Hamilelikte kaç kilo aldınız

14. haftada ödem normal mi sizce?
Canım hamileliğin her evresinde yaşanabilir bence. Ama son zamanlarda arttığı söyleniyor. Benim bir kaç defa çok ayakta kalmaktan ve yürümekten ayaklarım şişmişti. Ama şuan vücudumda hiç ödem yok. Bünyeye göre de değişiyor olabilir. Haftada 1 ananas ye bak ödeme çok iyi geliyor. Belki benim o yüzden de olmuyor olabilir... (Bu arada bimden alıyorum ben fiyatı orda çok uygun normal markette 15tl dedi geçen :KK57: Ben bimden 7 tlye alıyorum:p)

Canım hamileliğin her evresinde yaşanabilir bence. Ama son zamanlarda arttığı söyleniyor. Benim bir kaç defa çok ayakta kalmaktan ve yürümekten ayaklarım şişmişti. Ama şuan vücudumda hiç ödem yok. Bünyeye göre de değişiyor olabilir. Haftada 1 ananas ye bak ödeme çok iyi geliyor. Belki benim o yüzden de olmuyor olabilir... (Bu arada bimden alıyorum ben fiyatı orda çok uygun normal markette 15tl dedi geçen :KK57: Ben bimden 7 tlye alıyorum:p)
Tamam canım alayım çok sağol dün midem kötüydü tuzlu çok yedim acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum

maaşallah hem sana hem de bebeğine. çok özeniyorum böyle az kilo alıp bebeği de sağlıklı olmak ne güzel. ben de çok almadım, 3.5- 4 kilo aldım ama seninki daha iyimiş :) diyetisye mi gidiyorsun
Merhaba size özelden d

e hem sana hem de bebeğine. çok özeniyorum böyle az kilo alıp bebeği de sağlıklı olmak ne güzel. ben de çok almadım, 3.5- 4 kilo aldım ama seninkiti daha iyimiş :) diyetisyene mi gidiyorsu
Merhaba benim 2. Hamileliğim ilkinde 16 kg aldım doğum aonrası karatay diyeti ile verdim şundada karataya uygun besleniyorum sadece 2 öğün değil 3 öğün tüketiyorum 57.6 ile başladım 56 kg ile devam ediyorum almadım -1.600 gr da verdim inşallah hep böyle devam eder bakalım

Teşekkür ederim, siz de az almışsınız ki haftanız benden önde:) Yakında yetişirim size:) Doktoruma gittiğimde diyetisyenle de görüşüyorum, ama listeye bağlı değilim, beslenme biçimi ve yediklerimi not alıp gösteriyorum; beraber dengeliyoruz.
Sizi de tebrik ederim gerçekten süpersiniz

Merhaba benim 2. Hamileliğim ilkinde 16 kg aldım doğum aonrası karatay diyeti ile verdim şundada karataya uygun besleniyorum sadece 2 öğün değil 3 öğün tüketiyorum 57.6 ile başladım 56 kg ile devam ediyorum almadım -1.600 gr da verdim inşallah hep böyle devam eder bakalım
Hay kurban olayım :) Önemli olan şişmek değil, sağlıklı beslenmek :) Ben de 0,9 kilo aldım, hala az aldığım için eleştiriliyorum. 25. haftaya kadar hiç almadım, sonra bebek almaya başladı. Son gidişimde bebek 886grdı :)
Tebrik ederim, devamını dilerim.

valla benim bulantım sabahları cok oluyor. sonra akşama dogru. Birde iştahsızlıgım da gitmedi. bişey istemiyor canım zoraki yiyorum resmen

Akşamları yemekten sonra 1-2 lokmadan sonra hemen doyuyorum hazımsızlık ve arkasından bulantı geliyor 14. Haftaya kadar hiç şikayetim olmamıştı
Kabızlık var mı canım? Bu şişkinlik hissi bende de cok oluyordu. doktora söyle ilaç verir, rahatlatıyor. Gazın olduğunda da çörekotu yağıyla göbeğine saat yönünde masaj yapabilirsin. Ayrıca ayağının altına da muhakkak su torbası koy... Doktor bana bu hazımsızlıkla alakalı akşamları 9dan sonra yemeği içmeyi bırak demişti.

valla benim bulantım sabahları cok oluyor. sonra akşama dogru. Birde iştahsızlıgım da gitmedi. bişey istemiyor canım zoraki yiyorum resmen
Benimde sabah uyanır uyanmaz oluyordu da mide boş olunca bir şey çıkmıyordu tabi. Havalar ısınıyor artık üşütme olayı olmaz inş sizde... Kahvaltıda yağlı şeyler tercih etme o da bulantı yapar canım..

Kabızlık var mı canım? Bu şişkinlik hissi bende de cok oluyordu. doktora söyle ilaç verir, rahatlatıyor. Gazın olduğunda da çörekotu yağıyla göbeğine saat yönünde masaj yapabilirsin. Ayrıca ayağının altına da muhakkak su torbası koy... Doktor bana bu hazımsızlıkla alakalı akşamları 9dan sonra yemeği içmeyi bırak demişti.
Evet var ama gündüz rahatsızlık hissi yok karnım bile dümdüz ama akşamları sanki 6 aylık hamileyim şişlik hazımsızlık en geç 8 de yiyorum sonra hemen maden suyu
İlk üç ay doymak bilmezdim şimdi yemek görmek istemiyorum

26. Hafta 10 kilo :KK43: ben napcam böyleeee :KK43: :KK43: :KK43:
Aynı soruyu bende dün dr kontrolümden beri kendime soruyorum 1.68 boyundayuım 56.5 kiloyla hamile haldım şuanda da 61 kiloyum ve daha 21+1 günlük hamileyim . Dr biraz fazla dikkat etmelisin dedi ama dikkat edilmesi gereken şeyi ben yapamıyorum :olamaz:

Back
X