Hamilelikte kaç kilo aldınız

Kontrole gidince haber ver canım bakalım nerelerdeymiş minnak :) :) benim hissettiğim en belirgin şey aşağı yaptığı baskı canım sızlıyo resmen özel bölge. Onun dışında bşy yok pek. Nst de de bşy çıkmıyo zaten :) hurma yemeye başladım yürüyüş yapıyorum bazen. Çatı muayenesi yaptı doğumun rahat olur dedi ona sevindim :) öyle işte :)
Benim 2 gündür vajinada iğne batması gibi oluyor kasiklarim da da ağrı oluyor nst de sancı çıkmıyor ama pazartesi çatı muayenesi yapacak doktorum sizdede varmı bu tarz ağrılar 38+3 um bu arada

Slm kızlar bende 13+1 haftalık hamileyim daha şimdiden 2,5 kilo aldım bile güya dikkat edecektim
İlk hamileliğimde 16. Haftaya kadar hiç almamıştım ama sonra 24 kilo almıştım :)
İnşallah bunda tam tersi olur tiksinmelerim tamamen geçtiği zaman düzenli beslenmeye başlıcam
Umarım :dondurma:
@haylazzz merak etme kilolar nasıl gitti anlamayacaksın bende son iki haftaya kadar hiç durmadan kilo almıştım 36-37 haftalarda sonunda durmuştu artık dikkat edince hamilelikte alınan kilo hemen gidiyor sıkıntı yapma boşyere doğuma bişey kalmamış
İnşallah dediğin gibi verebilirim canım dikkat doğuma 12 gün falan kaldı yani 40. Haftami doldurmaya daha erken de gelebilir bilmiyorum ilk doğum olunca baya paniğim

Benim 2 gündür vajinada iğne batması gibi oluyor kasiklarim da da ağrı oluyor nst de sancı çıkmıyor ama pazartesi çatı muayenesi yapacak doktorum sizdede varmı bu tarz ağrılar 38+3 um bu arada
Canim bebek kanala iniyordur. Son haftalarda olmasi normal. Bol bol yuru. Bebek kanala girer ve dogumda rahat edersin. Acilmada bazisinda bir anda olur bazisinda yavas yavas o yuzden ona cok kafani takma.

İnşallah dediğin gibi verebilirim canım dikkat doğuma 12 gün falan kaldı yani 40. Haftami doldurmaya daha erken de gelebilir bilmiyorum ilk doğum olunca baya paniğim
Artik bebegin doguma hazir canim. Dogsa bile erken dogum olmaz. Ilk oldugundan dolayi endiselenmen normal tabi bilmedigin birsey sonucta. Doktor kontrol edince sana dogumla ilgili birsey soyler merak etme. Heran olabilir yada annesi bunun gelmek icin zamani var diyebilir.

Öyle olacak canım merak etme ben artık ağlıyordum kilolar yüzünden kilo takıntım var çünkü bebeğim 4 aylıktı 64 kiloydum hepsi gitmişti kiloların onyüzden hiç dert etme sağlıcakla al bebişini kollarına inşallah

Canim bebek kanala iniyordur. Son haftalarda olmasi normal. Bol bol yuru. Bebek kanala girer ve dogumda rahat edersin. Acilmada bazisinda bir anda olur bazisinda yavas yavas o yuzden ona cok kafani takma.
Teşekkür ederim canım çok sağol ilk gebelik olunca insan herşeyden huylaniyo adet olacakmışim gibi 2 gündür yatınca çok değilde ayağa kalkınca artıyor agri

Öyle olacak canım merak etme ben artık ağlıyordum kilolar yüzünden kilo takıntım var çünkü bebeğim 4 aylıktı 64 kiloydum hepsi gitmişti kiloların onyüzden hiç dert etme sağlıcakla al bebişini kollarına inşallah
Böyle duyunca insan rahatliyo inşallah benimde aldığım bütün kilolar gider

Artik bebegin doguma hazir canim. Dogsa bile erken dogum olmaz. Ilk oldugundan dolayi endiselenmen normal tabi bilmedigin birsey sonucta. Doktor kontrol edince sana dogumla ilgili birsey soyler merak etme. Heran olabilir yada annesi bunun gelmek icin zamani var diyebilir.
Aslında bir yanım hemen gelsin diyor bı yanim korkudan zaman geçmesin diyo ama öyle yada böyle korksamda gelecek allahim sağlıcakla gelsin de allahim yardım eder sürekli dua ediyorum inanılmaz da korkuyorum açıkçası

Aynı ağrıdan oluyo bende de ama Nst de hiç sancı çıkmıyo. İnsan hiç gelmycek gibi hissediyo :/

V
Canım bana Cuma günü bebek kanala iyice yerleşmiş ama niyeti yok gelmeye gününü dolduracak gibi görünüyo dedi, önceki Cuma tam tersini söylemişti her an gelebilir demişti. Ne değişmiş olabilir ki

V
Canım bana Cuma günü bebek kanala iyice yerleşmiş ama niyeti yok gelmeye gününü dolduracak gibi görünüyo dedi, önceki Cuma tam tersini söylemişti her an gelebilir demişti. Ne değişmiş olabilir ki
Acilman olmamistir yada rahim agzun daha yumusamamistir. Kanala girince bazilarininin yumusama ve acilma hemen oluyor bazilarinda ise zamanla. O yuzden oyle demis olabilir.

Acilman olmamistir yada rahim agzun daha yumusamamistir. Kanala girince bazilarininin yumusama ve acilma hemen oluyor bazilarinda ise zamanla. O yuzden oyle demis olabilir.
Anladım canım şimdi. Cuma günü tekrar çatı muayenesi yapıcam dedi , demek ki yumuşama var mı diye bakıcak.

Benim serklajliyim,37.haftamda dikisim alinacak,dikis alinir alinmaz da bebek dogacakmis,cunku dogmasini engelleyen sadece dikismis :)
13 kilo almisim iki gun once ogrendim(normalde 5-6 kilo anca alirdim 20 haftadan beri yatmasaydim )cunku oncesinde hayli zayiftim kilo almayan bir.bunyeye sahiptim.

Back
X