- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Bende içilmez diye biliyordum ödem olduğu için vücudum da doktorum izin vermişti dediğim gibiolabilir. siz yine de maman dikkat edinbitki çayları hamilelikte korkutur beni. hep tarçın içerek geçirmiştim o dönemi
Bende içilmez diye biliyordum ödem olduğu için vücudum da doktorum izin vermişti dediğim gibi
sen ne güzel 10 kiloyla bitirmişsin ben hiç sanmıyorum çok hızlı kilo alıyorum bir ayda 3 kilo almışım
Sağol canım güzel tavsiyelerin içinsaol. ben senin günlüğü takip ederken kendime benzetiyorumdedim ki 75 le gider benim gibi. şimdi sıcak baya ödem yapıyor. yüzüklerim sıkıyor. halbuki diyet yapıyorum dikkatliyim de. en güzeli bol su iç. akşamları yürü. bak ben her akşam yaz kış demeden yürürdüm. oğluşum da 1 aralık doğumlu. hemen hemen aynı sürelerde hamilelik geçirmiş olacağız. bir de geceleri yatmadan evin bir başındaki odasından sonunda ki odasına kadar yürürdüm 30 dakika. üzerine yatınca uykuda bile yağ yakıyor vücut aklınızda olsun.
O arada bir oluyor canım sürekli tüketmiyorum O zaman annemdeydim birde ekmekte kendi yaptığımız ekmekte olunca az da olsa yedimEmziren anne olarak beslenme uzmanına 2 aydır gidiyorum. Ana öğünde sadece pilav ya da dolma yemememi söyledi. Sayfanıza baktım bir gün dolma ile ekmek yemişsiniz. Sadece uyarmak istedim. Ikisi de ekmk grubunda. 1 dilim ekmek 5 sarmaya ya da 1 dolmaya ya da e kaşık bulgur pilavina bedel.
Sabah kahvaltıya mutlaka her gün 1 yumurta 30gr peynir 1 bardak yarim yağlı süt olacak demişti. Yulaf ezmesini de süt yoğurt ile yememi tok tutacağını söylemişti. Öğle yemeği yerine de geçiyor 10 çiğ badem ile beraber yenirse.
Istersen benim listeyi yollayabilirim canım. Fıkır olur hem.O arada bir oluyor canım sürekli tüketmiyorum O zaman annemdeydim birde ekmekte kendi yaptığımız ekmekte olunca az da olsa yedim
İki gündür de pek sağlıklı beslenmiyorum farkındayım karbonhidratlar fazla üst üste geldi
Ama bu kadar hızla kilo almamın nedenini bulamadım içtiğim su bile kilo olarak dönüyor su içmeye korkar oldum o yüzden moralim çok bozuk
Hergün yumurtamı yiyorum arada unuttuğum günler oluyor tabiki
6 dan sonra asla yemek yemiyorum çok acıkırsam meyve yiyorum ama nu yaptıklarım maalesef hiç bişeye yaramıyor
Teşekkür ederim vakit ayırıp tavsiyelerde bulunduğun için
Siz listeyi bana da yollar mısınız ? Listeyi doktorunuz mu hazırladı? Diyetisyene mi gidiyorsunuz. Ben de diyordum hızla kilo alırsam diyetisyene giderim bebeğe faydalı bana kilo yapmayan şeyler önersin. Ben bi de decavit içiyorum o kilo yapar diye bi kaç yerde okudum.folikle beraber kullanmayın diyen de var.Istersen benim listeyi yollayabilirim canım. Fıkır olur hem.
Memnun olurum canım yaIstersen benim listeyi yollayabilirim canım. Fıkır olur hem.
Slm 19 haftalık hamileyim ve daha şimdiden 5 kilo almış bulunmaktayım
İleriki gebelik haftalarım da yüksek tansiyon riskim olduğu için çok kilo almamam lazım
Bu ikinci gebeliğim bi oğlum var rabbim bağışlasın
6 yaşında ilk hamileliğimde 24 kilo almıştım
Doğumdan 3-4 ay sonra vermiştim kiloları
Gelelim şuana başlangıç kilom 65
En fazla 77 ile Doğuma gitmek istiyorum gönül 75 istiyor ama neyse
80 olmayım da
Yarından itibaren her sabah tartılarak
Ve her yediğimi paylaşarak başlamak istiyorum inşallah istediğim sonucu alırım
Eveeeet başlıyoruz
Güncel kilo 70
Hergün tartılmak doğru değil evet ama kendimi tutamıyorum kiher gun tartılmayın. haftada 1 gün belirleyin. haftadan haftaya tartılın.
güne 2 bardak su ile baslayın. Ana öğünlerden 2 saat sonra acıksanız da acıkmasınız da ara öğün yeyin.
çok aşırı yeşillik ve meyve yemeyin. her seyin aşırısı zarar. yesillik ya da meyve deyip gecmeyin.
Yemek esnasında su , ayran tüketmemeye çalışın.
Meyve ile mutlaka yogurt tavsiye ediliyor.
hafif tempoda aksam yemegınden sonra yarım saat yürüyüş.
** doktor ya da diyetisyen değilim. Bana tavsiye edilenlerden ana hatlarıyla tavsiyelerimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?