Hamilelikte kan pihtilasmasi yaşayanlar yardiminiza ihtiyacım var..!

hayırlı olsun canım güzel haberler verdin, sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah , hamile kalmak için bir şey kullandın mı?
hayırlı olsun canım güzel haberler verdin, sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah , hamile kalmak için bir şey kullandın mı?
Evet canım klomen + folic asit kullandım 3 ay boyunca 3.ayda hamile kaldım saol canım Allah tüm isteyenlere nasip eylesin

Slm kızlar ben 3 kayip tan sonra hamileyim çok şükür 7. Hafta herşey yolunda.kan pihtilasmasi çıkmasa da önlem amaçlı günlük iğne ve koraspin Kullaniyorum.doktorum 12 yi atlatinca iğneyi birakicaz dedi.Ama çok korkuyorum.ilk kez belki de bu igneler sayesinde bebegim yasayacak.ignenin hicbir etkisi yoksa oncekiler niye öldü o zaman??? Bi turlu aklim almiyor

Selam herkese rabbimin ol emriyle evlatlarimiza hayirlisiyla kavuşmak cumlemize nasip olsun inşaallah. Benim hikayem uzun şuan içinde bulunduğum durumu söyleyeyim 3 yaşayan 2 kürtaj olayım var 3. Kızıma yapılan tahliller sonucu kan pıhtılaşmasindan dolayı 8 ay iğne vuruldum ve şukur sağlıkla aldım bebisimi kucagima aradan 4 yıl geçti ve bebisim supriz yaptı bize ve tekrardan aynı iğnelere başladım doktorum bu iğnelerin bebeğe zararının olmadığını söyledi ve şuan herşey yolunda yine doğuma kadar devam.

Ben de ısrarcı olu cam sonuna kadar iğne vurulmakta Tskkrler :)

İyi akşamlar ben de temmuzda kurtaj geçirdim yapılan tahliller de kan pıhtılasmasi çıktı. Coraspin kullanıyorum birde folik asit.
Bugün adetim 15 gun gecikti fakat testlerim olumsuz çıktı hormonlar a bakılacak. Hiç düzensizlik yaşamadım şimdiye kadar. Böyle yaşayan var mı acaba

Mthfr c677t homozigot ve pai serline 1 4g-4g homozigot mutasyonların var. 2dusugum var 7. Haftalarda. Artik neyi nasıl yapıcam bilemiyorum.tedavisi nasildir.ne yapmam lazım bilemiyorum. Pıhtılaşma derecesi yüksek dedi doktor.korkuyorum.

bende daha ddun kurtaj oldum... bebeginin ilk kalp atisinda dr um kan pihtilasmasi testi istedi ...3 hafta sonra cikacagi icin kan sonucunun bekledik ve dr gittigimde bebegimin kalbinin durdugunu ogrendik... dun aldirirken de heterezigot oldugumu ogrendim bebegim patolojiye gitti gen testi icin kan verdim ve sonuclari bekliyorum artik... bunca yildan sonra bebegim olmustu ama gitti iste nasip.... Rabbim herkesin kucaginin daglikli bebislerle dolmasini nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…