Hamilelikte kaç kilo aldınız

26. Haftadayim. 4 veya 5 kg aldim ama pek istahim yok. Herseyi yiyemiyorum. Birsuru vitamin hapi kullaniyorum. Balik demir kalsiyum hapi...

Kızlar herkese merhaba mayıs ayında allahım izin verirse bebisim olacak fakat ben şimdiden 7 kilo aldım bile 20. Haftada bu kadar kilo almak hoşuma gitmiyor aylardan kış olunca yuruyus falanda yapamıyorum az yememe dikkat etmeme rağmen kilo alıyorum bana çok geldi bu kilo sizde durumlar ne bu arada 61 kilo ile hamile kaldım 68 kiloyum
ben 25 kg aldım takma kafana verirsin önemli olan bebegini kucağına alman hayirlisinla iyi beslenmek önemli hamilelikte kullanılan vitaminleri kg yapıyor tabi

ben 25 kg aldım takma kafana verirsin önemli olan bebegini kucağına alman hayirlisinla iyi beslenmek önemli hamilelikte kullanılan vitaminleri kg yapıyor tabi
Siz aldığınız 25 kiloyu verdiniz mi doğum yaptıysanız doğumda ne kadarı gitti

merhaba, ben 20 haftalığım(19+5). yarım kilo aldım. ama artık iştahımı dizginleyemiyorum. inşallah bundan sonra kilolar fırlamaz. 67 ile hamile kaldım, 1.5 kilo verdim, şuan 67.5 oldum. inşallah en fazla 75 ile bitirebilirim hamileliğimi. buradan sık sık bildirim yapıp birbirimizi hem motive edip hem de dizginleyelim.
Ben 61 ile hamile kaldım hedefin 75 ile doğum yapmaktı ama şimdiden 69 kilo oldum

Merhaba kızlar, toplamda 13 kilo ile doğuma gittim. 7 si doğumda gitti zaten hemen. şuan 3-4 kilo bir şey fazlam var. Emzirme döneminde olduğum için diyet yapamıyorum. Onlar da yavaş yavaş gidecek inşallah.

Merhaba kızlar, toplamda 13 kilo ile doğuma gittim. 7 si doğumda gitti zaten hemen. şuan 3-4 kilo bir şey fazlam var. Emzirme döneminde olduğum için diyet yapamıyorum. Onlar da yavaş yavaş gidecek inşallah.
Canım 23. Haftada kaç kilo almıştın hatırlıyo musun ya da not ettiysen paylaşır mısın bizimle

Canım 23. Haftada kaç kilo almıştın hatırlıyo musun ya da not ettiysen paylaşır mısın bizimle
Valla tam hatırlamıyorum ama hızlı kilo almadım ben ilk üç ay hiç almadım 4. aydan itibaren yavaş yavaş almaya başladım ama 23 haftalar da sanırım 4-5 kilo falan almıştım galiba. Yapabiliyorsanız az kilo almak en iyisi çünkü kilolu hamilelik gerçekten zor oluyor ağırlaşıyorsun. Ben çok şükür ki az kilo aldım bu yüzden ne nefes darlığı çektim ne de hareket güçlüğü normal yaşantıma devam etmiştim.

Back
X