- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi Nooneknows
-
Canım senin günlüğünü ne zamandır okuyorum♡bende bu sene içinde hamile kalmak istiyorum yarın hayatımda ilk defa diyetisyene gidicem boyum 1.62 65-66 kilo arası gidip geliyorum hamile kalmadan önce 50 kiloya düşmek istiyorum allah nasip kısmet ederse♡♡♡selam günlüğüm,
bir haftadır uğramadım buraya. yine dikkat etmeye çalışıyorum yediğime kendimi bırakmış değilim ama her gün menü yazmaktan çok sıkıldım. bundan sonra arada kilo yazarım sadece diye düşündüm.
bugünkü kilom 65.0.
29. haftamızı da bitirdik çok şükür. günlüğümü açalı 6 hafta oldu, ben 2 kilo aldım
merhaba canım. teşekkür ederim güzel dileklerin içinCanım senin günlüğünü ne zamandır okuyorum♡bende bu sene içinde hamile kalmak istiyorum yarın hayatımda ilk defa diyetisyene gidicem boyum 1.62 65-66 kilo arası gidip geliyorum hamile kalmadan önce 50 kiloya düşmek istiyorum allah nasip kısmet ederse♡♡♡
Sende inşallah bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın tatlım
ayyy ne güzel yazmaya başladıktan sonra az mı kilo almışsın bana mı öyle geldi maşallahHafta 34
Kilo 67.1
canım benimde boyum 1.70 kilomda 68 di hamile kalmadan önce dedim zayıflamalıyım çok kilo aldım 63.5 a düştüm hızlıca sonra hamile kaldım 15 haftalık hamileyim 3 kilosunu geri aldım iyiki vermişim dedim 71 olacağıma 66.5 kilo oldum şuanCanım senin günlüğünü ne zamandır okuyorum♡bende bu sene içinde hamile kalmak istiyorum yarın hayatımda ilk defa diyetisyene gidicem boyum 1.62 65-66 kilo arası gidip geliyorum hamile kalmadan önce 50 kiloya düşmek istiyorum allah nasip kısmet ederse♡♡♡
Sende inşallah bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın tatlım
Bende şuan 54 kiloyum canım bu hafta tatile geldik biraz alırım ama hemen toparlicam dönünce henüz hamile kalmadım 2 ay oldu folik asit e başlayalı senin hamilelik nasıl gidiyo♡canım benimde boyum 1.70 kilomda 68 di hamile kalmadan önce dedim zayıflamalıyım çok kilo aldım 63.5 a düştüm hızlıca sonra hamile kaldım 15 haftalık hamileyim 3 kilosunu geri aldım iyiki vermişim dedim 71 olacağıma 66.5 kilo oldum şuan
aa maşallah canım çok hızlı vermişsinn ne güzel. iyi gidiyor tatlım çok şükür bazen hızlı mı kilo alıyorum diyorum sadece ilk 3 ay hiç almayanlar var filan ama ben yiyebildim sabahları bulantım oldu sonra geçince akşamları yedim bende ama iyiyim herhalde ya bakalım ne olacak sağlıklı olsun da bebikBende şuan 54 kiloyum canım bu hafta tatile geldik biraz alırım ama hemen toparlicam dönünce henüz hamile kalmadım 2 ay oldu folik asit e başlayalı senin hamilelik nasıl gidiyo♡
Amin canım benim inşallah rabbim banada nasip etsin ♡bebiş sağlıklı olsun da kilo hiç önemli değil tatlım ♡aa maşallah canım çok hızlı vermişsinn ne güzel. iyi gidiyor tatlım çok şükür bazen hızlı mı kilo alıyorum diyorum sadece ilk 3 ay hiç almayanlar var filan ama ben yiyebildim sabahları bulantım oldu sonra geçince akşamları yedim bende ama iyiyim herhalde ya bakalım ne olacak sağlıklı olsun da bebikdarısı başına inşallah tatlım.
Selam canim. Evet yavaslamisti kilo alimim sonradan. Zaten en son 34.;haftada yazmisim,;35. Haftada da dogum yaptim erken dogum oldu. Simdi sutuum yetmedigi icin kendimi deli gibi yemeye icmeye verdimayyy ne güzel yazmaya başladıktan sonra az mı kilo almışsın bana mı öyle geldi maşallah
canım doğumdan önceki beslenmeykle süt arasında bi ilişki var mıymış bir şey dediler mi hiç? çok teşekkür ederim bu arada inşallah seninde gözün aydın Rabbim uzun ömür versin yawruna sağlıklı sıhhatli hayırlı. bide kız mı erkek mi bebeğinSelam canim. Evet yavaslamisti kilo alimim sonradan. Zaten en son 34.;haftada yazmisim,;35. Haftada da dogum yaptim erken dogum oldu. Simdi sutuum yetmedigi icin kendimi deli gibi yemeye icmeye verdimaile hekimim 4000 kaloriw almami soyledi yiyip icop oturuyorum valla. Bunu da denemedim demeyeyim ilerde.
Sana da hayirli dogumlar dilerim saglikla al kucagina
Beslenme seklimixle iliskisi var mi bilmiyorum, ama hamilelikte alinan kilolarin bir kismi dogumdan sonra sut uretmek icin kullanilirmis. Vucut bu yuzden yag depolamaya meyilli hamilelikte. Bende yag da var ama sut yok sagolsuncanım doğumdan önceki beslenmeykle süt arasında bi ilişki var mıymış bir şey dediler mi hiç? çok teşekkür ederim bu arada inşallah seninde gözün aydın Rabbim uzun ömür versin yawruna sağlıklı sıhhatli hayırlı. bide kız mı erkek mi bebeğin
kız gibi dedi canım ama kesin değil Allah uzun ömür versin bebişine inşallah :)Beslenme seklimixle iliskisi var mi bilmiyorum, ama hamilelikte alinan kilolarin bir kismi dogumdan sonra sut uretmek icin kullanilirmis. Vucut bu yuzden yag depolamaya meyilli hamilelikte. Bende yag da var ama sut yok sagolsun
Bebegim erkek. Seninki belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?