Hamilelikte kaç kilo aldınız

Maşallah size ben daha 20 haftadayim 7 kilo aldım
Esas 20. Haftfan sonra kilo alımı başlıyor. Ben 16 dan sonra almaya başlamıştım. Şeker, abur cubur, cips, tatlı, kola, hazır gıdayı kestim sadece öğün yaptım ve bir avuç kuruyemiş yedim. Bebek de tosun gibi. Bol bol et, yumurta, balık ye bebeğine kilo aldırır sana aldırmaz.

Canim cok kilo almissin sen muhtemelen cok zayiftin zayıf anne adayları daha cok kilo alıyor genenlde hamile kalmadan once ben 67 idim suan 80 kiloyum doktorum cok kiziyor bana fazla kilo aldim diye bilmiyorum senin dogum doktorun ne diyor ama dogum sonrasi kilo vermek onemli degil senin ve bebisin sagligi acisindan biraz dikkat et istersen umarim yanlis anlamadin beni :)

yok canım yanlış anlamadım. ben kolay kilo alıp kolay verenlerdenim. alıştım zaten, herkes diyor sana acıyoruz nasıl doğurcan. ben uzun boyluyum normal bi yapım vardı kilolu ya da zayıf değildim. benim hamileliğimde tek sıkıntım baş ağrısıydı istediğim şeyleri yedim mide bulantısı kusma yaşamadım belki ondan da kilo aldım. iştahım iyice açılmıştı çünkü.

doktor dedi zaten kilo almışsın. pilav makarna vs yemiyorum. napiyim bilmiyorum diyet yapamıyorum. yemeyince ya başım ağrıyor ya tansiyonum düşüyor. hareket etmeyi çalışıyorum. belki ondan bebeğimi hissedemiyorum, en çok üzüldüğüm konu bu malesef 20. hafta olcak bebeğimin tekmesini hissedemedim :KK61:

Bisküvi, kuru pasta, kek tüketmezsen çok kilo almıyorsun. Normal öğününü yap, akşam 7 den sonra hiçbir şey yeme. Bol bol su iç.

Esas 20. Haftfan sonra kilo alımı başlıyor. Ben 16 dan sonra almaya başlamıştım. Şeker, abur cubur, cips, tatlı, kola, hazır gıdayı kestim sadece öğün yaptım ve bir avuç kuruyemiş yedim. Bebek de tosun gibi. Bol bol et, yumurta, balık ye bebeğine kilo aldırır sana aldırmaz.
16. Haftadan sonra aldım zaten 16. Haftaya kadar 1 kilo almıştım 16. Haftadan sonra birden aldım

yok canım yanlış anlamadım. ben kolay kilo alıp kolay verenlerdenim. alıştım zaten, herkes diyor sana acıyoruz nasıl doğurcan. ben uzun boyluyum normal bi yapım vardı kilolu ya da zayıf değildim. benim hamileliğimde tek sıkıntım baş ağrısıydı istediğim şeyleri yedim mide bulantısı kusma yaşamadım belki ondan da kilo aldım. iştahım iyice açılmıştı çünkü.

doktor dedi zaten kilo almışsın. pilav makarna vs yemiyorum. napiyim bilmiyorum diyet yapamıyorum. yemeyince ya başım ağrıyor ya tansiyonum düşüyor. hareket etmeyi çalışıyorum. belki ondan bebeğimi hissedemiyorum, en çok üzüldüğüm konu bu malesef 20. hafta olcak bebeğimin tekmesini hissedemedim :KK61:
Bende daha bebeğimi tam anlamıyla hissedemedim 68 kiloyum su anda neden hissedemedim ilk hamileligim.

16. Haftadan sonra aldım zaten 16. Haftaya kadar 1 kilo almıştım 16. Haftadan sonra birden aldım
58 kilo ile başladım. 16-20 hafta 60, 20-24 arası 62, 24-28 arası 64, şimdi 32. Hafta 65 kiloyum. Her sabah tartılıyorum ama ben. Biraz yükseldiysem o gün daha dikkatli besleniyorum. Ekmeği biraz azaltıyorum, akşam erken yiyorum. Yoksa gebelikte her şekilde kilo alıyorsun vücut yağ depoluyor. Bebeğin büyüyor. Dikkatli beslendin mi sorun olmaz canım. Ama dediğim gibi pirinç, şeker, psta, bisküvi yok. Pirinç yerine bulgur, beyaz ekmek yerine tam buğday... Canın cok çikolata isterse bitter ye.

