Hamilelikte kaşıntı hakkında çoooookkk önemli bilgi okuyun mutlakaaaaaa..

canını sıkmak istemem ama olabilir. çünki o enzim yükselince bebekte sorun yaşıyormuş doktorum öyle söyledi.allah bu bilgisiz doktorların ..... allahından bulsunlar...

sağol cnm tşk. amin bian önce alırım bebeğimi kucağıma..

bencede sor.kan tahliliyle ciğer enzimlerine bakılıyo ve ilacı var. dün kontrolde benim sonuçlarda belli oldu. 1 hafta ilacı kullandım kaşıntım azaldı ve ciğer enzimleri 141 den 53 e düşmüş.düşün normali 0-30 arası ben 53 çıktığı için hastanede çılgın gibiydim.çünki sezeryandan kurtuldum sanırım. allahtan başka bi sorun çıkmazsa..

sanada çooookk g.olsun cnm bebişleri alırız inş. sağ sağlim kucağımıza..

slm kızlar tekrar ben ... doktora gittim sonuç ise ilaçlar iyi geldi. ciğer enzimleri düştü ve ilaç iyi geldi kaşıntım yok gibi.0-30 arası olması gereken sonuç 141 çıkmıştı.1 hafta ilaç kullandım ve şuanda 53 e düşü. şükürler olsun allahıma sezaryandan şimdilik kurtuldum.işte böyle... mutlaka ve mutlaka safra asidi ve ciğer filmi yaptırın. her doktora güvenmeyin hamiilelikten diyorlar ama neler çıkıyo...

24+3 haftalıgız benımde kasıntılarım fazlasıyla var kasıdıgım yer kan topluyor morarıyor ve ben bunları okuyunca cok korkttum ne yapacagımı bılemedım uf sinirim bozuldu gercekten

Merhaba
Sonuç nasıl oldu. Allah izin verdiyse 5
6 yaşında olmalı yavrunuz. Sürecin devamında ne yaşadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…