Hamilelikte kaç kilo aldınız

Erken dogum yaptim ben 31+5 66 kiloyla hamile kaldim 76 doguma girdim normal dogumdu 2 ayda aldigim kilonun hepsini vermistim simdi 69 kiloyum emzirirken 3 kilo geri aldim
Bebeğin sağlıklı olsunda verilir kilolar allahım bebisine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Bana da herkes emzikliyken kilo alınıyor dedi ama ben verdim. Herkes de farklı oluyor. Ama ben çok iştahlı değilim. Çok acıkıyorum ama aşırı yemem. Bebeğim 5 aylık. Hamilelikte 9 kilo aldım. Abur cubur hiç yemedim midemi bulandırıyordu. Hep meyve yedim. 7kilo doğumdan sonra gitti diğer 2 kilo da 5 ayda :KK66:
Ama bünye çok önemli.
Maşallah size darısı başımıza

33haftalığım 10 kilo aldım sanırım son haftalarda daha çok alınıyor :KK43: bitde karnım yan tarafı derim çok acıyor dokunduğumda bile sanırım çatlayacak :KK43:( derim çok hassaslaştı dokunduğumfa bile acıyor
Hindistan cevizi yağı kullabilirsin canım doktor dedi bana

Bence ilk zamanlardan dikkat et canım ben bütün kiloyu 16. Haftadan sonra aldım hızlı bi şekilde şimdi nasıl önüne gecebilirim diye düşünüyorum

Ben bebisten once sadece aksamdan aksama yemek yiyen ve tum gun nescafe ile beslenen biriydim :/ simdi her ögün yiyorum ve aralarda da meyve yogurt vs yiyorum yani vucudum kendini sasirmis durumda suan. En iyisi fazla yememek ama herkes ye ye diyor bundan sonra dikkat etmem gerek :( sadece bebege gidecek olan yiyecekler nedir internetten baktim ama aciklayici gelmedi bana yani bende kilo almak istemiyorum.. insallah hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz bebislerimizi.. bide benim yengem 50 kilo ile hamile kaldi 80 ile doguma girdi. Yigenim 4 kilo dogdu e bide esi oluyormus ayni kiloda bide suyu derken kiz simdi 55 kilo :) emzirirken verdi o kalanini sanirim.. bide benim vucudum cok musait kiloya

Canınızın çektiklerinden fedakarlık yapmayın bence kızlar. Abartmadan yiyin hepsinden. Çünkü kaç kere hamile olacaksınız ki? Tadını çıkarın.. Sadece sağlığa dikkat edin kilo verilir olmadı diyetisyene gidersiniz. İnsanları çok umursamayın.

toplamda 16 kg almıştım 7. aya kadar herşey güzeldi 7 aylık hamile ve 7 kg almıştım ama 8. 9. ayda iştahım inanılmaz arttı 9 kg birden aldım keşke diyorum ilk aylarda dikkat etseydim 10 kg ile kapatsaydım. çünkü bebek bi şekilde senden besleniyor son aylardada asıl kilosunu alıyor o yüzden iştah artıyor.. kendini dizginle derim

toplamda 16 kg almıştım 7. aya kadar herşey güzeldi 7 aylık hamile ve 7 kg almıştım ama 8. 9. ayda iştahım inanılmaz arttı 9 kg birden aldım keşke diyorum ilk aylarda dikkat etseydim 10 kg ile kapatsaydım. çünkü bebek bi şekilde senden besleniyor son aylardada asıl kilosunu alıyor o yüzden iştah artıyor.. kendini dizginle derim
Teşekkür ederim tavsiyene uyacagim yuruyuse başlamayı düşünüyorum en azından bu aralar almazsam benim içinde iyi olacak

Ben de 3 3.5 kg almisim. Acaba 6. Aydan sonra daha ne kadar alirim :kızgın:

Bunu kafana takma. Bende "kilo, kilo" diye dert yakındım hep, ve sonuç ne oldu biliyor musun? 22 kilo ile bitirdim hamileliğimi :)

Ben şimdilik 10 kilo verdim bakalım doğuma kadar alacak miyim verecek miyim verdiğim kadar alsam yeter .
Hamileyken nasıl kilo verdiniz ben diyetteyim ve çalışmalara başladım hamileliğin ilk aylarında diyetime devam etmek istiyorum siz nasıl bir yol izlediniz ne olur yardım edin

32 haftalik 3 kilo aldım :anneadayı:
Nasıl bu kadar az kilo ile ilerliyorsunuz bebeğinizin kilo almasında sıkıntı varmı bende hamileyken en az kilo ile tamamlamak istiyorum

Hamileyken nasıl kilo verdiniz ben diyetteyim ve çalışmalara başladım hamileliğin ilk aylarında diyetime devam etmek istiyorum siz nasıl bir yol izlediniz ne olur yardım edin

Nasıl bu kadar az kilo ile ilerliyorsunuz bebeğinizin kilo almasında sıkıntı varmı bende hamileyken en az kilo ile tamamlamak istiyorum
Canim ben mide bulantısından yiyemedim

Back
X