Ya bende kilo alacağımı bildiğim icin diyete girdim hamilelikten önce vermem gerektiğini düşündüm 60 kiloydum suan 58 kiloyum .55 i göreyim çalışmalara başlıcam ama Doğum kontrol hapı kullanıyorum ne kadar sürede hamile kalabilirim ki acaba ilacı kullanmayı bıraktıktan sonra

Ruyalarima giriyor kilo aldığım o kadar korkuyorum kilo almaktan bana doktor çok almissin dikkat et dedi
Bencede canim hamileyim nede olsa bidaha bukadar rahat yiyemem diye dusunme bende ablamdan biliyorum 25 kilo aldi hala duruyor kilolar gözümün onunde örneği gorunce ister istemez dikkat ediyorum sadece bebisi besle belki ilerleyen zamanda diyetisyen önerebilir doktorun hem zayiflarsin hemde bebgin kilo alir bi sekilde ayarliyorlar bunu orneklerini cok gordum sende cok takma kafana sadece azcık dikkat et :)

Ya bende kilo alacağımı bildiğim icin diyete girdim hamilelikten önce vermem gerektiğini düşündüm 60 kiloydum suan 58 kiloyum .55 i göreyim çalışmalara başlıcam ama Doğum kontrol hapı kullanıyorum ne kadar sürede hamile kalabilirim ki acaba
Dogum kontrol hapini birakir birakmaz hamile kalan cok duydum canim sen en iyisini yapiyorsun kiloluyken ustune hamile kalmak kilo vermeyi zorlaştırıyor inşallah allah istediginiz zaman verir :)

58 kilo ile başladım. 16-20 hafta 60, 20-24 arası 62, 24-28 arası 64, şimdi 32. Hafta 65 kiloyum. Her sabah tartılıyorum ama ben. Biraz yükseldiysem o gün daha dikkatli besleniyorum. Ekmeği biraz azaltıyorum, akşam erken yiyorum. Yoksa gebelikte her şekilde kilo alıyorsun vücut yağ depoluyor. Bebeğin büyüyor. Dikkatli beslendin mi sorun olmaz canım. Ama dediğim gibi pirinç, şeker, psta, bisküvi yok. Pirinç yerine bulgur, beyaz ekmek yerine tam buğday... Canın cok çikolata isterse bitter ye.
Sağol canım benim biraz daha dikkatli olacağım

Ya bende kilo alacağımı bildiğim icin diyete girdim hamilelikten önce vermem gerektiğini düşündüm 60 kiloydum suan 58 kiloyum .55 i göreyim çalışmalara başlıcam ama Doğum kontrol hapı kullanıyorum ne kadar sürede hamile kalabilirim ki acaba ilacı kullanmayı bıraktıktan sonra
Ben ilacı bıraktım 6 ay ilaçsız korunduk korunmayı bıraktım 2. Ayına hamile kaldım canim

Şimdiden 8 kilo aldım. Çatlaklarım var göbeğimin altında kırrrrmızı kırmızı .... Amma hiçbir şey kullanmıyorum.. Kullanmıcam da umurumda değillll ;) :///////////////((
Kızlar psikolojm bozuldu mazur görün beni :D

Dogum kontrol hapini birakir birakmaz hamile kalan cok duydum canim sen en iyisini yapiyorsun kiloluyken ustune hamile kalmak kilo vermeyi zorlaştırıyor inşallah allah istediginiz zaman verir :)
Amiiiin canim isteyen herkese nasip olsun insallah herkeste belli olmadığı icin kestiremiyorum suan o yüzden kilo vereyimde o garanti olsun diye düşündüm

Şimdiden 8 kilo aldım. Çatlaklarım var göbeğimin altında kırrrrmızı kırmızı .... Amma hiçbir şey kullanmıyorum.. Kullanmıcam da umurumda değillll :KK66: :///////////////((
Kızlar psikolojm bozuldu mazur görün beni :KK70:
8 kilo gayet normal bence morelini bozma catlaklar icin bio oil yag onerebilirim kullanmak istersen cok iyi

8 kilo gayet normal bence morelini bozma catlaklar icin bio oil yag onerebilirim kullanmak istersen cok iyi
Benım vucudum catlaklara karsı çok musait. O yüzden naparsam yapayım geçmeyecek ve çatlamaya devam edecek. Ama önerin için teşekkür ederimm

Evim de has zeytinyağı var . En güzel yağ,krem asıl o. Ama faydası olmayacagını düşündüğüm için vücudum bırç bırç olmasın ne gerek var dıyorum :)

Back
X