Hamilelikte kaç kilo aldınız

ben de hamile kaldığımda 56 kiloydum şimdi 65 oldum :kızgın: 22. haftaya göre benimkide çok galiba...aslında dikkat ediyorum ama bacaklarım çok şişti benim :olamaz:

Kizlarrrr yazilanlari okudukca ürktüm :))) ben 5.haftaya girdim ve 2 kilo aldim bile :))) doguma kadar rahat 30 kilo alirim diyorum ustelik 58 kiloyum ben de dikkat etmeye calisiyorum ama ozaman daha cok yiyesim geliyor benim.. Keske bende sadece 10 kilo alsam saglikli girsem doguma bebisim saglikla dogsa ama durmadan yiyorummmmm malesef :/

Erken dogum yaptim ben 31+5 66 kiloyla hamile kaldim 76 doguma girdim normal dogumdu 2 ayda aldigim kilonun hepsini vermistim simdi 69 kiloyum emzirirken 3 kilo geri aldim

ilk çocuğuma hamileyken 13 kilo aldım; ikincisinde 8 kilo aldım. İkinci çocuğumda pek kilo almadım; sağlıklı beslendim tüm kilolar bebeğimdeydi :)

Bana da herkes emzikliyken kilo alınıyor dedi ama ben verdim. Herkes de farklı oluyor. Ama ben çok iştahlı değilim. Çok acıkıyorum ama aşırı yemem. Bebeğim 5 aylık. Hamilelikte 9 kilo aldım. Abur cubur hiç yemedim midemi bulandırıyordu. Hep meyve yedim. 7kilo doğumdan sonra gitti diğer 2 kilo da 5 ayda ;)
Ama bünye çok önemli.

33haftalığım 10 kilo aldım sanırım son haftalarda daha çok alınıyor :( bitde karnım yan tarafı derim çok acıyor dokunduğumda bile sanırım çatlayacak :(( derim çok hassaslaştı dokunduğumfa bile acıyor

Evim de has zeytinyağı var . En güzel yağ,krem asıl o. Ama faydası olmayacagını düşündüğüm için vücudum bırç bırç olmasın ne gerek var dıyorum :)
Çok haklısın canım sürmediğim şey kalmadı en ucuzdan en pahalıya sonuç çatır çatır çatladım ;)

Ya bende kilo alacağımı bildiğim icin diyete girdim hamilelikten önce vermem gerektiğini düşündüm 60 kiloydum suan 58 kiloyum .55 i göreyim çalışmalara başlıcam ama Doğum kontrol hapı kullanıyorum ne kadar sürede hamile kalabilirim ki acaba ilacı kullanmayı bıraktıktan sonra
Ben ilacı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım darısı basına

Kızlar herkese merhaba mayıs ayında allahım izin verirse bebisim olacak fakat ben şimdiden 7 kilo aldım bile 20. Haftada bu kadar kilo almak hoşuma gitmiyor aylardan kış olunca yuruyus falanda yapamıyorum az yememe dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum bana çok geldi bu kilo sizde durumlar ne bu arada 61 kilo ile hamile kaldım 68 kiloyum
Ben anasınıfı öğretmenliği okurken hamilelik sürecini de ders olarak gördüm.. 9 ay içinde 13 kilo en fazla alınması normal bundan 10 kilosu bebek su vb 3 kilo da yediklerinizden dolayı. Ayrıca ,,sen artık iki can için yiyorsun,, çok büyük bir saçmalık. Sağlıklı şeyler yiyin. Tabi bazı vitaminlere daha çok ihtiyacınız oluyor. Ona göre gıdalar seçin. Hamilelik sürecinde de sağlıklı beslenin. Aburcubur gereksiz şeyler.

Kızlar gobek deki kiloyu nasıl veriyorsunuz
Özel olarak sadece bir yerden kilo vermek mümkün değil. Genel olarak kilo vermelisin. Ve ilk nerden kilo verdiğin vicudun karar veriyor. Bazısı ilk bacaktan verir öyle yukarı doğru bazısı ilk yüz kollar vb. Yapa bileceğiniz tek şey belirli yerlerin kaslarını geliştirmek, sadece bu mümkün.

Kizlarrrr yazilanlari okudukca ürktüm :))) ben 5.haftaya girdim ve 2 kilo aldim bile :))) doguma kadar rahat 30 kilo alirim diyorum ustelik 58 kiloyum ben de dikkat etmeye calisiyorum ama ozaman daha cok yiyesim geliyor benim.. Keske bende sadece 10 kilo alsam saglikli girsem doguma bebisim saglikla dogsa ama durmadan yiyorummmmm malesef :/
Bence ilk zamanlardan dikkat et canım ben bütün kiloyu 16. Haftadan sonra aldım hızlı bi şekilde şimdi nasıl önüne gecebilirim diye düşünüyorum

Back
X