- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
Canım kaçınci haftada sezeryan yapiliyorMaaşallah size. Benim sezaryen olacağı için 20-25 Mayıs arası. Ptesi belli olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kaçınci haftada sezeryan yapiliyorMaaşallah size. Benim sezaryen olacağı için 20-25 Mayıs arası. Ptesi belli olacak.
İyice stres oldum artık 38+3 olduk hayırlısıyla kucağımiza almayi nasip etsin allahimİnşallah çok rahat bi doğum geçirirsin canım çok az kaldı artık bebişlerimiz geliyo :)
Benim 2 gündür vajinada iğne batması gibi oluyor kasiklarim da da ağrı oluyor nst de sancı çıkmıyor ama pazartesi çatı muayenesi yapacak doktorum sizdede varmı bu tarz ağrılar 38+3 um bu aradaKontrole gidince haber ver canım bakalım nerelerdeymiş minnak :) :) benim hissettiğim en belirgin şey aşağı yaptığı baskı canım sızlıyo resmen özel bölge. Onun dışında bşy yok pek. Nst de de bşy çıkmıyo zaten :) hurma yemeye başladım yürüyüş yapıyorum bazen. Çatı muayenesi yaptı doğumun rahat olur dedi ona sevindim :) öyle işte :)
İnşallah dediğin gibi verebilirim canım dikkat doğuma 12 gün falan kaldı yani 40. Haftami doldurmaya daha erken de gelebilir bilmiyorum ilk doğum olunca baya paniğimSlm kızlar bende 13+1 haftalık hamileyim daha şimdiden 2,5 kilo aldım bile güya dikkat edecektim
İlk hamileliğimde 16. Haftaya kadar hiç almamıştım ama sonra 24 kilo almıştım :)
İnşallah bunda tam tersi olur tiksinmelerim tamamen geçtiği zaman düzenli beslenmeye başlıcam
Umarım
@haylazzz merak etme kilolar nasıl gitti anlamayacaksın bende son iki haftaya kadar hiç durmadan kilo almıştım 36-37 haftalarda sonunda durmuştu artık dikkat edince hamilelikte alınan kilo hemen gidiyor sıkıntı yapma boşyere doğuma bişey kalmamış
Canim bebek kanala iniyordur. Son haftalarda olmasi normal. Bol bol yuru. Bebek kanala girer ve dogumda rahat edersin. Acilmada bazisinda bir anda olur bazisinda yavas yavas o yuzden ona cok kafani takma.Benim 2 gündür vajinada iğne batması gibi oluyor kasiklarim da da ağrı oluyor nst de sancı çıkmıyor ama pazartesi çatı muayenesi yapacak doktorum sizdede varmı bu tarz ağrılar 38+3 um bu arada
Artik bebegin doguma hazir canim. Dogsa bile erken dogum olmaz. Ilk oldugundan dolayi endiselenmen normal tabi bilmedigin birsey sonucta. Doktor kontrol edince sana dogumla ilgili birsey soyler merak etme. Heran olabilir yada annesi bunun gelmek icin zamani var diyebilir.İnşallah dediğin gibi verebilirim canım dikkat doğuma 12 gün falan kaldı yani 40. Haftami doldurmaya daha erken de gelebilir bilmiyorum ilk doğum olunca baya paniğim
Öyle olacak canım merak etme ben artık ağlıyordum kilolar yüzünden kilo takıntım var çünkü bebeğim 4 aylıktı 64 kiloydum hepsi gitmişti kiloların onyüzden hiç dert etme sağlıcakla al bebişini kollarına inşallahİnşallah dediğin gibi verebilirim canım dikkat doğuma 12 gün falan kaldı yani 40. Haftami doldurmaya daha erken de gelebilir bilmiyorum ilk doğum olunca baya paniğim
Teşekkür ederim canım çok sağol ilk gebelik olunca insan herşeyden huylaniyo adet olacakmışim gibi 2 gündür yatınca çok değilde ayağa kalkınca artıyor agriCanim bebek kanala iniyordur. Son haftalarda olmasi normal. Bol bol yuru. Bebek kanala girer ve dogumda rahat edersin. Acilmada bazisinda bir anda olur bazisinda yavas yavas o yuzden ona cok kafani takma.
