Hamilelikte kan pihtilasmasi yaşayanlar yardiminiza ihtiyacım var..!

Çok şükür yavruna kavusmussun ne kadar aci agir seyler yasamissin .. kolay hamile kalabiliyormuydun peki ?
Benim 1 kimyasal 1de 7+3de bebegimi kaybettim.. kan pihtilasmasi cikti arastirma hst. Baktirdim kromozomda birsey cikmadi şükür .. Ama hala gebe kalamadim 8 ay gecti üstünden kotkuyorumda yine olursa yine kaybedersem diye ..
Senin yazdiklarini okuyunca iyice korktum.. ama bebegin cok sukur kollarindaymis darisi bize ..

Saol alıp.hic korkma ben 5 bebek kaybettim cocu burdaki tanıdık ark..ilk iğne kullandiginda bebegin kavuştu. Denemelerimin 3 .ayında bazen 6.ayında bm bi keresinde tam 12.ayında hamile kalmıştım... Eğer içine Sinen bi dr bulduysan korkma. Önce rabbim Sonra o vesile olacak..koromozumun şükür temiz çıkmış o çok önemliydi..içini ferah tut ama iğne gerekmez diyen dr inanma.. illaki iğne kullandiracak dr bul.. ben 3 hemotoloji dr degistirdim.. yawrun olacak ins dahada sorun olursa profilimede yada gebelik bölümünde hangi ay olursa topiki var yazabilirsin..Çünkü bizi biz anlariz.. umutsuzluğu korkuyu çok ıy bilirim..Rabbim yardimciniz olsun

Teşekkür ederim destegin icin..
Sırf bu yüzden dr degistim riskli gebelik uzmani bir dr buldum hayirlisiyla gebe kalirsan hemen igneye baslayacagiz dedi.. Senin melekler cennette ♡ Rabbim evladina uzun saglikli ömürler versin..

Kızlar bende korktum şimdi. Ya doktorum bana bazı testler yaptı.
Lupus pozitif çıktı (44.0 olmasi gerekirken 47.1 cikti )bi tek. diğerleri normal. O diğerleride şunlardı:
Aca igm
Pai-serpin mutasyon analizi (4G ve 5G)
Aptt
Protrombin zamanı
Estradiol (E2)
Fsh
LH
Prolaktin
TS
Serbest t4
Param yetmediği için başka testlerde varmış ama yaptirmadik. Doktorda dediki bitanesin de pıhtılaşma çıktıysa diğerlerinde var yok önemli değil yaptırmasanda olur dedi. Sende pıhtılaşma olduğu netlesti dedi tahlilde de çıksa öyle satiliyormus. Daha hamilelik yok bu ay çatlama ignesi yapiyom ya ay başına kadar beklicem mecbur dojtora da hamilelik olmadan nasıl sorayım . Sen bi hamile kalda dicek bana ; ( kızlar allaha emanet benim bu 3. Doktorum tek bu pihtilasmayi hormonları araştırdı. Bende güvendim buna. 2 kayıp bebegim den sonra bide benim sol yumurtaligim yok tek sağ var. Over kist ten ameliyat oldum alındı. Endişe üstüne endişe hep ağlıyorum ; (

bazı doktorlar 2 gebe kaybından sonra test yaptırmana bile gerek kalmadan kan sulandırıcı iğne ve hapı veriyor bende kan pıhtısı cıktı 2 kaybım vardı 3 ye hamile kaldım tedaviye başladık bundada dış gebelik geçirdim hayırlısı olsun hakkımızda. sende çıkmış inşallah hamile olursun tedavini de görürsün inşallah sağlıklı şekilde hamilelik geçirir ve yavrunu kucağına alırsın. rabbim herkese nasip eder inşallah.

