Hamilelikte kilo kontrolü

olabilir. siz yine de maman dikkat edin bitki çayları hamilelikte korkutur beni. hep tarçın içerek geçirmiştim o dönemi
Bende içilmez diye biliyordum ödem olduğu için vücudum da doktorum izin vermişti dediğim gibi
sen ne güzel 10 kiloyla bitirmişsin ben hiç sanmıyorum çok hızlı kilo alıyorum bir ayda 3 kilo almışım

saol. ben senin günlüğü takip ederken kendime benzetiyorum dedim ki 75 le gider benim gibi. şimdi sıcak baya ödem yapıyor. yüzüklerim sıkıyor. halbuki diyet yapıyorum dikkatliyim de. en güzeli bol su iç. akşamları yürü. bak ben her akşam yaz kış demeden yürürdüm. oğluşum da 1 aralık doğumlu. hemen hemen aynı sürelerde hamilelik geçirmiş olacağız. bir de geceleri yatmadan evin bir başındaki odasından sonunda ki odasına kadar yürürdüm 30 dakika. üzerine yatınca uykuda bile yağ yakıyor vücut aklınızda olsun.

Sağol canım güzel tavsiyelerin için

Günlüğüm
Saat 8 gibi
İki dilim kavun yedim
Biraz fazla kaçmış olabilir

Günaydın günlüğüm yoğun bir gün yaşıyorum misafirlerim var sabah 7 temposuyla başladım güne
Maalesef sabah 71.9 kg çıktım ne alaka anlamadım
Hala neden kilo aldığıma bi anlam veremedim
Kahvaltı öncesi activia yoğurt
1 kayısı
Kahvaltı bir dilim beyaz 2 dilim karabuğday ekmeği
Beyaz ekmek ev yapımı misafirlerim getirdi yedim azcık
Biraz menemen
Domates salatalık
Yeşil zeytin siyah zeytin ne kadar yedim sayamadım
Bir parça kaşar bir küçük parça beyaz peynir
Bir haşlanmış yumurta
Bir bardak çay
Bi kaç tatlı kaşığı kuşburnu pekmezi ekmeksiz

Slm günlüğüm nasıl yazsam bilmiyorum çok yedim misafirlerim var
Ara kayısı
4.30 gibi yedim akşam yemeğimi
2 biber dolması
Bi kaç kaşık mantı
Mısır unu ile yapılan yöresel bi yemeğimiz var yarım tabakta o yemek yedim
Biraz önce bir lokum
Biraz da üzüm

Normal yesem heralde 80 kiloydum şuan
Zayıflamaya çalışmıyorum ama en azından sabit kalsa kilom ya

Kahvaltı öncesi bir activia
Kahvaltı
Yeşil zeytin
2 dilim karabuğday ekmeği
Domates salatalık
Kaşar ve beyaz peynir
Patatesli omlet

Ara
5-6 kayısı
Öğle yemeğim
2 biber dolması
Bir patlıcan dolması
Normalde pirinç tüketmiyorum ayda bir oluyor
Dün ve bugün yedim ve sondu
2 kaşıkta yoğurt yedim

Ara 4 kayısı bir avuç üzüm
Şimdi akşam yemeğimi yedim
Bir kase tarhana çorbası
Yarım soğan yedim
Bugünlük bitti

Emziren anne olarak beslenme uzmanına 2 aydır gidiyorum. Ana öğünde sadece pilav ya da dolma yemememi söyledi. Sayfanıza baktım bir gün dolma ile ekmek yemişsiniz. Sadece uyarmak istedim. Ikisi de ekmk grubunda. 1 dilim ekmek 5 sarmaya ya da 1 dolmaya ya da e kaşık bulgur pilavina bedel.
Sabah kahvaltıya mutlaka her gün 1 yumurta 30gr peynir 1 bardak yarim yağlı süt olacak demişti. Yulaf ezmesini de süt yoğurt ile yememi tok tutacağını söylemişti. Öğle yemeği yerine de geçiyor 10 çiğ badem ile beraber yenirse.

O arada bir oluyor canım sürekli tüketmiyorum O zaman annemdeydim birde ekmekte kendi yaptığımız ekmekte olunca az da olsa yedim
İki gündür de pek sağlıklı beslenmiyorum farkındayım karbonhidratlar fazla üst üste geldi
Ama bu kadar hızla kilo almamın nedenini bulamadım içtiğim su bile kilo olarak dönüyor su içmeye korkar oldum o yüzden moralim çok bozuk
Hergün yumurtamı yiyorum arada unuttuğum günler oluyor tabiki
6 dan sonra asla yemek yemiyorum çok acıkırsam meyve yiyorum ama nu yaptıklarım maalesef hiç bişeye yaramıyor
Teşekkür ederim vakit ayırıp tavsiyelerde bulunduğun için

Istersen benim listeyi yollayabilirim canım. Fıkır olur hem.

Istersen benim listeyi yollayabilirim canım. Fıkır olur hem.
Siz listeyi bana da yollar mısınız ? Listeyi doktorunuz mu hazırladı? Diyetisyene mi gidiyorsunuz. Ben de diyordum hızla kilo alırsam diyetisyene giderim bebeğe faydalı bana kilo yapmayan şeyler önersin. Ben bi de decavit içiyorum o kilo yapar diye bi kaç yerde okudum.folikle beraber kullanmayın diyen de var.

her gun tartılmayın. haftada 1 gün belirleyin. haftadan haftaya tartılın.
güne 2 bardak su ile baslayın. Ana öğünlerden 2 saat sonra acıksanız da acıkmasınız da ara öğün yeyin.
çok aşırı yeşillik ve meyve yemeyin. her seyin aşırısı zarar. yesillik ya da meyve deyip gecmeyin.
Yemek esnasında su , ayran tüketmemeye çalışın.
Meyve ile mutlaka yogurt tavsiye ediliyor.
hafif tempoda aksam yemegınden sonra yarım saat yürüyüş.

** doktor ya da diyetisyen değilim. Bana tavsiye edilenlerden ana hatlarıyla tavsiyelerimdir.

Ben de 62 kg ile hamile kaldım, tüp bebekti ilaçlar kilo yapmadı. Fakat bulantılar geçince hızlandı kilo alışım. Doktorum sabah tuvalete çıktıktan sonra tartıl diyor sabah 68 kg isim. Ekmek yemiyorum hamur işi Yok. Binde bir pide ya da simit.

Kahvaltım hergün 1 haşlanmış yumurta
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
Probiyotik yoğurt
2 siyah zeytin

Öğlenleri ise 1 tabak sebze yemeği
Ya da çorba

Akşam sulu yemek
Çorba
Yoğurt ya da 1 kase salata
Dondurma

Ben daha ne yapayım
Kuru kayısı sevmiyorum ondan biraz tuvalet mevzusu sıkıntı belki ondandır şişkinlik.
Riskli gebelik diye çok hareket yasak .. 30 dkka yürüsem kasıklarım ağrıyor.

Hergün tartılmak doğru değil evet ama kendimi tutamıyorum ki
Meyveyi abartmış olabilirim belki acıktıkça abartmış olabilirim güzel tavsiyelerin için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…