Hamilelikte kaç kilo aldınız

Bende az aldım diyordum hep öyle gidecek sandım son 1 ayda 4 ,5 kilo aldım nasıl oldu anlamadım
Ekstra yediğim bişey de yok dikkat ediyorum b vitamini yetersiz kaldığından ödem olmuş ellerim uyuşuyordu son günlerde ödem sinirlere baskı yapıyormuş ekstra b vitamini verdi doktorum

Amin canım benim çok sağol pazartesi günü belli olacak çatı muayenesi yapacak eğer normal için uygun değilsem sezeryan için tarih verecek cuma gunu 38 haftalik olacak
Benm arkadas 40.haftada normal dogum yaptı eger bı sıkıntı yoksa bekle sancıyı hemen sezeryana karar verme ıns normal olur daha saglıklı.bı de meryem suresı oku gunluk ve hurma ye dogumu kolaylastırır ıns

Benm arkadas 40.haftada normal dogum yaptı eger bı sıkıntı yoksa bekle sancıyı hemen sezeryana karar verme ıns normal olur daha saglıklı.bı de meryem suresı oku gunluk ve hurma ye dogumu kolaylastırır ıns
İnşallah normal olur ama doktoruma güveniyorum başından beri normale yönlendirdi beni ama hep senin ve bebeğin için en sağlıklısi neyse onu yapacağız dedi bakalım inşallah normal olur

İnşallah normal olur ama doktoruma güveniyorum başından beri normale yönlendirdi beni ama hep senin ve bebeğin için en sağlıklısi neyse onu yapacağız dedi bakalım inşallah normal olur

Merhaba kızlar bende 2 kg aldım ama iştahım delş gibi açık resmen son bir ayda aldım o 2 kiloyuda

Teşekkür ederim canım inşallah böyle devam ederim çok iştahım açık bu ara çünki

ya bende tam 18 deyim simdiye kadar ne mide bulantısı ne bir koku hassasıyeti oldu.. sureklı cok yedım.. ben hamıle oldugumu yenı farkedıyorum oda bebegımı hıssetmeye basladım.

58 ile hamıle kaldım 61 oldum ogrendıgım kadarıyla bu haftadan sonra alınıyormus asıl kılo..ne yapıcam bakalım

Canım sanırım ödem yapıyorum 1 aydır farklı hiçbir şey yiyip içmedim gerçi bebek son 1 ayda 1 buçuk kilo almış ben iki farklı doktora gidiyorum devlette olcmediler bebek ölçmek için uygun değil dediler özelde doktorum her seferinde olcüyo istersen başka bir doktora daha görün
bugün randevum var canım 12de bu kez net bşy söyler inşallah çok merak ediyorum çünkü. Özele gidiyorum ama kafasını yerleştirmiş deyip duruyo. Bugün de öğrenemezsem dediğin gibi başka bi doktora görüncem canım. Bu arada sende doğumun yaklaştığına dair bi belirti var mı

bende 22+1 deyim 3 bucuk kilo almışım doktor gayet normal gidiyorsun dedi son haftalara almam inşallah :/

Back
X