- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
SağolKalbinizi kirmak istemiyorum ama yaptığınızin bebeginize zararli oldugunu biliyorsunuzdur insallah.
Günlük yediklerinizi kaloriye vurunca can catlasin 1500 kalori aliyorsunuz. Bu zaten sizin icin cok az bir miktar.
Lütfen ya bir diyetisyen/ doktora görünün yada fos kalorileri birakip et ve balik yoğunluklu yiyin bari.
Sağol canım tavsiyelerin için evet doğru söylüyorsun tuzlu Ne varsa tükettim turşu zeytin bundam sonra tadımlık olurCanım turşu falan yememen lazım. Ödemin başlıca sebebi o. Aylardır 1 ya da 2 kere tadımlık olarak yedim. Balık tavuk et süt yoğurt yumurta peynir ceviz badem meyve ve sebze ağırlıklı yemen gerekiyor senin. Tansiyon problemin var sanıırm turşuyu asla yememen lazım acı veya değil fark etmez içinde bol miktarda tuz olduğu için zarar verir şimdi vermese de sonlarda o ihtimal yüksek. Zeytin mesela tuzsuz yemen lazım. Ben zeytin de yemiyorum tuzdan dolayı şişiyorum diye. Kızartma falan da yememen lazım. Kabızlığın varmış patates yemen de tetikler. Bana doktorum tarafından karbonhidrat tamamen yasak buna pilav falan da dahil. Ama her besinden alman lazım. Artık bebek senden besleniyor çünkü
Teşekkür ederim güzel tavsiyelerin içinProtein almayı ihmal etme.Bol bol yoğurt yemeye çalış.ev yapımı yoğurt yiyebilirsen şahane olur.Yoğurt bağırsak florasını düzenleyip yararlı bakterileri arttırarak bağırsak hareketlerini düzenler.kabızlık problemin en aza iner.
Su ne kadar içiyorsun bilmiyorum ama 2,5 lt civarında içebilirsen hem ödemini atarsın hem de bağırsakların iyi çalışır.
lor yiyebilirsin bol bol. Tuzsuz olduğu için şişkinlik yapmaz ve tok tutar.zeytin ise maalesef çok tuzlu oluyor ama marmara birlik'in kutuda gold zeytini var o az tuzlu onu yiyebilirsin yada zeytini 1gün önceden suya koyarak tuzunu biraz azaltabilirsin.
Sağlıklı doğumlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?