son haftamdayım ve 16 kilo aldım..dikkat edin kızlar..kilolar 30.haftadan sonra birden geliyor adeta..ben ilk aylarda hiç kilo almamıştım hatta verdim diye seviniordum..bu kilolar nası gider bilmiorum:S
benim ikizdi 65 kilo ile hamile kaldım doğuma gittiğimde100 kg idim ben benlikten cıkmış yaratık olmustum inanın :))şimdi 62 kiloyum çok şukur ikiz olunca yemek yemeğe bile vakit bulamıyosunuz emin olun :)
canım ben 27 haftamı bitiriyorum bu gün bir kız bir erkek benim de.
90 ile hamile kaldım 27 haftama yani 7.ayıma 13,3 kilo alarak girdim son aylarda çok alınıyormuş doğrumu şimdi son 3 aya girdim kaçar kilo alırım ki?
ohhhhhh...
yiyin için.. tadını çıkarın bu hamiş günlerinizin.. geri gelmez, tadına doyulmaz, şahane günler...
kiloyu miloyu boşverin :)
alın beya, nolacakki.... doya doya, yiyin için... bi daha kaç kere hamile olacaksınız allah aşkına.. :)))
ben bu felsefeyle, 29 kilo aldım hamileliğimde.
2,5 sene evvel doğum yaptım.
sezeryanle doğurdum.
kızım, 2450 gr doğdu. doğumda, sadece 2550 gr. verdim.
hastahaneden eve geldiğimde, sadece 2550 gr vermiştim yani :)))
geri kalan 26,5 kilo, doğumdan sonra... 6 ay boyunca benimle yaşadı :)) alıştık kilolarımla birbirimize.
sonra, ilk yaş günümüzde, ben 15 kilo vermiştim. sıkı diyet yapamadım, süt verdiğim için.
kızım 18 aylık olduğunda... hamileliğimde aldığım 29 kiloyu, 33 kilo olarak gerdim. yani eski halimden de daha zayıftım, 36 bedene düşmüştüm.
yani korkmayın, hamilelikte alınan kilolar, üstünüze yapışıp kalmıyorlar. :))
alın gitsin... keyfinize bakın..
sağlıklı, mutlu, huzurlu...güzel bir hamilelik ve kolay bir doğum dilerim hepinize :))
25. haftanın içindeyim ve 6 kilo
Çok dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?