hamilelikte kilo alımı

vintagella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
18
3
36
Ankara
Herkese merhaba,

Şuan 31. haftamdayım ve toplamda 12 kilo aldım.. 4. ve 5. ay arası 7 kilo aldım 5-7.5 arası da 6 :( 61 ile başladım şuan 73'üm.. Sizce normal mi? İnternette son aylarda kilo alımı yavaşlıyor diyor sizde durumlar nasıldı? Gerçekten eski beslenmeme göre çok farklı bir şey yemiyorum hatta daha az tatlı yiyorum buna rağmen bu kadar kilo almış olmak beni çok mutsuz ediyor..

Herkese merhaba,

Şuan 31. haftamdayım ve toplamda 12 kilo aldım.. 4. ve 5. ay arası 7 kilo aldım 5-7.5 arası da 6 :KK43: 61 ile başladım şuan 73'üm.. Sizce normal mi? İnternette son aylarda kilo alımı yavaşlıyor diyor sizde durumlar nasıldı? Gerçekten eski beslenmeme göre çok farklı bir şey yemiyorum hatta daha az tatlı yiyorum buna rağmen bu kadar kilo almış olmak beni çok mutsuz ediyor..
Hamilelikte olur canım bazı kadınlar zayıflar bazıları alır benim eltim 10 kilo almıştı 40 haftada.Önemli olan bebişinin kilosu felan iyiyse gerisi önemli değil doğumdan sonra verirsin

Gayet normal. Ben 3 hamileliğimde ortalama 10 -12 kilo kadar aldım. 4. De ise toplam 6 kilo aldım. Önemli olan doğumdan sonrası dikkat etmek. Bebeğin sağlıklı olsun da bir kaç kilo değil mi verirsin biter gider. Ama tabi yine de dengeli beslen :).

40 haftada 10 kilo normal ve hatta az bile... Ama 31' de 12 çok fazla hakkaten :KK43:
Bebeğinin kilosu nasıl o alabiliyormu.Fazla sorun etme doktorun zaten gerektiğinden fazla kilo aldığını anlasa söyler dikkat et yediklerine diye zaten doğumda eşiyle felanda gidiyor diyebiliyorum 5-6 kilo

Gayet normal. Ben 3 hamileliğimde ortalama 10 -12 kilo kadar aldım. 4. De ise toplam 6 kilo aldım. Önemli olan doğumdan sonrası dikkat etmek. Bebeğin sağlıklı olsun da bir kaç kilo değil mi verirsin biter gider. Ama tabi yine de dengeli beslen :).

10-12 kiloya razıydım ama şuan hızlı gittiğim için 16-17 ile bitirsem şükredicem :) Çok teşekkür ederim.. Normalde hızlı kilo alan ve veren biri olmadığımdan her kontrol sonrası şok olup eve dönüyorum :)

10-12 kiloya razıydım ama şuan hızlı gittiğim için 16-17 ile bitirsem şükredicem :) Çok teşekkür ederim.. Normalde hızlı kilo alan ve veren biri olmadığımdan her kontrol sonrası şok olup eve dönüyorum :)
Ay yok kişiden kişiye değişen bir şey kilo almak. Bi arkadaşım bir hamileliğinde 40 diğerinde 50 kilo almıştı. Ama 3. de 20 kilo aldı dikkat ederek. Şuan gayet iyi kilosu. Sağlıklı beslen gerisi önemli değil.

Ben 11. Haftadayım ve 1 kilo verdim.. bende kilo almak istiyorum bana öneriniz var mı kızlar

55 kiloyla hamile kaldım şuan 75im. Nasıl oldu bilmiyom ama 20 kilo aldım :)) gerçi benim bebişm de tombik 39+4 üm. 4200 bebeğim. Doğumda kaç kilo gidecek merakla bekliyorum.

Ben 11. Haftadayım ve 1 kilo verdim.. bende kilo almak istiyorum bana öneriniz var mı kızlar
Diğer haftalarda alacaksın önemli olan bebeğinin kilosu senin değil . O iyiyse kilosu güzel gidiyorsa senin kilo vermen ya da Almanın bir önemi yok canım... Ama ilerleyen haftalarda kilo alırsın merak etme fıçı gibi oldum dersin

Diğer haftalarda alacaksın önemli olan bebeğinin kilosu senin değil . O iyiyse kilosu güzel gidiyorsa senin kilo vermen ya da Almanın bir önemi yok canım... Ama ilerleyen haftalarda kilo alırsın merak etme fıçı gibi oldum dersin
Canım ben son zamanlarda çok kilo verdim ve çirkinleştim o yüzden kilo almak istiyorum bana kilo yakışıyor

Canım ben son zamanlarda çok kilo verdim ve çirkinleştim o yüzden kilo almak istiyorum bana kilo yakışıyor
1 kilo çok değil canım.. ben 3 ayda 5 kilo verdim doğuma 12 kilo ile girdim yani bir şekilde alınıyor o kilo

Herkese merhaba,

Şuan 31. haftamdayım ve toplamda 12 kilo aldım.. 4. ve 5. ay arası 7 kilo aldım 5-7.5 arası da 6 :KK43: 61 ile başladım şuan 73'üm.. Sizce normal mi? İnternette son aylarda kilo alımı yavaşlıyor diyor sizde durumlar nasıldı? Gerçekten eski beslenmeme göre çok farklı bir şey yemiyorum hatta daha az tatlı yiyorum buna rağmen bu kadar kilo almış olmak beni çok mutsuz ediyor..
Ben 35.haftadayım canım. Gerçekten de 30.haftadan sonra kilo alımım yavaşladı. Şuan 12 kilo almış durumdayım. En çok kiloyu 5 ve 6.ayda aldım ben de. Mutsuz olacak birşey yok. İnan biraz dikkat edip karbonhidratı azaltıp protein ağırlıklı beslensen 3 4 kilo daha alırsın. Her iddasına da girerim doğumdan 1 hafta 10 gün sonra 10 kilo gitmiş olacak zaten. Kalan 5 6 kiloyu da verelim bir zahmet :)

Son ay hergün aldım nerdeyse. Uzun süre az almıştım sonra bi anda arttı sonuç 61 kg olan ben 86.8 le girdim doğuma dogumdan sonra 16 kg verdim ama :))

Herkese merhaba,

Aynı hafta aynı kilo. :) bana doktorum normal dedi. 20li haftaların sonunda da kilo alımım hızlandı, doltora sorduğumda o haftalarda kilo alımının hızlandığını, normal olduğunu söylemişti. Tabii ben biraz dikkat ediyorum, etmezsem haftada 1 kilo alıyorum yoksa, daha doğrusu midemin öğütebileceğinden fazla yediğim için hepsi midemde birikiyor, o da kilo almışım gibi gösteriyor. Bunu da geçen sefer rahatsızlanıp da istifra edince (24 saat önce yediklerimin hepsi duruyordu) öğrenmiş oldum. O günden beri az az sık sık yemeye özen gösteriyorum. :)

Önemli olan bebişiniz ve sağlıgınız gerisini düşünüp kafanızı yormayın sağlıkla doğsunlar inşallah

30.haftamdayım. 61 le hamile kaldım şuanda 67 kiloyum. bugünlerde protein ağırlıklı beslenmek istiyorum. ailece evde ekmek arası yemeye bayılıyoruz. yaklaşık 1 haftadır ekmeğe dur demeye çalışıyoruz. eve küçük pet şişelerden kutu kutu aldık. onlar sayesinde su içme alışkanlığı kazandım.şiddetle tavsiye ederim.

Back
X