hamilelikte kilo alımı

Herkese merhaba,

Şuan 31. haftamdayım ve toplamda 12 kilo aldım.. 4. ve 5. ay arası 7 kilo aldım 5-7.5 arası da 6 :KK43: 61 ile başladım şuan 73'üm.. Sizce normal mi? İnternette son aylarda kilo alımı yavaşlıyor diyor sizde durumlar nasıldı? Gerçekten eski beslenmeme göre çok farklı bir şey yemiyorum hatta daha az tatlı yiyorum buna rağmen bu kadar kilo almış olmak beni çok mutsuz ediyor..
son 3 ayda kilo alımı artar tabi bebekte kilo alıyor.40. haftada doğum yapsanız desek 9 haftanız kalmış ve baya dikkat etmeniz gerekiyor kilonun fazlası size zarar bebek alacağını alıyor gerisi size kalacak. ayrıca zaten ağırlaşacaksın gün geçtikçe birde üstüne kilo binince daha zor olacak. normal diyenler olmuş ama sen yine temkinli ol canım. ekmek börek tatlı vs yemeği azalt. bol yürüyüş yap.hayırlısı olur inşallah

Ben 35.haftadayım canım. Gerçekten de 30.haftadan sonra kilo alımım yavaşladı. Şuan 12 kilo almış durumdayım. En çok kiloyu 5 ve 6.ayda aldım ben de. Mutsuz olacak birşey yok. İnan biraz dikkat edip karbonhidratı azaltıp protein ağırlıklı beslensen 3 4 kilo daha alırsın. Her iddasına da girerim doğumdan 1 hafta 10 gün sonra 10 kilo gitmiş olacak zaten. Kalan 5 6 kiloyu da verelim bir zahmet :)
Ben 33. Haftadayım ama kilo alımım yavaşlamadı inşallah yavaşlar :KK49: ama çok kilo aldığımı da düşünmüyorum 55le başladım 62 yim şuan

zaten gogusler agirlasiyor bebegin agirligi rahim suyun agirligi da var son haftalarda dikkat edin tabi ama yedikleriniz cokda degismemis metabolizma da yavas olabiliyor

Gebelik nedeniyle aldığımız takviye ilaçlarda özellikle demir ilacı kilo artışı ve kabızlık yapıyor... son ay çok dikkat etmek lazım kilo veriliyor deniyor ama ödemde bu son haftalarda başlıyor ve haliyle el ayaklar şişiyor..

Böyle seyleri dert etme canımm..Ben tam 30 kilo almistim bebegim icin surekli yiyordum..4 ayda verdim tum kilolarımi hatta su an vermeye devam ediyorum kızım beni cok yoruyor cunku ..Sende ye,,iç hamileligin tadini cıkar..Su an yemek yemeye hic firsat bulamiyorum :anne:

Böyle seyleri dert etme canımm..Ben tam 30 kilo almistim bebegim icin surekli yiyordum..4 ayda verdim tum kilolarımi hatta su an vermeye devam ediyorum kızım beni cok yoruyor cunku ..Sende ye,,iç hamileligin tadini cıkar..Su an yemek yemeye hic firsat bulamiyorum :anne:
Yok dert etmiyorum oyle canım herşeyden yiyorum zaten maşallah iyi vermişsin sende :super:

Back
X