- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi Nooneknows
-
çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Allah'ım en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese. inşallah bir sonraki hamileliğin sağlıklı sıhhatlice geçer, bebeğini alırsın kucağına.Hayranlikla okudum günlüğünü MASALLAH
Bende kilo verdikten sonra ALLAHIN izniyle hamile kalmak istiyorum benimde suan bi günlüğüm var INŞALLAH bende hamilelikte senin gibi günlük tutucam kuzumher ay 1 kilo alsak 60la hamile kalsam en fazla 70 kiloyla dogum yapsak keske ama bazilari 20 25kilo aliyor cok korkuyorum
Ben 9haftalikken neyazikki düşük yaptimhamileligimde 4kilo almistim yalniz bana yürüyüş yasakti dusuk tehtidimden dolayi belkide hareketsizlik kilo aldiriyor ama bu sefer sagliklica beslenicem gercekten seni tebrik etmek istedim
ALLAHIM bebegini sagliklica kucagina almayi nasip etsin INŞALLAH canimmm
Bu samimi günlüğünü takip edicem canım ilham kaynagi oldugun icinde tesekkur ederim kolay gelsin
çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Allah'ım en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese. inşallah bir sonraki hamileliğin sağlıklı sıhhatlice geçer, bebeğini alırsın kucağına.
AMIN INŞALLAH kuzu cok sagol
ben de bir ara hızlı gittim kilo konusunda. sonra biraz dikkat etmeye başladım işte dedim böyle giderse çok alırım. kendi çapımda yapıyorum bir şeyler inşallah doğru yapıyorumdur. her zaman da iradeli olamıyorum aslına bakarsan, kaçamaklar çookbecerebildiğim kadar işte.
aslında yürüyüşü bana da kısıtladı doktor bazı risklerden dolayı ama ben kendimi iyi hissedersem atıyorum kendimi yine dışarı. gerçekten hareket çok önemli hem kilo için hem de ruh sağlığı için.
bu arada senin günlüğünü biliyorum göz atmıştım zaten daha önce, nick ini hatırladım. sana da başarılar dilerim yolunda, ben de arada uğrar bakarım. görüşmek üzere
Bende sana katılmak istiyorumara: 2 ceviz, 10 yer fıstığı
1 saat yürüyüş
öğle: yarım tabak zeytinyağlı pırasa ( öğle yemeği denemez aslında 4-5 gibiydi, yürüyüş dönüşü çok acıkmıştım)
akşam:
fırında somon balığı ve patates
yarım avokado salatası
bol yeşil salata
yemekten sonra 2 hurma, birkaç kuru üzüm
ara: 10 tane çilek
tabii katılabilirsin sevinirim :)) senin nasıl gidiyor kilo alma, sağlıklı beslenme durumları??Bende sana katılmak istiyorum
Çok yiyorum dikkat etmem lazım doktor ayda 1 kilo almalısınız en fazla deditabii katılabilirsin sevinirim :)) senin nasıl gidiyor kilo alma, sağlıklı beslenme durumları??
Listeye uyamam ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?