Doğuma Hazırlık Hamilelikte KaÇ Kilo Aldık?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
son haftamdayım ve 16 kilo aldım..dikkat edin kızlar..kilolar 30.haftadan sonra birden geliyor adeta..ben ilk aylarda hiç kilo almamıştım hatta verdim diye seviniordum..bu kilolar nası gider bilmiorum:S

40 haftalıkken doğum yaptım
62 kiloyla hamile kaldım
71 kiloyla doğum yaptım toplamda 9 kilo yani.
bebeğim 1 aylıkken 9 kiloyu da vermiştim.
şuan kızım 3 yaşında ve ben halen 62 kiloyum.

son haftamdayım ve 16 kilo aldım..dikkat edin kızlar..kilolar 30.haftadan sonra birden geliyor adeta..ben ilk aylarda hiç kilo almamıştım hatta verdim diye seviniordum..bu kilolar nası gider bilmiorum:S

emzirerek gider violet. sık sık emzireceksiniz. bebeğin ağlamasını, acıkmasını beklemeden. merak etmeyin anne sütü obeziteye engel oluyor. sık emzirmenin hiçbir zararı yok. hem sütünüz artıyor. hem kilo veriyorsunuz. siz fit bir anneyken bebeğiniz tombiş bir kuzu oluyor. ama sütüm olsun diye şekerli ve tatlı türü besinler yemediğiniz müddetçe kilo veriyorsunuz. yoksa tam aksi.

33+3 haftalık hamileyim. 58 ile hamile kaldım. miğde bulantılarıyla 52 oldum. şimdi 60 kiloyum

ben de 26+2 günlük hamişim bugün itibariyle tam 5 kilo almışım. aslında 55 ile hamile kaldım şu an 58 kiloyum ama ilk aylarda 53e düşmüştüm şimdi 58 im bebeğim de gayet ii çok şükür:)

50 kıloyla hamıle kaldım 60la doğum yaptım ben. kızım 3.400 doğdu ve 8 bucuk aylıı sımdı ben yıne 50 kıloyum

28 haftalık hamileyim 4 kilo aldım umarım çok kilo almam oğlumda 9 kilo almıştım inşallah yine 9 kilo ile tamamlarım :26:

benim ikizdi 65 kilo ile hamile kaldım doğuma gittiğimde100 kg idim ben benlikten cıkmış yaratık olmustum inanın :))şimdi 62 kiloyum çok şukur ikiz olunca yemek yemeğe bile vakit bulamıyosunuz emin olun :)

canım ben 27 haftamı bitiriyorum bu gün bir kız bir erkek benim de.
90 ile hamile kaldım 27 haftama yani 7.ayıma 13,3 kilo alarak girdim son aylarda çok alınıyormuş doğrumu şimdi son 3 aya girdim kaçar kilo alırım ki?

Valla ben kiloya takıntılı bir insandım..1-2 kilo aldıgımı anlayayım hemen yediklerime dikkat ederdim.
ama insan hamile kalınca öyle olmuyor vazgeçemediğim şey sadece dondurma ve meyve oldu..cok yiyorum :)

şuan 34+1 günlük hamileyim..

boyum 1.70 58 kilo ile hamile kaldım en son kontrolum 28 ağustostu 69 kiloydum yani 11 kilo.
kimi tanıdıklarım çok iyisin diolar kimiler cok almışsın 9 kilo falan bu hafta da normal diyolar..

Ama yapacak bir şey yok kızım iyi olsun yeter..Zaten dogum yaptıktan sütümü verdikten sonra rejime başlarım..
eski kiloma geri dönmem lazım mı ki tekrar yeni kıyafetler yeni şeyler almayayım :))))

selam...

son haftalarda alınıyor diye bir kaide yok bünye meselesi ben son üç ayda 2 kg aldım öncesinde 4.-5. aylarda daha çok almıştım.toplam 13 kg almıştım doğum yapalı 2 hafta oldu 65 kg idim şuan 56,5 olmuşum.normal doğum olsa belki daha çabuk verirdim ama tek şikayetim sezaryen doğum sebebi ile hafif göbeğim var gider diyorlar.bu arada 3 eylül görünen doğumdu oğlum 10 gün önce geldi kordona dolanmasaydı normal doğum olacaktı çok şükür Rabbime onu sağlıklı bi şekilde bize nasip etti ya en güzeli bu zaten
Rabbim hepinize kolaylıklar versin inşallah

37+4üm 14kilo aldım sanırım dahada alacam gibi aman bebişler sağlıklı sıhhatli olsunda veririz inş.....

ohhhhhh...
yiyin için.. tadını çıkarın bu hamiş günlerinizin.. geri gelmez, tadına doyulmaz, şahane günler...
kiloyu miloyu boşverin :)
alın beya, nolacakki.... doya doya, yiyin için... bi daha kaç kere hamile olacaksınız allah aşkına.. :)))

ben bu felsefeyle, 29 kilo aldım hamileliğimde.
2,5 sene evvel doğum yaptım.
sezeryanle doğurdum.
kızım, 2450 gr doğdu. doğumda, sadece 2550 gr. verdim.
hastahaneden eve geldiğimde, sadece 2550 gr vermiştim yani :)))

geri kalan 26,5 kilo, doğumdan sonra... 6 ay boyunca benimle yaşadı :)) alıştık kilolarımla birbirimize.
sonra, ilk yaş günümüzde, ben 15 kilo vermiştim. sıkı diyet yapamadım, süt verdiğim için.

kızım 18 aylık olduğunda... hamileliğimde aldığım 29 kiloyu, 33 kilo olarak gerdim. yani eski halimden de daha zayıftım, 36 bedene düşmüştüm.

yani korkmayın, hamilelikte alınan kilolar, üstünüze yapışıp kalmıyorlar. :))
alın gitsin... keyfinize bakın..

sağlıklı, mutlu, huzurlu...güzel bir hamilelik ve kolay bir doğum dilerim hepinize :))

bende 25+3 gün hamileyim toplamda 7 kilo aldım ama enteresan taraf insan 3 gün içinde 2 kilo alırmı yaaa çok şaşaırtıcı gerçekten ne yesem hemen kilo olarak dönüyor gibi ve korkuyorum :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…