyim çok kilolu hamile kaldım 69 ile hamile kaldım 76 kiloyum şuan
Herkeze sağlıklı doğumlar

18. Haftamdayim 1 kilo aldım . Bakalım bundan sonra nasil olacak. Dr.um sen kilo veriyorsundur bebek aliyordur dedi.

33.haftaya başlıyorum 7 kilo almışım.ilk hamileliğim de kör cahilmiydim neydim ha bire ne bulursam yerdim bu zamanlarda 14 kiloyu bulmuştum.şimdiyse yarısı.ah şimdi ki aklım o zaman da olacaktı ki bu karın böyle çatlak içinde olmıcaktı.akşam yemeğinden sonra artık bişey yemiyorum artık canımda istemiyo zaten.sanırım sadece bunun etkisiyle aşırı kilo almadım.

selam bende 32+4üm ve 9kg aldım 55 ile hamile kaldım şuan 64üm. Sağlıklı kolay doğumlar herkese..

ben 29+2deyim 1 kilo aldım simdilik ben kilolu hamile kalmıstım zate 70 kiloyla bulantı olunca 5 kilo werdim simdi werdiğimi artı 1 kilo aldım.. cok sükür bebegimde bende saglıklıyız..

Ben 41.haftamda doğum yaptım, yaklaşık olarak 10/11 kilo gibi bir fazlalığım vardı doğumdan 2 hafta sonra tartıldığımda 1 kilosu kalmıştı, şimdi 3 hafta oldu gidip tartılmaya üşeniyorum desem yeridir, şu mesajı yazıp bebeğin emme saati gelene kadar uyumayı planlıyorum :)

güzel başlamıştı benim hamişlik,, sonra lastik şişirirsinya bas bas bas işte o hesap şiştimm :)) 55 kilo ile hamile kaldım 89 kilo ile doğuma girdim,normal başlayıp 14 saat sonra acil sezeryana alındım,,sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim..ama vücudum içler acısıydı..hiç çatlağım olmadı sadece göğüslerim 75 den sütten dolayı 95 e fırrrladıgı için ince çatlak oldu 1-2 tane..1.5 yaşına kadar emzirdim ,bbeğim şuan 2 yaşında.. emzirme döneminde verirsin dediler gram veremedim,doğğumdan sonra 10 kiloya yakın hastanede toplanan ödem su gider dediler sadece 3.5 kilo gitti oda bebek:))) bebeğim 1 yaşına geldiğinde disiplinli bir şekilde ipleri elime aldım,yine beslendim ama yağ k.hadratdan ziyada meyve sebze ve su..günde 3 litrenin altına hiç düşmedim..sabahtan yatana kadar 3 litre su içtim,evde hergün 45 dakika bebeğim emeklerken bende yerde egzersiz yaptım...şuan bebeğim 26 aylık 2 yaşını 2 ay geçti, 55 kiloyum,,,

merhaba, ben de 60 kilo ile hamile kaldım, 32. haftadayım ve 10 kilo aldım. yani tam 70 oldum. bakalım doğuma kadar daha ne kadar alacağım. umarım çok fazla olmaz. hayatımda 60 ın üzerine hiç çıkmadığım için kendimi şişko hissediyorum (

ikinci bebeğimi kilo yüzünden yapmıyorum :) 58 kiloyla hamile kalmıştım doğuma gittiğim gece 76 kiloydum..doğumdan sonra 40 gün içinde 62 oldum şimdi bebeğim 1buçuk yaşına giricek ben 65 kiloyum.veremiyorum yani 7 kilo üstüme yapıştı kaldı..bide bunun üstüne hamile kalsam 20 kilo alırım kesin offf 85 kiloyuda göze alamıyorum kızlaaarrr..:)ama ikinci bebeğimde olsun istiyorum napsak napsak napsakkkk bu kilo işi dert...alması kolayda vermesi.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…