Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hamileliğin her evresinde yaşanabilir bence. Ama son zamanlarda arttığı söyleniyor. Benim bir kaç defa çok ayakta kalmaktan ve yürümekten ayaklarım şişmişti. Ama şuan vücudumda hiç ödem yok. Bünyeye göre de değişiyor olabilir. Haftada 1 ananas ye bak ödeme çok iyi geliyor. Belki benim o yüzden de olmuyor olabilir... (Bu arada bimden alıyorum ben fiyatı orda çok uygun normal markette 15tl dedi geçen14. haftada ödem normal mi sizce?
Tamam canım alayım çok sağol dün midem kötüydü tuzlu çok yedim acaba ondan mı oldu diye düşünüyorumCanım hamileliğin her evresinde yaşanabilir bence. Ama son zamanlarda arttığı söyleniyor. Benim bir kaç defa çok ayakta kalmaktan ve yürümekten ayaklarım şişmişti. Ama şuan vücudumda hiç ödem yok. Bünyeye göre de değişiyor olabilir. Haftada 1 ananas ye bak ödeme çok iyi geliyor. Belki benim o yüzden de olmuyor olabilir... (Bu arada bimden alıyorum ben fiyatı orda çok uygun normal markette 15tl dedi geçenBen bimden 7 tlye alıyorum
)
Ya gerçekten miiiii canımm heyecanlandım walla ❤Sadece 1 hafta sonra o belli belirsiz hissettiğin hareketleri çok net hissedeceksin canım merak etme. 1 hafta da bu kadar büyür mü diye hala şaşkınlık içerisindeyim![]()
Tuz da ödem yapar canım, tuzu mümkün olduğunca az kullanmaya çalışTamam canım alayım çok sağol dün midem kötüydü tuzlu çok yedim acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum
Evet canım pat pat vuruyor, karnın dalgalanıyor resmen. İçimde yüzüyor sanki sıpacık. Çok güzelYa gerçekten miiiii canımm heyecanlandım walla ❤
Merhaba size özelden dmaaşallah hem sana hem de bebeğine. çok özeniyorum böyle az kilo alıp bebeği de sağlıklı olmak ne güzel. ben de çok almadım, 3.5- 4 kilo aldım ama seninki daha iyimiş :) diyetisye mi gidiyorsun
Merhaba benim 2. Hamileliğim ilkinde 16 kg aldım doğum aonrası karatay diyeti ile verdim şundada karataya uygun besleniyorum sadece 2 öğün değil 3 öğün tüketiyorum 57.6 ile başladım 56 kg ile devam ediyorum almadım -1.600 gr da verdim inşallah hep böyle devam eder bakalıme hem sana hem de bebeğine. çok özeniyorum böyle az kilo alıp bebeği de sağlıklı olmak ne güzel. ben de çok almadım, 3.5- 4 kilo aldım ama seninkiti daha iyimiş :) diyetisyene mi gidiyorsu
Sizi de tebrik ederim gerçekten süpersinizTeşekkür ederim, siz de az almışsınız ki haftanız benden önde:) Yakında yetişirim size:) Doktoruma gittiğimde diyetisyenle de görüşüyorum, ama listeye bağlı değilim, beslenme biçimi ve yediklerimi not alıp gösteriyorum; beraber dengeliyoruz.
Hay kurban olayım :) Önemli olan şişmek değil, sağlıklı beslenmek :) Ben de 0,9 kilo aldım, hala az aldığım için eleştiriliyorum. 25. haftaya kadar hiç almadım, sonra bebek almaya başladı. Son gidişimde bebek 886grdı :)Merhaba benim 2. Hamileliğim ilkinde 16 kg aldım doğum aonrası karatay diyeti ile verdim şundada karataya uygun besleniyorum sadece 2 öğün değil 3 öğün tüketiyorum 57.6 ile başladım 56 kg ile devam ediyorum almadım -1.600 gr da verdim inşallah hep böyle devam eder bakalım
Tamam canım alayım çok sağol dün midem kötüydü tuzlu çok yedim acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum
Akşamları yemekten sonra 1-2 lokmadan sonra hemen doyuyorum hazımsızlık ve arkasından bulantı geliyor 14. Haftaya kadar hiç şikayetim olmamıştı
Ayy evet ne güzel :) benim şimdiye kadar bulantım hiç olmamıştı şükür atlattım üç ayı dedim başladıbende senin gibi mide bulantılarıyla ugrasıyorum. ve dogum yapacagımız tarih te aynı![]()
Kabızlık var mı canım? Bu şişkinlik hissi bende de cok oluyordu. doktora söyle ilaç verir, rahatlatıyor. Gazın olduğunda da çörekotu yağıyla göbeğine saat yönünde masaj yapabilirsin. Ayrıca ayağının altına da muhakkak su torbası koy... Doktor bana bu hazımsızlıkla alakalı akşamları 9dan sonra yemeği içmeyi bırak demişti.Akşamları yemekten sonra 1-2 lokmadan sonra hemen doyuyorum hazımsızlık ve arkasından bulantı geliyor 14. Haftaya kadar hiç şikayetim olmamıştı
Benimde sabah uyanır uyanmaz oluyordu da mide boş olunca bir şey çıkmıyordu tabi. Havalar ısınıyor artık üşütme olayı olmaz inş sizde... Kahvaltıda yağlı şeyler tercih etme o da bulantı yapar canım..valla benim bulantım sabahları cok oluyor. sonra akşama dogru. Birde iştahsızlıgım da gitmedi. bişey istemiyor canım zoraki yiyorum resmen
Evet var ama gündüz rahatsızlık hissi yok karnım bile dümdüz ama akşamları sanki 6 aylık hamileyim şişlik hazımsızlık en geç 8 de yiyorum sonra hemen maden suyuKabızlık var mı canım? Bu şişkinlik hissi bende de cok oluyordu. doktora söyle ilaç verir, rahatlatıyor. Gazın olduğunda da çörekotu yağıyla göbeğine saat yönünde masaj yapabilirsin. Ayrıca ayağının altına da muhakkak su torbası koy... Doktor bana bu hazımsızlıkla alakalı akşamları 9dan sonra yemeği içmeyi bırak demişti.
Aynı soruyu bende dün dr kontrolümden beri kendime soruyorum 1.68 boyundayuım 56.5 kiloyla hamile haldım şuanda da 61 kiloyum ve daha 21+1 günlük hamileyim . Dr biraz fazla dikkat etmelisin dedi ama dikkat edilmesi gereken şeyi ben yapamıyorum26. Hafta 10 kiloben napcam böyleeee
![]()
![]()
![]()