hamilelikte kilo alımı

Herkese merhaba,

Şuan 31. haftamdayım ve toplamda 12 kilo aldım.. 4. ve 5. ay arası 7 kilo aldım 5-7.5 arası da 6 :KK43: 61 ile başladım şuan 73'üm.. Sizce normal mi? İnternette son aylarda kilo alımı yavaşlıyor diyor sizde durumlar nasıldı? Gerçekten eski beslenmeme göre çok farklı bir şey yemiyorum hatta daha az tatlı yiyorum buna rağmen bu kadar kilo almış olmak beni çok mutsuz ediyor..

Canım aynıyız bende 31. haftada 12 kilo aldım dikkat etmeme rağmen aldım bazen çok kafama takıyorum üzülüyorum ama yapı meselesi aç gezecek halimizde yok ne yapalım bebeklerimiz sağlıklı olsunda kiloyu veririz inşallah..

ya bende 20 kilo aldım ama nasıl aldım hiç bilmiyorum ve daha 22. hafta içerisindeyim yani gerçekten yediklerimi görseniz nasıl bu kiloyu aldın dersiniz. bende çok mutsuzum bu durumdan :KK43:

ya bende 20 kilo aldım ama nasıl aldım hiç bilmiyorum ve daha 22. hafta içerisindeyim yani gerçekten yediklerimi görseniz nasıl bu kiloyu aldın dersiniz. bende çok mutsuzum bu durumdan :KK43:
bende aynı dertten muzdarıbımm.. hamile olmadan once ne yıyorsamm aynı sekılde yıyorumm ama gıttıkce sısıyorum.. sımdılık odem de yok, el ve ayaklarım sıs falan degıl.. doktor kontorunde 58 ıle basladım bu sabah tartıldım 66 cıktım. 20. haftanın ıcındeyım.. tatlı yok ,tuzu azalttım.. doktoruma tekrar soracagım gıdınce kızlar.. basta hedefım en cok 12 kılo almaktı. sımdıo 22 olacak galıba ...tabiki ocelik yavrum ,o saglıklı olsun bız b ır sekılde bu kıloları verırız. sadece saglıksız olmayalım ondan dolayı dusuncem ve gereksız kılo almak ıstemıyorum tabıkı

ben toplam 13 14 kilo aldım korkuyordum verememekten ama daha 40ım çıkmadan eski kiloma dönmüştüm emzirirseb ve abur cubur yemezsen bol suyla hemen verirsin korkma

Back
X