Amin canm allahım tüm isteyenlere hepimize evltlarimiza kavuştursun inşallah. Allahım bir daha evltlarimizi acısı yaşatmasın ; (

Kızlar adetime son 8 gün kaldı. Dün karnim sanki adet olcakmışım gibi sıcak hafif bi his vardı bugünde bir kaç kez sağ yumurtam da iğne gibi küçük batma oldu. Ve ayaklarım 2 gündür bildiğin buz gibi isitamiyorum.sözde hamile olabilirmiyim

merhaba canım bende de kan pıhtılaşması var ama durumum senden biraz farklı, evliliğimin 7. ayında hamile kaldım düşük yaşamadım sonrasında hamileliğimin 30. haftasında bebeğimi kaybettim , testler yapıldı kan pıhtılaşma sorunum olduğu ortaya çıktı , 1,5 yıl geçti kasım ve aralık aylarında kimyasal gebelik yaşadım , araştırılıyor bakalım sebebi nedir diye çarşamba günü ofis histeroskopi olacağım ,hormonlarım normal , eğer hamile kalırsam bende her gün iğne olacağım ,

merhaba canım Allah evladına sağlıklı ömür versin , bende de kan pıhtılaşma sorunu var ACE geninde DD genotipi var , ilk bebeğimi hamileliğimin 30. haftasında kaybettim , 1,5 yıl sonra iki kimyasal gebelik geçridim , sen hamile kaldıktan sonra mı önce mi kan sulandırıcı iğne oldun? ankaradaki hematoloji uzmanın kim ismini verebilir misin ben eskişehirdeyim

Kızlar merhaba.benim de 3 kaybim oldu.su an 7 haftalık hamileyim çok şükür.hibor 3500 iğne kullaniyorum.ama pihtilasma çıkmadı testlerde.önlem amaçlı verdi doktorum o yuzden çok korkuyorum yine aynı şeyleri yasamaktan

Kan pihtilasmasiyla ilgili bişey kullaniyormuydun kaybettiğinde bebeğini yok bilmiyormuydun

Allah korusun cnm iyi düşün allaha sığın . O iğneler tek çeşitmi

Allah korusun cnm iyi düşün allaha sığın . O iğneler tek çeşitmi

Kan pihtilasmasiyla ilgili bişey kullaniyormuydun kaybettiğinde bebeğini yok bilmiyormuydun
hamileliğimin 22. haftasında durumum anlaşıldı , bebeğin gelişimi geri kalıyordu ,22. haftada başlatıldı kan sulandırıcılar , doğumdan 4 ay sonra kan testi yapıldı tam teşhis koyuldu

Canım söylediklerinin aynısını bende yaşadım. kimyasalın ardından hiç adet görmeden hamile kaldım ve 8 haftalıkken kalbi durdu. 1 sene sonra tekrar hamile kaldım daha öncesi korunuyorduk kan değerim sınırda çıktı senin gibi doktor 0.4 clexan igne başladı şu an 11. Haftadayım.allaha şükür bi problem yok için rahat olsun yani

Ace geninde benimde pıhtılaşma var ayrıca 3 geninde var.aspirine 3 ay öncesinde iğneye ise idrar testinde pozitif gördüğüm an yani 4 haftalik ne iken basliyodum hemen. Başınız saolsun.kuzum buyukmus kaybettiğinde.sefattcin ins kuzum senin ahirette.blgsu canım tawsiye edeceğim dr kadın doğumlu ama çok ıy bi dr bicok tanıdık yawrusu mu kucağına aldı..adı tolga ecemis.kan pihtilasmasinmasinda baya tecrubeli bi dr.rabbim yardimcin olsun ins.

hamileliğimin 22. haftasında durumum anlaşıldı , bebeğin gelişimi geri kalıyordu ,22. haftada başlatıldı kan sulandırıcılar , doğumdan 4 ay sonra kan testi yapıldı tam teşhis koyuldu
İnş bida gebe kaldığında hemen iğneye başla bu kes yawrunu kucağına alırsın ins.

Bende 2 tane bebegimi kaybettim bu üçüncü hamileliğim ve kan sulandirici iğne kullanıyorum 5 gün oldu clexane 4000 bugün keseyi gördük çok şükür bir sorun yok Allahım sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah

hayırlı olsun canım güzel haberler verdin, sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah , hamile kalmak için bir şey kullandın mı?

çok teşekkürler canım bugün geçmiş sayfalara baktım senin önceden kayıpların olduğunu okudum , başın sağolsun canım rabbim miniğini sana bağışlasın , hayırlı evlat olsun , AMİN , bilgiler için çok teşekkürler, burda birçok arkadaş heterezigot mutant ben homozigot mutantım yani hastayım öyle olduğu halde ilk gebeliğim 30. haftama gelmişti ve son bir ayında kan sulandırıcı kulanmıştım , demem o ki rabbim nasip etti mi oluyor ,meleğim cennette , yanımda değil ama çok şükür en güzel yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…