Hamilelikte kaç kilo aldınız

Selam canım doğuma az kalmış sağlıkla kavuş şnşallah bebeğine... canım benim bu 2. Gebelik ilkinde 16 kg aldım 58 le hamile kaldım 74 ile doğurdum doğum aonrası 6 kg gitti 68 kg oldum ama ben emzirme döneminde malesef hiç dikkat etmedim ve çikolata tatlı ne bulduysam yedim birde sütüm olaun diye bira mayası tb leti kullandım bebek 9 aylık olana kadar 1 yalındaydı bebeğim hala 68 dim 1 gr verememiştim yani.. sonra ben bit karatay diyeti yaptım 54 e düştüm hergün en az 1 saat yürüdüm.. şimdi öyle gözüm korktuki kilodan çok temkinlil gidiyorum çok dikkat etmeye çalışıyorum hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum ... sana en büyük tavsiyem emzirme döneminde en çok aüt yapan şey bol protein bol su ve diblenmek .. benim düştüğüm hataya düşme boş gıda alma canım.. inşallah ben ikinci bebeğimde emzirme döneminde azami dikkat etmeyi düşğnüuorım allah nasip ederse
Canim ben yemek listemden ekmek, her turli pilavi cikardim. Bunun yaninda paketli urunlerde cok ama cok az tuketiyorum. Her gun yuruyus. Tatli olarak yedigim tahin pekmez, kuru kayisi vs. Hergun yuruyorumda. Simdilik 4 kg almisim. Dikkat etmesem daha hizli alirim ama.

Canim ben yemek listemden ekmek, her turli pilavi cikardim. Bunun yaninda paketli urunlerde cok ama cok az tuketiyorum. Her gun yuruyus. Tatli olarak yedigim tahin pekmez, kuru kayisi vs. Hergun yuruyorumda. Simdilik 4 kg almisim. Dikkat etmesem daha hizli alirim ama.
Süpersin bence canım gayet iradelisin maşallah iyi gidiyorsun bence bende hergün 1 saat tempolu yürüyorum bende ekmek ve paketlş gıdalar yemiyorum ama bu ara iştahım fena açık canım ne varsa zararlı hepsini istiyor ama kendimi frenliyorum resmen şu anda bile aklımdan neler geçiyor

Süpersin bence canım gayet iradelisin maşallah iyi gidiyorsun bence bende hergün 1 saat tempolu yürüyorum bende ekmek ve paketlş gıdalar yemiyorum ama bu ara iştahım fena açık canım ne varsa zararlı hepsini istiyor ama kendimi frenliyorum resmen şu anda bile aklımdan neler geçiyor
Biraz daha sabredersen yakinda o istah gecer :)
Birde ben yesil erigi cok seviyorum. Cerez gibi surekli ondan yiyorum. Kaloriside baya dusukmus :))

Ay ben çok kilo aldım 37+4 düz son 1 ayda 4 kilo almışım 80 oldum toplamda 18 kilo oldu ay nasıl verilecek bu kilo acayip aldım bu arada bebişim 3280 Gr 49 cm olmuş doğuma kadar daha almasam bari
Canım farklı mı beslendin acaba son 1 ayda? İyi gidiyodun çünkü normalde kilo olarak. Benim bebeğimin kilosunu tam ölçemiyo doktor canım ya öyle söyledi. Kafasını aşağı iyice sokmuş ölçemiyorum dedi acaba başka birine de görünsem mi bebişin kilosu için

Masallah canim bebegin gayet iyi gidiyor. 3 5. Kg dan fazla dogar muhtemelen. Bence senin vucudun su topluyor canim ondan bu kadar aliyorsun.
İnşallah dediğin gibi olur canım ellerim ayaklarım falan şişti bu aralar yüzük bile olmuyor inşallah sudur doğumdan sonra gider

Canım farklı mı beslendin acaba son 1 ayda? İyi gidiyodun çünkü normalde kilo olarak. Benim bebeğimin kilosunu tam ölçemiyo doktor canım ya öyle söyledi. Kafasını aşağı iyice sokmuş ölçemiyorum dedi acaba başka birine de görünsem mi bebişin kilosu için
Canım sanırım ödem yapıyorum 1 aydır farklı hiçbir şey yiyip içmedim gerçi bebek son 1 ayda 1 buçuk kilo almış ben iki farklı doktora gidiyorum devlette olcmediler bebek ölçmek için uygun değil dediler özelde doktorum her seferinde olcüyo istersen başka bir doktora daha görün

Canm hamıle kalmadan once 66 kıloydum 2 ay yuruyus yaptm ve 4 kılo verdm katı bı dıyet yapmadan.ıste 62yle hamıle kaldm yuruyus yaparsam bıraz duraksatırım ıns kılo alımını.ılk 3 ay bı gecsn bebıs yerlessın dıye bekledm.
16. Haftadan sonra 32. Haftaya kadar o kadar güzel geçiyor ki nasıl geçtiğini bile anlamadım ben en keyifli zamanları hamileliğin

27 . haftaya girmek üzereyim 9 kilo aldım. Daha da alırım..

Ablam hamileliğinde 7 kilo aldı. 53 kiloydu 60 oldu. :) O 7 kiloyu da koşuşturmaktan 2-3 haftada verdi.

Back
X