- 5 Eylül 2015
- 64
- 12
- 3
- 38
- Konu Sahibi Masal defne
-
Doğuma gidene kadar kan sulandirici igneyi hergün yaptim her ay bir testi vardi miktarı ona göre belirlenen ben hiç değiştirmeden 4000 lik yaptimKızlar slm. Ben bi kimyasal gebelik geçirdim birde 2. Cisi normal yolla düştü sebepsiz5 haftalikti kurtaj oldum.kalp atışlarını duymadan.doktorum tahliller istedi.hormon ve genetik testler.yaptirdim paramın yettiklerini.hormonlar normal cikti.
Lupus antikoagulan screen 44.0 olması gerekirken 47.1 çıktı yani yüksek. Doktorda hamile kalınca iğneyi başlıcaz dedi pıhtılaşma icin. Bende şimdi hamile kalabilmek için bian önce istiyorum allahın izniyle. Femara hap verdi 5 gün iç gel yumurta büyütmek için sonrada catlatma ignesi vurulacak. İnşallah hamile kalırım. Asıl merak ettiğim hamile kaldığımda bu pıhtılaşma iğneleri yeterli geliyormu. Yani bebeği doğuma kadar koruyormu. Tekrar hamile kaldığımda bişey olur diye çok korkuyorum. Yaşayan varsa bana yazsın ne olur.
Canım peki bebeği yinede kaybetme riski yada anneye bir riski varmi bu durumun. Tek doz değilmi bu ilaç doktor bana herkese aynı iğne veriliyor dedi.Doğuma gidene kadar kan sulandirici igneyi hergün yaptim her ay bir testi vardi miktarı ona göre belirlenen ben hiç değiştirmeden 4000 lik yaptim
Tek doz degil 4000lik bir de 8000lik var benim bildiğim kadarıyla. Testleri de mutlaka yaptırıyor doktor iğneden belli bir saat sonrası yapılıyor şimdi hatırlayamadım süresini. Ben her ay yaptırdım.Canım peki bebeği yinede kaybetme riski yada anneye bir riski varmi bu durumun. Tek doz değilmi bu ilaç doktor bana herkese aynı iğne veriliyor dedi.
Doktorun bana soledigihamile kaldığında hergün 9 ay boyunca evde kendin vurscaktin dedi. Tek tip dedi. Farklı şeyler galiba bahsettiğimizTek doz degil 4000lik bir de 8000lik var benim bildiğim kadarıyla. Testleri de mutlaka yaptırıyor doktor iğneden belli bir saat sonrası yapılıyor şimdi hatırlayamadım süresini. Ben her ay yaptırdım.
Ay evet cnm oleydi ismi sanırım korkmayayim dimiEvet aynı igneden bahsediyoruz claksen. 8 ay kullandım
Tamam cnm bunu doktoruma danisicam. Peki sen doğal yollarlamı hamile kaldinBence mutlaka test yaptırın belli aralıklarla. Benim doktorum hiç alamadı hep yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?