Kizlar, hamileligimin yedinci ayina giricem bir hafta sonra. Iki gun once sag belim ile kalcam arasina muthis bir agri girdi.Topallayarak yuruyorum. Adim atmak cok aci veriyor. Oturdugum yerden kalkamiyorum. Normal bir durum mu bu yoksa tam tersi mi? Icinizde boyle bir agri ceken ya da cekenler var mi? Ne yapmam lazim? ( bu arada ilk hamileligim )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Bende ilk hamileliğimde aynı 7.ayda böyle bir sorun yaşadım. Çok çektim en sonunda doktorumu aramıştım bana kas gevşetici bir krem önermişti 2 kere sürdüm hemen geçti.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar, hamileligimin yedinci ayina giricem bir hafta sonra. Iki gun once sag belim ile kalcam arasina muthis bir agri girdi.Topallayarak yuruyorum. Adim atmak cok aci veriyor. Oturdugum yerden kalkamiyorum. Normal bir durum mu bu yoksa tam tersi mi? Icinizde boyle bir agri ceken ya da cekenler var mi? Ne yapmam lazim? ( bu arada ilk hamileligim )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde sürekli bu şikayetim var acile gittim hiçbir şey demedi resmen eğilemiyorum yürüyemiyorum ne olacak bilmiyorum perşembe doktora gideceğim o inşallah bir şey söylerbenim 7. haftamda basladı özellikle kuyruk sokumum ve sağ kalca kemiğim acayip agrıyor.yürürken zorlanıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?