Böyle duyunca insan rahatliyo inşallah benimde aldığım bütün kilolar giderÖyle olacak canım merak etme ben artık ağlıyordum kilolar yüzünden kilo takıntım var çünkü bebeğim 4 aylıktı 64 kiloydum hepsi gitmişti kiloların onyüzden hiç dert etme sağlıcakla al bebişini kollarına inşallah
Aslında bir yanım hemen gelsin diyor bı yanim korkudan zaman geçmesin diyo ama öyle yada böyle korksamda gelecek allahim sağlıcakla gelsin de allahim yardım eder sürekli dua ediyorum inanılmaz da korkuyorum açıkçasıArtik bebegin doguma hazir canim. Dogsa bile erken dogum olmaz. Ilk oldugundan dolayi endiselenmen normal tabi bilmedigin birsey sonucta. Doktor kontrol edince sana dogumla ilgili birsey soyler merak etme. Heran olabilir yada annesi bunun gelmek icin zamani var diyebilir.
Aynı ağrıdan oluyo bende de ama Nst de hiç sancı çıkmıyo. İnsan hiç gelmycek gibi hissediyo :/Benim 2 gündür vajinada iğne batması gibi oluyor kasiklarim da da ağrı oluyor nst de sancı çıkmıyor ama pazartesi çatı muayenesi yapacak doktorum sizdede varmı bu tarz ağrılar 38+3 um bu arada
Canım bana Cuma günü bebek kanala iyice yerleşmiş ama niyeti yok gelmeye gününü dolduracak gibi görünüyo dedi, önceki Cuma tam tersini söylemişti her an gelebilir demişti. Ne değişmiş olabilir kiArtik bebegin doguma hazir canim. Dogsa bile erken dogum olmaz. Ilk oldugundan dolayi endiselenmen normal tabi bilmedigin birsey sonucta. Doktor kontrol edince sana dogumla ilgili birsey soyler merak etme. Heran olabilir yada annesi bunun gelmek icin zamani var diyebilir.
Acilman olmamistir yada rahim agzun daha yumusamamistir. Kanala girince bazilarininin yumusama ve acilma hemen oluyor bazilarinda ise zamanla. O yuzden oyle demis olabilir.V
Canım bana Cuma günü bebek kanala iyice yerleşmiş ama niyeti yok gelmeye gününü dolduracak gibi görünüyo dedi, önceki Cuma tam tersini söylemişti her an gelebilir demişti. Ne değişmiş olabilir ki
Bunlara yalanci sanci deniyor. Rahimin doguma hazirlanmasini sagliyor. Bu sancilar zamanla normal dogum sancisina donecek.Aynı ağrıdan oluyo bende de ama Nst de hiç sancı çıkmıyo. İnsan hiç gelmycek gibi hissediyo :/
Anladım canım şimdi. Cuma günü tekrar çatı muayenesi yapıcam dedi , demek ki yumuşama var mı diye bakıcak.Acilman olmamistir yada rahim agzun daha yumusamamistir. Kanala girince bazilarininin yumusama ve acilma hemen oluyor bazilarinda ise zamanla. O yuzden oyle demis olabilir.
Ben çok sabırsızlanıyorum canım hayırlısıyla gelsin tabiii ama 38+ larda Doğum yapsam ne güzel olur :)Bunlara yalanci sanci deniyor. Rahimin doguma hazirlanmasini sagliyor. Bu sancilar zamanla normal dogum sancisina donecek.
Bundan sonra ara ara kontrol eder canim. Bebegin kafasi nerde diye de bakar. Ona gorede bir sonraki randevuyu verir.Anladım canım şimdi. Cuma günü tekrar çatı muayenesi yapıcam dedi , demek ki yumuşama var mı diye bakıcak.
Ayyy daha kısa süre sonraya çağırırsa daha yakın demek olur mu canımBundan sonra ara ara kontrol eder canim. Bebegin kafasi nerde diye de bakar. Ona gorede bir sonraki randevuyu verir.
Evet doktor dogumun yaklastigini dusunurse daha sık cagirirAyyy daha kısa süre sonraya çağırırsa daha yakın demek olur mu canımheyecanlandım yahuu
![]()