Hamilelikte kalca ya da bel agrisi

Allah tamamina erdirsin hepinizi insallah sagsaglim kucaginiza alin. Hamilelikte sag kalca agrisi genelde magnezyum eksikliginden oluyor ve hemen hemen hepimiz yasadik yasiyoruz. Doktorunuza magnezyum yazdirmanizi oneririm

kızlar merhaba...yumurtam çatlayalı 5-6 gün oluyor.bugün belağrısı ve kasık ağrısı yaşıyorum,ince bisızı gibi...ama bel ağrım çok belirgin.acaba hamile olsam bu kadar erken belirtiler çıkar mı?

Allah tamamina erdirsin hepinizi insallah sagsaglim kucaginiza alin. Hamilelikte sag kalca agrisi genelde magnezyum eksikliginden oluyor ve hemen hemen hepimiz yasadik yasiyoruz. Doktorunuza magnezyum yazdirmanizi oneririm

Cok tesekkur ederim yarın randevum var yazdıracam Allah hepimizin kuzularını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Belkide ama en belirgin olan göğüs ağrısı oldu bende iğne gibi batmalar oldu ve ben adetime 1 hafta kala ufak bir lekelenme oldu inşallah hamişsindir Allah gönlüne göre versin stres yapma güzel haberlerini bekliyorum

umarım öyledir..zaten öğrenirsem ilk buraya yazarım sanırım :) sen de sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah

kasık ağrısınada faydası olurmu magnezyumun ?

-bendede ilk aydan itibaren çok fazla göğüs hassasiyeti var 3 üncü ayımdayım hala devam ediyor bide buna bel ve kasık ağrıları eklendi şimdi ara ara kasıklarıma bıçak gibi bir ağrı saplanıp hemen geçiyor Allahtan...hamilelik belirtisiymiş normal diyorlar... bu hep böyle devam ederse doktoruma bu konuda danışıcam artık...

ya konu çok eski farkındayım ama bende şuan 9 haftalık gebeyim ağrıdan hamileliğime odaklanamiyorum. sizler nasıl bir çözüm buldunuz arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…