Hamilelikte kalca ya da bel agrisi

biber41

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
33
0
16
35
Kocaeli
Kizlar, hamileligimin yedinci ayina giricem bir hafta sonra. Iki gun once sag belim ile kalcam arasina muthis bir agri girdi. Topallayarak yuruyorum. Adim atmak cok aci veriyor. Oturdugum yerden kalkamiyorum. Normal bir durum mu bu yoksa tam tersi mi? Icinizde boyle bir agri ceken ya da cekenler var mi? Ne yapmam lazim? ( bu arada ilk hamileligim )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Bende ilk hamileliğimde aynı 7.ayda böyle bir sorun yaşadım. Çok çektim en sonunda doktorumu aramıştım bana kas gevşetici bir krem önermişti 2 kere sürdüm hemen geçti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederim. Ben de sabah ariyim doktorumu, bakalim ne diyecek? Gercekten cok zor bir durum. Ne yuruyebiliyorum ne de yatabiliyorum

Aradim doktorumu ama pek tatmin edici bir cevap alamadim. Hala ayniyim yuruyemiyorum . Acaba bahsettiginiz kas gevsetici kremin adini paylasabilir misiniz?

Çok normal canım ben de aynen yürüyemez ağlardım acıdan.. Yine de bi drunu bilgilendir derim.

Son düzenleme:
SAnırım ben herseyı erken yasıyorum 4 aylık hamıleyım ve kalca kemıgım cok agrıyo oturup kalkarken felan allahımm bu ara bıraz hafıfledı ınsallah hemencecık gecer

Insallah canim gecer. Benim hala agriyor. Eger gecmezse pazartesi doktoruma gidicem..

Kızlar aynı sıkıntılar bendede var ama ben bir haftadır hamile destek kemeri kullanıyorum ve çok rahatım.Hem bel agrılarım hem karın agrılarım hemde rahimde hissettigim baskı geçti.Ayrıca bu kemeri dogumdan sonrada karın toparlayıcı olarak kullanabilirsiniz.Fiyatı 30 tl inanın gerçekten çok rahatlatıyor.

sizlerin bebisleri buyuk benimki daha 10 haftalik ama temizlik yapsam yada biraz yürüyüp yorulsam hemen sol kalcam batmaya basliyo hatta topallayarak yuruyorum oturamiyorum yatamiyorum acaba vitamin eksikliginden mi kaynaklı😔

Doktora gittim kizlar sonunda gecmeyince. Dinlenmelisin bol bol dedi. Nedeni ise rahim genisledikce kaslar ve kemiklerde gevseme oluyormus, bu da agriya neden oluyormus. Ayakta cok durmak ve uzun yuruyuslerden kacinmak gerekiyormus. Napalim biraz zor olacak ama dinlencez artik. Hersey bebislerimizin ve bizim sagligimiz icin :)

Ya kizlar bn 16 haftalik hamileyim kizim bni mahvetti arkadasin dedigi gibi kndi basima yataktan kalkamaz oldum yuruyus yaptim mi daha da feci oluyo ama yattigim zaman ck sukur nasl gecicek blmiyorum. Acaba dktoruna sormadan kemer yada hamile korsesi alsam faydasi olur mu yoksa ona mi danisayim

Kızlar bendede aynı durum zaten normaldede agrıyor eger çok iş yaparsam sol kalçam
Şimdi hamileyim sdce günlük işimi yapıyorum ama ona ragmen egilip yerden bişey kaldıramıyorum o derece agrıyor üstelik şimdiden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun arkadaşlar, benimde 3.ay başlamıştı aylarca fıtık oldum sanıyordum meğerse bi magnezyum tabletine bakıyormuş,ilaca başlayınca 3 günde geçti ağrılarım,keşke erkenden başlasaydım dedim,dr söyleyin magnezyum ilacına başlayın derim çünkü denemediğim ilaç krem vs kalmamıştı geçmiyordu...şimdiden yıpranmayın zaten son zamanlar çok zorlayıcı olacak

kızlar mrb ben 5 aylık hamileyim sırt üstü yattığımda sağımdan soluma dönemiyorum doktora gittim magnezyum verdi ama bu kasılma gibi bişey değil böyle bişey yaşayan varmı

bende de 5 aylıkken başladı ağrılar ve ayrıca bacağıma giren kramplar. magnezyum verdi doktor ilk zamanlardaki gbi aşırı kramp girmiyo şuan ama her gece yokluyor sağolsun=) bide aynı yere 2 defa girerse ya da dizime girrse ertesi gün yürüyemiyorum resmen=(

Bu tur sorunların nedeni genelde magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor muş o yüzden magnezyum takviyesi almaniz gerekiyor olabilir.

benim 7. haftamda basladı özellikle kuyruk sokumum ve sağ kalca kemiğim acayip agrıyor.yürürken zorlanıyorum bazen

benim 7. haftamda basladı özellikle kuyruk sokumum ve sağ kalca kemiğim acayip agrıyor.yürürken zorlanıyorum bazen
benimde sürekli bu şikayetim var acile gittim hiçbir şey demedi resmen eğilemiyorum yürüyemiyorum ne olacak bilmiyorum perşembe doktora gideceğim o inşallah bir şey söyler

aynı belirtiler bende de var, bek,ayak, ağrıları, uyuşma...acaba erkenden olması bebeğe bir zarar verir mi bu konuda çok endişeliyim ve korkuyorum.uzandığımda kalkamıyorum bile çok zorlanıyorum ama doktorlar 3 aydan önce magnezyum veriyorlar mı acaba?

Arkadaşlar benimde dün gece başladı ağrıdan yürüyemiyorum sağ kalça bel hastaneye gittik ağrı kesici verdi ben duramıyorum ağrıdan onlar spazm diyo nasıl rahatlayacam ltf bir akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…