• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Selamlar bir sorum var ben lustral be ludiomile devam ediyorum 34. Haftadayım ama doğum öncesi bu ilaçların bırakılması gerekiyor mu biliyor musunuz? Doktorumdan cevap bekliyorum ama buraya bir sormak istedim doğum tecrübeleri olanlar olduğu için🙄

Idare ediyorum bnde bazen iyi bazen bir anksiyete atak cokuyor oyle gunleri gecirmeye calisiyorum.siz ilac kullaniyormusunuz?
İhayır düzenli kullanmıyorum hala. Ve o stressim de azaldı. Beklentim vardı hep boğz kuruluğum oluyordu ve o da beni yutkunamayınca panikletiyordu. Öyle zamanlarda gece uyumam için verilen ilacın olduğunu bilmek bana yardımcı oluyor ve atak geçirmiyorum.

İhayır düzenli kullanmıyorum hala. Ve o stressim de azaldı. Beklentim vardı hep boğz kuruluğum oluyordu ve o da beni yutkunamayınca panikletiyordu. Öyle zamanlarda gece uyumam için verilen ilacın olduğunu bilmek bana yardımcı oluyor ve atak geçirmiyorum.
Cok ıyı zaten caresız oldugunda atak anksıyete gelıyor bnde mesela oyle düşünüyorum kotu olursam napayım ilaç kullanırım çaresi var şükür dıyorum kendımı telkın edıyorum dıger turlu bn asla ılac kullanmam falan dedıkce atak anksıyete iyice tetıklenıyor

Selamlar bir sorum var ben lustral be ludiomile devam ediyorum 34. Haftadayım ama doğum öncesi bu ilaçların bırakılması gerekiyor mu biliyor musunuz? Doktorumdan cevap bekliyorum ama buraya bir sormak istedim doğum tecrübeleri olanlar olduğu için🙄
Bn ılk hamılelıgımde kullandım lustral.dogum yapacagım gun bıle kullandım doktor kesmedı.tabı doktorunuza sorun bn ıyı degıldım bıraktırmadı.

Bn ılk hamılelıgımde kullandım lustral.dogum yapacagım gun bıle kullandım doktor kesmedı.tabı doktorunuza sorun bn ıyı degıldım bıraktırmadı.
İnşallah ihtiyacın olmadan tamamlarsın. Ama olursa da dediğin gibi, her şeyin bir çözümü var. Epey güzel ilerledik. Böyle devam 💪🏻

İnşallah ihtiyacın olmadan tamamlarsın. Ama olursa da dediğin gibi, her şeyin bir çözümü var. Epey güzel ilerledik. Böyle devam 💪🏻
Insallhh Allah yardımcımız olsun🤲aynn ıhtıyacımız olursada mecbur kalırsakta kullanırız.saglıkla gelsınler ınsallhh🤲🤲🤲

Niye öyle diyor ki senin bu halin daha mi iyi ben de 24 . Haftada bir anda kötü oldum doktorum direk verdi 25mg selectra sonra 50 ye çıktık ve nörodol damla verdi doğuma yakın atak için maşallah kızım çok zeki 5 yaşında .ikinciye gebeyim şu an önce 25 mg aldım bunda da 5. Haftaya kadr 12. Haftaya kadr içmiycem.sonra başlarız dedi doktor
Slm nasılsınız kacıncı haftada basladınız ilaca

Sayın Yöneticim, buyrunuz kişinin profili ortada 14 mart'ta hesabı açmış, 14 mart'ta yorum atmış, 14 mart'ta gene son gorulmesi. Amaç nedir ? Ayni kisinin bircok hesap kullanması normal midir ? Ve amacı kotu sozler yazmak veya sataşmaktan malesef ileri gidemiyor burası soru cevap platformu degil mi bircok farklı hesabiyla gun gun rahatsiz edecek yorumlar yazıyor bu kişiden şikayetçiyim incelenmesini istiyorum.
sen ne saçma bi insansın yaa.. ben hamileliğimde burdan çıkmıyordum. hep hayalimdi iyileşince buraya bi şeyler yazmak. ama eğer hamileyken senin yazdıklarını görsem psikolojim normal olmadığı için ister istemez takardım. seni bile takardım yani öyle bozuk düşün :D neyse senin yerin burası değil git başka başlıklarda çıkıntılık yap. burdaki insanlar gerçekten sorunu olan ve bu soruna çare arayan insanlar. bu başlıkta senin cahilliklerine yer yok! bu da seninle son muhattap oluşum olsun

Back
X